• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    OPI
    OPI --- ---
    KURE: možná tam chodí chlap po noční který se potřebuje vyspat když si dítě hraje v pokojíčku a manželka vaří a uklízí ve zbytku domácnosti..
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    ATUARFIK: tak zas ale trileta nebude vecne, ze
    KATIA
    KATIA --- ---
    MAR_TINA: tak soukromí právě v noci mají, minimálně vizuálně i oddělenou část obývák ložnice, mně třeba je dost nepříjemná představa, že spím v obýváku, ten prostor/zařízení je pro mě rušivé, v tomhle by se mi spalo určitě lépe.
    Horší přístup k posteli v daném věku nevadí. Navíc když se ti tam nasáčkuje dítě, tak nepadá na zem.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    MAR_TINA: "Tříletá Terezka nutně potřebuje svůj vlastní pokojíček," přece!
    KURE
    KURE --- ---
    HOJ_TY_STEDRY: chápete někdo význam tý krabice?
    pokud se tam má někdo vyspat, myšleno v tom pokoji, stejně tam nesmí nikdo bejt. takže kabice zbytečná.
    A přes den, tam ta krabice jenom zaclání,
    jestli by nebylo elegantnější (a asi levnější) sklápěcí postel, nebo si prostě ustlat tak aby to případný hosty v pokoji nepohoršovalo.

nebo jak to chápete?
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    HOJ_TY_STEDRY: takže tříletá Terezka bude mít pokojíček a mamka s taťkou spí v krabici stále bez soukromí a teď navíc ještě bez pohodlí přístupu do postele.

Chybí tam půdorys, aby si člověk mohl udělat lepší názor.
    LLEENNTTIILLKKA
    LLEENNTTIILLKKA --- ---
    HOJ_TY_STEDRY: Mě se to docela líbí, ale irituje mě ten lesk. Jako matka dvou dětí, je to cesta do nejbližší šaškárny. A iritují mě ty humpolácký panty. Jinak mi to přijde útulný a když není jiná cesta, tak za mě lepší, jak spát s dítětem v jedné místnosti do jeho třeba 15 let
    KATIA
    KATIA --- ---
    SANELIN: lesklý blbý, ale jinak mi to vlastně přijde fajn nápad, je to útulný :-) vzpomínala bych u toho na noční jízdu busem přes Laos :-)
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    HOJ_TY_STEDRY: Jo, v tom videu to je i vidět - okno krabice jde do gauče, takže šance urazit někomu hlavu tam rozhodně je.
    Osobně chápu, že prostě někdo na jiné řešení nemá, ale tohle mi s malým děckem, které bude po těch lesklých plochách jednoznačně patlat rukama (ne. že by to dospělí neuměli taky) bude brzy spíš prokletí.
    Za mě - myšlenka dobrá, provedení horší.
    HOJ_TY_STEDRY
    HOJ_TY_STEDRY --- ---
    Mno, za mě tedy ne. I když chápu, že ne každý má možnost se přestěhovat do většího... jestli chápu z fotek správně, "okno" z krabice se otevírá nad gauč a skříň do dveří. A spát v krabici bych teda fakt nechtěla.
    Jsou tři a bydlí ve 2+1. Ložnici se podařilo vestavět do obýváku - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/bydleni/rekonstrukce/loznice-obyvaci-pokoj-maly-byt-loznice-v-obyvaku-rekonstrukce.A211102_171032_rekonstrukce_web
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Si nemuzu pomoct, ale mi se to krome skladaciho lehatka z ikey libi cele...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MADIETTA: tapety se mi líbí.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    MALATI: tak panince neni starej gauc potazenej frote prosteradlem dost dobrej, hm?
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    MALATI: Průduch!
    MALATI
    MALATI --- ---
    MADIETTA: s nádechem luxusu? Spíš s výdechem...
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    SEDELAVLOKALE: krasna prace primocarkou pekne od oka:)
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    SEDELAVLOKALE: hele tak normalne to tu je:

_BAZY_
    _BAZY_ --- ---
    GREW
    GREW --- ---
    ZUZKAOU: Jako, ja nerikam, ze to zarizeni je etalon vkusu, ale zase bych z toho za tu cenu nedelal tragedii. Asi koukam na jinej cenik, ale ja tam vidim, ze za 3000Kc dostanes dvouluzkac, ale na dve noci...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam