• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    KURE
    KURE --- ---
    TANKIE_: já si prostě nemůžu pomoct, mě tohle přijde míň ujetý, než ty moderní akvária kde je všechno buď z betonu nebo překližky a tři stěny jsou sklo od stropu do podlahy. Kdyby se pozbíraly nějaký ty sochy z trávníku, tak exterier mi přijde vlastně pěknej.
    Toho "baroka" v interieru je trochu moc, ale mnít v domě výřivku se sochou peruna mi přijde cool :D
    .... No ještě že nejsem pracháč, asi bych spáchal nějakou podobnou šílenost a u toho by byl zahradní domek ve tvaru hobití nory :D :D :D
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    Tohle uz tu myslim probehlo, ale radi si to pripomeneme. Za me zcela neprodejny, leda by chtel nekdo investovat do luxusniho bordelu nebo ujetyho penzionu. Nechybi anticke sochy, obkladacky Versace, spousta mozaiky. Skoda, ze je to nedostaveny, tam mohlo byt skvostu.
    Bizarní vila u Brna je stále na prodej, za šest let klesla cena na polovinu - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/brno/zpravy/vila-podnikatelske-baroko-prodej-nabidka-rozdrojovice.A220208_091137_brno-zpravy_mos1
    ALENNAI
    ALENNAI --- ---
    ETERNITY: pěstírna?
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    DOBYTEK: tam nemohli chovat nic jiného než kapybary, to dá rozum. Snad jim nikdo nejezdil z Prahy lovit...
    NIKDAS
    NIKDAS --- ---
    ETERNITY: To je byt zařízenej na pronájem třem studentům za 15k :D
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    ETERNITY: z osb desek by se v tom dětičky asi dusily. Mi od pohledu přijde, že tam bydleli rodiče a dvě děcka v jedné místnosti a tohle je jaksi řešení z nouze. Nebo tam chovali kapybary.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    DOBYTEK: Mi to podle toho okynka prijde jako cele s osbdcka. Jako jo, na bunkr asi pekny, ale jsem z toho nejaka nervozni:)
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    ETERNITY: v Číně na kolejích si studenti pořizovali podobné domečko-moskytiéry k zajištění soukromí, protože studentů bylo na pokoji 6-8 (čínský kolega prý zažil 14), hádám to bude mít podobný účel a bude to látka natažená na nějaké konstrukci.
    GECKO
    GECKO --- ---
    ETERNITY: Náhodou je to invenční... jak jinak zařídit, aby si v 1+1 mohli rodiče i pubertální děti aspoň trochu v klidu zasouložit...
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Docela rada bych pochopila, co v tomhle inzeratu vidim pod stropem. Domecky? Z papundeklu? Nebo to je jen zaves? Nejsem si uplne jista, koho v tom chovaji nebo chovali...
    Sreality.cz • reality a nemovitosti z celé ČR
    https://www.sreality.cz/detail/prodej/byt/1+1/ostrava-moravska-ostrava-/775051356#img=8&fullscreen=false
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    Když už se tady diskuze zvrhla na antiky - poradíte mi prosím antik optimálně na Břevnově v okolí Bělohorské cca Drinopol, chtěli bychom se pravděpodobně zbavit pár kousků nábytku po pratetě. Děkuji. Pardon za OT.
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    ETERNITY: navrh interieru stoji podle casu a objemu u architekta klidne 50 tisic, slovo brigada evokuje o rad min.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    77WHITE: Brigada je placena, ne? Dobrocinnost je bez placeni...
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    MEI: navrhovaci brigada. Jakoze shanis architekta bez placeni?:D
    PETRUSCHKA
    PETRUSCHKA --- ---
    JASMINOVA: napadá mě jen název jednoho českého filmu. Proč?

SEDELAVLOKALE: leckterá hipsterská kavárna by za to dala ledvinu
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    MEI: Na prodejně je toho o moc víc (opravdu o moc). :-) ale lepší je si zajet osobně a ozkoušet. Mám ráda antiky, ale takové množství věcí jsem nečekala.
    MEI
    MEI --- ---
    LUSINDA: Ta Spomysl vypadá skvěle. Jak moc odpovida nabídka na netu realitě prodejně? Díky moc za všechny tipy.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    JASMINOVA: no v té Spomyšli mají několik pater a 2 prodejny. Byli jsme jen v té nové. (asi 3 patra a do toho posledního nedoporučuju chodit :-D dost creepy. Snáž tam najdete vysněný kus nábytku, než prodavače. Ale ty věci mají super. :-)
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    LUSINDA: tenhle tip se hodí i mně! Dík
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    MEI: Aukce. I zahranicni (nekde zajistuji dovoz, nekam se vyplati dojet). Ale bacha, at nedopadnes jako ja, co jsem se pak po stehovani do mensiho odmitala oblibenych veci vzdat a ted se mi bude styskat, nebo se zavalim nabytkem:) (zatim jsem zavalila nabytkem pudu)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam