• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech

Interiéry a exteriéry našich domovů v pekelném provedení + mírná diskuse.
    Klub je inspirován Módním peklem, pravidla platí podobná:

- Patří sem pekelné interiéry, nábytek, bytové doplňky a jiné ukázky nevkusu a nesoudnosti národa především českého.
    - Co je pekelné, je čistě subjektivní, takže už moc se těším na přišlápnutá kuří oka ;)
    - Prosím bez přehnaného chatu a flejmu, ale diskuse k věci je vítána.
    - další pravidla možná vyplynou z toho jak to tady půjde.

rozbalit záhlaví
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    GREW: tak pro začátek tradiční sudetská porucha barvocitu :-D

Plus teda chtějí 3000 za noc za mrňavý dvoulůžkový podkrovná pokoj, za ty kde se člověk může postavit a narvali tam 4 postele chtějí 4000.
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    GREW: tak kromě vybavení "co dům dal" bych vyzdvihl především barevné kombinace všeho (když už teda máme každý krám uplně odjinud, jiného stáří a stylu, tak to podrthnem tím, jak to barevně všechno rozhodíme). kromě toho za takový highlight považuju především foto č.17 odkud na nás dýchne nefalšovaná atmosféra 50.let, interiér jak vyšvihnutý z filmu anděl na horách. atd.
    GREW
    GREW --- ---
    DOKKTOR: Muzu se zeptat, co presne je tam to peklo? Kdyz teda clovek vezme v potaz cenovou kategorii hotelu...
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    SEDELAVLOKALE: nevyfotila jsem to, ale dneska výtahy v přízemí a ve druhém patře neměli kolem tlačítek žádný sadrokarton:-)
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    já mám teda toleranční práh hodně vysoko, ale něco takového už dokážu ocenit a podělit se
    Hotel Na Trojce, Pusté Žibřidovice – ceny aktualizovány 2021
    https://www.booking.com/hotel/cz/na-trojce.cs.html
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    BAAL: kdo nemá na nerez, nalepí tam dlaždičky!
    _BAZY_
    _BAZY_ --- ---
    FRENNET: vzpominky jsou vesele, my se bavili, bylo to bizarni
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    _BAZY_: jj, indcie jsou jasne, ale vidis!? Mame oba zazitek, sice nijak pozitivni, ale silny jak das! U mne je to cca 8-9 let dozadu :D
    _BAZY_
    _BAZY_ --- ---
    FRENNET: Bohuzelm, je to uz dost davno. Pamatuju si, ze dole byla diskoteka. Myslenka s bordelem u nas tez probehla ale zavrhli jsme ji, spis jsem to tipovali na primarni ucel, diky lokaci v pohranici, na hodinovku.
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    _BAZY_: my jsme se s kolegou potrebovali presvedcit, jestli nejsme v bordelu. Nepamatujes si jak se jmenoval? Ze bychom mistnim postli foto?
    _BAZY_
    _BAZY_ --- ---
    FRENNET: Mel jsem taky tu cest jej navstivit, nas pokoj mel vstupni dvere primo do koupelny s WC. Resili jsem, na co je to dobre a dospeli jsme k zaveru, ze pro milence je to prakticke reseni, otevres, zujes se, svleknes se, osprchuchujes se a pokracujes primo do loznice......
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    BAAL: vtipné :)

FRENNET
    FRENNET --- ---
    DOBYTEK: to je najaka uchylk, nebo nedostatek barev z minuleho rezimu, ani ja tomu nerozumim. Vsude v nabidce jasave barvy, jak pro interier i exterier, Vcera na vylete hromada kanarkove zlutych, zelenych nebo ruzovych domu. V opacne strane spektra bila, nebo dreveny obklad. Nic mezitim. Asi maji radi barvy, a proto musi byt vsude syte, plne barvy.
    BAAL
    BAAL --- ---
    SPIKE411: To smysl docela dává, sám přemýšlím jak budu řešit psa po příchodu z lesa youtube je plnej americkejch nerezových řešení, které ale nejsou zrovna za pusu:

50" Pet Grooming Tub Dog Cat Bath Tub Professional Stainless Steel Was – Vevor US
    https://www.vevor.com/products/50-pet-grooming-tub-dog-cat-bath-tub-professional-stainless-steel-wash-shower
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    SAHARA: libi se mi, jak tam nenapadne naznacuji, ze si vsechen ten bordel musi kupujici odvezt do sberneho dvora sam

PETRUSCHKA: presne, nevkus odpustim, dokonce i ty sadrove lvicky u vany, ale co ty barvy?! To ti lidi maji nejakou zrakovou vadu, nebo jaktoze z toho interieru necvokati? Byt to ja, tak beru do ruky sekeru tak treti den pobytu.
    PETRUSCHKA
    PETRUSCHKA --- ---
    SAHARA: vyrůstat v tomhle barevném pekle, tak sotva jako škvrně dosáhnu na ty bambitky v předpokoji, skončím to
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    SAHARA: a tadyta 3+1 se sklepem a garazi je atypicka tou levandulovou lednickou, nebo jak to jako myslej?
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    To mi připomnělo, že jsem takovou průchozí "sprchovou komoru" vlastně doopravdy viděl v novém rodinném domě u jednoho zákazníka. Ale byl to teda zadní vchod a bylo to právě kvůli zabahněným psům (a asi i těm dětem), když přijdou z venku / ze zahrady.
    Tohle je jinej level. :)
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    TAPINA:
    SPIKE411: Na zabahněný děti ideální :).
    SAHARA
    SAHARA --- ---
    Prodej atypického bytu, 260 m2, Strakonice, ul. Na Stráži | Reality.iDNES.cz
    https://reality.idnes.cz/detail/prodej/byt/strakonice-na-strazi/610405e5f547ab14055d1d64/#images-1
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Taková domácí dekontaminační komora.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam