• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    JASMINOVA: brezova preklizka je ve vetsim mnozstvi slusne peklo! Ovsem az "originalne pojate osvetleni" tomu dodava to spravne skladove vzezreni, architekty by za tohle meli natahovat na zebrik, koupelnovy.
    KAIRRA
    KAIRRA --- ---
    ETERNITY: opačnej konec, bohužel :)
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    JASMINOVA: architekti meli asi deal s dodavatelem preklizky, jinak nevim…
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    GIOMIKY: jo sorry, to bylo na Hvězdě. Ale vlastně - Milunić jako Milunić.
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    GIOMIKY: to byla možná má historka od mojí šéfové...
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    JASMINOVA: Pamatuji si, jak mi nekdo vypravel, jak zapasil s bytem v tancicim dome, protoze k tem kulatym stenam nebyla sance postavit normalni skrin.
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    Idnes dneska nakládá:
    Fotogalerie: Diagonální půdorysné členění proměnilo byt z 4+1 na 4+kk.
    https://www.idnes.cz/bydleni/rekonstrukce/rekonstrukce-bytu-4-1-studio-aeiou.A220128_122633_rekonstrukce_rez/foto/REZ91133a_06.jpg

ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    KAIRRA: Zalezi na lokalite, ja jsem musela zrusit nejake prace u tohoto chlapika, takze by tam za me mohl mit okno
    Stavby srubů, roubenek a dřevěnic | Tesařství Švehlík
    https://www.stavbysrubu-roubenek-drevenic.com/#rekonstrukce-d%C5%99ev%C4%9Bn%C3%BDch-pam%C3%A1tkov%C4%9B-chr%C3%A1n%C4%9Bn%C3%BDch-objekt%C5%AF
    KURE
    KURE --- ---
    MAR_TINA:
    JASMINOVA: změnu z ttří na dvou okna v tomhle případě nevnímam jako problem. oproti tomu tu psychedelickou dlažbu v koupelně ano. asi bych si do týdne podřezal žíly ve sprše.
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    KAIRRA: vyhni se Jis okna, nekdy sem hodim fotky, co nam spachali misto oken, budu si muset do jedne mistnosti poridit zaclony...
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Ale teda musim rict, ze se mi libi ta posledni fotka. Tolik z ni sala radost a pohodicka, ze bych i prehlidla tu kamennou vobloz :)
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    MAR_TINA: vzhledem ke vzhledu obkladu v koupelne bych tipla, ze to by nevideli, ani kdybys tams nima stala a vysvetlovala to ruznymi zpusoby.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    JASMINOVA: plast bych tm pochopila ale změna z troj na dvojokna změnila celý vzhled domu.
    KAIRRA
    KAIRRA --- ---
    Říká někdo okna? Nevíte o někom, kdo by uměl kvalitně (!!!) atyp v 1. památkové zóně *and* měl čas ještě v tomto aeonu? :/ Zn. také citlivé téma.
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    MAR_TINA: vidí, ale teď mě matka vyhodila během návštěvy z baráku, protože jsem se jí pokusila vysvětlit, že měnit na baráku tři okna z 12 za plastová je čirý nerozum. Navíc v den kdy mrzne a sněží.

Je to například pro mě citlivé téma. Navíc se mnou cloumají hormony.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    JASMINOVA: ta okna, to nikdo nevidí?
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    JASMINOVA: jako makli si dost a vzali to pekne z gruntu. Kuchyn mi nevadi, jinak jevto cely takovej prumernej az slabsi vkus. Az to jednou budou rekonstruovat vnoucata, tak se z toho ale asi poserou jeste vic.

Budou tahat tu skelnou vatu, posrany polystyreny a sadrose a ty hlinikovy ramy a vsechno. Vzdycky me tohle napadne jako prvni. Jako tady taky vyvozili bordel, ale to, co tam pak namastili, bude jednou daleko vetsi horor.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Kdybych dneska studoval, vybral bych si jako tema na semestralni projekt v navrhovani interieru studii o lidovem vkusu a zamysleni nad pricinami existence nekterych fenomenu. Ono to totiz je celkem zajimavy tema a mozna by se tam daly najit i nejaky pozitivni zpetny vazby, kdy treba z nejaky hruzy nejakej navrhar ziska inspiraci pro neco novyho a kvalitniho.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam