• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech

Interiéry a exteriéry našich domovů v pekelném provedení + mírná diskuse.
    Klub je inspirován Módním peklem, pravidla platí podobná:

- Patří sem pekelné interiéry, nábytek, bytové doplňky a jiné ukázky nevkusu a nesoudnosti národa především českého.
    - Co je pekelné, je čistě subjektivní, takže už moc se těším na přišlápnutá kuří oka ;)
    - Prosím bez přehnaného chatu a flejmu, ale diskuse k věci je vítána.
    - další pravidla možná vyplynou z toho jak to tady půjde.

rozbalit záhlaví
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    JASMINOVA: ta okna, to nikdo nevidí?
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    JASMINOVA: jako makli si dost a vzali to pekne z gruntu. Kuchyn mi nevadi, jinak jevto cely takovej prumernej az slabsi vkus. Az to jednou budou rekonstruovat vnoucata, tak se z toho ale asi poserou jeste vic.

Budou tahat tu skelnou vatu, posrany polystyreny a sadrose a ty hlinikovy ramy a vsechno. Vzdycky me tohle napadne jako prvni. Jako tady taky vyvozili bordel, ale to, co tam pak namastili, bude jednou daleko vetsi horor.
    TROJKA
    TROJKA --- ---
    JASMINOVA: ve finale to vypada pekne , velice se mi libi trefení figury vzoru obkladu v koupelne, modra kuchyn, nemusim tolik sadrokartonu na stenach a ta svitidla s cernymi širmy mohla byt jina, samozrejme IMHO )
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    Přistálo ve feedu, coby reklama a návod na super řešení svépomocí. Tadaaa:

Rekonstrukce 🏡 20/21 | Modrastrecha.cz
    https://www.modrastrecha.cz/blog/bohdalovat/album/rekonstrukce-20-21-25axx2/
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    SILVEIG: ....a tak uznavam, ze ty kachlicky na dverich jsou takove zvlastni....
    SILVEIG
    SILVEIG --- ---
    TOOMIX: na bytu v původním stavu, které je ideál pro rekonstrukci podle představ, je konkrétně pekelné co?
    MIST
    MIST --- ---
    BLOWUP: to neni smouli domecek, to je vesnice Bedrock!

Yabba dabba doo!

Flintstones, meet the Flintstones
    They're the modern stone age family
    From the town of Bedrock
    They're a page right out of history.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    Mě to evokuje představu Hobitína, který se z nějakého důvodu adaptoval na 21. století. Asi bych v tom bydlet nechtěla, ale neuráží mě to.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    FRENNET: To by se ti nejspis libilo to muzeum r. Tolkiena v Graubünden, jeden miliardar tam postavil 1:1 hobiti domecek ;-)
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    BLOWUP: pridavam se ke Kureti, libi se mi to cele a nevim proc, ale strasne mne to uklidnuje.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    KURE: zeshora to vypada jako hromada hoven, ale samozrejme, kdo by nechtel bydlet ve smoulim domecku. Moje dcera naposledy kdyz ji bylo asi deset.
    KURE
    KURE --- ---
    BLOWUP:
    ETERNITY: asi jsem se měl narodit jako medvěd jeskyní. mě se to libi :D
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    BLOWUP: Ten interier me neurazi tak, jak to vypada zvenku. A to se zas hodi k tomu vezickovymu sousedovi.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Die verrücktesten Häuser der Schweiz: Dietiker Erdhäuser | Suissebook - Die Schweiz, das schönste Land der Welt
    https://suissebook.ch/de/die-verruecktesten-haeuser-der-schweiz-dietiker-erdhaeuser-2/892022?fbclid=IwAR0KIlrjnlMeMiavVYOwhYLhVrGOK8QUBAlGkg6vzwtBCghyOGjcdK4rU-4
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    AIJA: taky se jí strašně mlátí rtěnka s výmalbou.
    AIJA
    AIJA --- ---
    TEKKET:
    Hrozně mi tam chybí kontejner pod oknem. Hodně velikej:-)
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    TEKKET: nade dveřmi má předpokládám nápis: "Naděje zanech, kdo mnou ubírá se!", protože odtamtud už nikdo živ nevyjde, minimálně ta křesílka žerou lidi stopro.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    MALATI: v té "kuchyni" kromě kafe /caje nikdo nikdy nic vařit nebude :)
    MALATI
    MALATI --- ---
    SANELIN: Vařič jsou ty dvě minyplotýnky na tom ostrůvku? No to mě...
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    SALVATOR: ano, v tom slově je všechno - kromě barvy i celkový pocit z toho hajzlu
    KURE
    KURE --- ---
    ANNONKA: to vypada že v tom lustru je i klmatizace, protoze k tomu vede "nenapadne" trubka.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam