• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    MIST
    MIST --- ---
    MAKII: chtela bych videt zbytek domu :D
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Ma to spad, o tom zadna.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MAKII: ten levý trojúhelník má funkci. Stéká po něm vody ze sprchy upevněné na umyvadlovou baterii.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    MAKII: Na nyxu je na to klub, jmenuje se to tuším "Tvorba pod vlivem".
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    MAKII: ani me zadne uspokojive vysvetleni nenapadlo.
    MAKII
    MAKII --- ---
    TERRYNKA: Pořád nemůžu přijít na to, jak proboha mohlo vzniknout tohle..

DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    ZUZKAOU: myslis? Mam pocit, ze mi to vazne uskodilo na dusevnim zdravi uz jen z fotek, takze se obavam, ze by se najemnik zacal poptavat po benzinovem varici i jen po kratke expozici a bez ohledu na pohlavi. Mam nutkani jim napsat o vic fotek a poslat je tchyni.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    DOBYTEK: to bude požadavek domácích co bydlí dole. A teda taky se bojí, že až se obyvatel toho bytu zblázní, tak ženská toho roztříská míň.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    TERRYNKA: Představuju si, jak na Vysoké škole makléřské mají kurzy kreativního psaní, kde studenti vždycky vyfasují nějakou takovouhle nemovitost a musí k ní napsat co nejveselejší popis.
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    MAR_TINA: tak napadlo me, ze vzhledem k tomu, ze to patri k baraku a pristup bude pres nejake spolecne prostory, tak treba tam jinak bydli jen osamela majitelka a nechce v dome chlapy. Ale zas kdyz vidim tu koupelnu, tak asi radsi nechci videt sklep...
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    DOBYTEK: mozna je ta cena nabidka pausalu vyplaceneho zene dostatecne otrle na to, aby tam bydlela?
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TERRYNKA: to radši ten ruský maximalismus na minimálním prostoru, ten má aspoň důvod.

Co vám vyvolá věta Vhodný pouze pro ženy? Já mám zježený zátylek, že mě bude majitel domu obtěžovat.
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    TERRYNKA: se mi normalne udelalo spatne. Taky by me docela zajimalo, co se presne mysli tim, ze je vhodny jen pro zeny, protoze tohle je prilis strasne i na privat.
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    Pronájem, Byty 1+kk, 49m2 - Brno - Nový Lískovec | Reality.iDNES.cz
    https://reality.idnes.cz/detail/pronajem/byt/brno-zavrena/610aae36bff1a65f2a2a2428/
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Slavic minimalism :)

LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    TOOMIX: tam je tv v kazdem pokoji a mozna i na wc a koupelne
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Ale libi se mi ten strop v obyvaku (minus ten lustr)
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    MEJLA77: zarovky na balkone jsou "cozy". Poslednich par tydnu mam dojem, ze aby se cokoliv kvalifikovalo jako "cozy", musi tam byt svetelny retez z ledek. Cozy do kazde domacnosti! Uplne vidim, jak chodi v osm vecer manzelka po byte a vsude zapina zarovecky, protoze jeji byt prece musi vypadat cozy. O pulnoci je samozrejme jde vypnout a jednou za tyden meni baterky.
    (ano, jsem na tyhle zarovicky vsude alergicka)
    GREW
    GREW --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam