• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech

Interiéry a exteriéry našich domovů v pekelném provedení + mírná diskuse.
    Klub je inspirován Módním peklem, pravidla platí podobná:

- Patří sem pekelné interiéry, nábytek, bytové doplňky a jiné ukázky nevkusu a nesoudnosti národa především českého.
    - Co je pekelné, je čistě subjektivní, takže už moc se těším na přišlápnutá kuří oka ;)
    - Prosím bez přehnaného chatu a flejmu, ale diskuse k věci je vítána.
    - další pravidla možná vyplynou z toho jak to tady půjde.

rozbalit záhlaví
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    GECKO: urbanismus. Ma to zcela ocividny vesnicky usporadani. Podlouhly uzky pozemky, ulicni cara tvorena stitovou stenou, pomer domu alespon 1:2, naves…
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    GECKO: je tam jakoby ulice a je to postaveno podél ní (vesnice se často stavěly podél cesty) a ano je to totálně umělé a podle mě bude celkem dlouho trvat, než si to tam sousedsky sedne
    GECKO
    GECKO --- ---
    SPIKE411: Mě teda není moc jasný, v čem to má být ta "vesnice" a naopak nemá být "satelit". Malý domy bez pozemku kolem, natlačený na sebe, žádný technický ani drobně hospodářská zázemí, prostě nic.. to jako jen, že je to u rybníčku, tak to není satelit nebo co? Prostě to je projekt vzniklý z jedný vody na zelený louce, kam se nastěhujou různý lidi, co se neznají v jeden okamžik. Žádný fungující sousedský vztahy, žádný soužítí generací... no nevím no.
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    SPIKE411: mně na těch moderních domech vadí, že střecha nepřesahuje přes hranu půdorysu a malá stříška nad vchodem to moc nezachrání, líbí se mi, když má dům i venkovní kryté prostory, kde se dá mírný nečas přečkat, oklepat deštník a nezmoknout u toho... asi jsem staromilec :)
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    SPIKE411: samotnej dum se mi libi moc, ale to nahlouceni na sebe a ten zoufalej ctverecek zahrady, kam ti cumi dalsi je teda smutnej.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    KID_MCHUTT: Jako jo, taková Solidarita je po 70+ letech docela malebná. Ale teď mi to přijde taky jako lágr. :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    SPIKE411: hmmm, mně se to líbí, ale otázka je, jak to bude vypadat, až se to zabydlí, pak se ta čistota dost změní... Tady by bylo dobré to sledovat a podívat se tak za deset let
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    SPIKE411: malinko to vypada jako lagr, ale zas architektonicky cisty lagr v severskem stylu!
    Treba tahle fotka ma uplne sibirsky feel...
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    "Žádný satelit, ale domy pro normální lidi." U Benešova vzniká moderní vesnice - Aktuálně.cz
    https://magazin.aktualne.cz/bydleni/architektura/green-village/r~943290f64b9b11eca7d80cc47ab5f122/

Já nevím teda… mně to přijde pořád docela pekelný. Jako samotnej barák možná OK, trendy apod., ale dvacetkrát naklonovanej…?
    AIJA
    AIJA --- ---
    LUCIASHECK:
    Mě baví ten"koš" na špinavý prádlo:-)
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    SULTHAN: Když Viktor Čistič dokončí svou práci...

OMNIHASH: Což mi připomnělo tuto vymazlenou ubytovnu za bratru 20m
    Koberce Chanel a Versace. Na těch fotkách to tak nevyzní, ale virtuální prohlídka byla masakr. Bohužel, už je to smazáno.
    Prodej Dům, Liběšická, Praha 5 - Stodůlky | Mapio.cz
    https://mapio.cz/g/11789701/?gallery=14

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    LUCIASHECK: já myslím, že je to trochu futuristický luxusní hambinec.
    Zákazník vstoupí, odloží svršky, hodinky a zbraně, osprchuje se - viditelně, aby nedocházelo k diskuzím, jestli si umyl všechny otvory, otře se LV ručníčkem a smí pokračovat do vybraného pokoje.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    jenomze na to myti psu to ma vchod na blby strane :)
    takhle zbytecne udelaj hezkou bahennou cesticku okolo toho fesneho sloupku :)
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    LUCIASHECK: takhle vypadá zadní vchod mýho americkýho kámoše na odvapkování jeho pěti loveckejch psů. Akorát teda pistolky nemá pozlacený, a ručník od Vuitonna nepoužívá ani na manželku, natož na setry.
    TUILE
    TUILE --- ---
    KAIAFOX: na to je lepsi aspon nizka vana, takhle si budes muset davat sprchu s nima.

a ty pruhledny kose na spinavy pradlo hned pod hodinkovou vystavkou sou taky vtipny.
    (nebo je to pradlo na zehleni a tudiz vzdycky rychle najdes, coze to chces vlastne vyzehlit?)
    SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    LUCIASHECK: ty hodinky a pistole ve skřínce vzadu. Očividně někdo, kdo si vybírá pistoli padnoucí k obleku.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    LUCIASHECK: Na vobahněný děti a psy ideální.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Tak jo, tak kdy tam udelame nyxi sraz?:)
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    BLUMIR: tak proto je okoli bez vody, tohle urcite delaj vsichni :D
    BLUMIR
    BLUMIR --- ---
    ERRTU: Hele já tam byl a je to super. Hospoda nahoře vypadá jako kýč, ale pod ní je ještě asi 3.patrový skalnatý dóm s různejma komůrkama, školou pro čerty atd. Všude je tesařskejch a kovářskejch výrobku mraky, muselo to stát majlant. řemeslná práce fakt na úrnovi (teda až na střechu z lepenky)

Domů si to nedáš, ale sem se to hodilo. samozřejmě pro děcka x2 takový zážitek.

Dobře vaří.

A mechanismus splachování na WC je kovářský stroj s několika koly a táhly. Musel jsem splachovat asi 5x abych si to všechno prohlídnul jak se co hejbe. :)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    NAVRY: to je super! tohle vypada jak kdybych vlezl do hospody v elder srolls III a hral to ve 4K, takze nesedej textury! :D v realu! to musim videt nazivo!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam