• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    JASMINOVA: já jsme hledale, kde je chyba. Protože to žluté jsem považovala za nesundanou technickou pásku
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    FAITH: celý je to úlet. Fakt zlatý shell&core.

Nový RD – Property Rentals – Říčany | Facebook Marketplace
    https://www.facebook.com/marketplace/item/291429426470298/
    FAITH
    FAITH --- ---
    JASMINOVA: Okrem tej listy ma fascinuje otvaranie dveri, jedna z prvych veci, co som si vsimla. A je jedno, ktorych :)
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    JASMINOVA: co maji lidi v CR proti bilym podlahovym listam? Tyhle divne barevne vidam jenom tady.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    TOOMIX: U prirodnich materialu jako treba mramor je ta pokladka "nenavazujicim zpusobem" castejsi, ponevadz opravdu navazovat se nedaji a kdyz je kresba orientovana stejnym smerem, vypada to casto taky divne. Vetsinou je potreba to nekde cely slozit na zkousku. Ty dreveny listy jsou ovsem zlo i u ty dreveny podlahy.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    JASMINOVA: přemýšlím, co mě bije do očí víc, jestli nenavazující vzor na dlažbě nebo ta "dřevěná" lišta u okolo té dlažby
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    MEJLA77: horký zboží, zjevně :)
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    HOJ_TY_STEDRY: je to fuč :(
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    Nový RD na prodej. Ďábel tkví v detailech...

ANNONKA
    ANNONKA --- ---
    Když se to vyloupe a vykydá tak je to baráček jak víno :-)
    takto je to sbírka trůnních sálečků?
    GECKO
    GECKO --- ---
    TERRYNKA: TVL... to patří nějakýmu obchodníkovi s dlaždičkama ne a zpracovával tam vždycky zbytek palety... obložený je skoro všechno a minimálně obytný místnosti jsou teda provedený příšerně, obkladačovi zpřerážet pracky. Koupelny ujdou. Někde (fotka 17 třeba) to je ale jen nějaká tapeta nebo tak něco. Jinak to je evidentně starší barák, tak z poloviny 20. století, který prošel různými úpravami a rozšířeními salámovou metodou. Podle fotek na slušný schodiště už třeba peníze nezbyly, to je zjevně původní. Tohle je fakt prodejný? IMHO tak stavba skrývá spoustu pastí, který budou obtížně řešitelný.
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    TERRYNKA: nesmírně cením, jak diskrétní majitelé se svým empírovým fetišem jsou, ten barák vypadá zvenku úplně nevinně!
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    TRISSIE: ještě si nezasloužil parádní pokoj! :-)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    TERRYNKA: líbí se mi, jak tradičně jako ve všech podobných interiérech je s takovejma nápadama potomek poslal do prdele a nechal si zařídit pokoj prakticky IKEA style :-)
    (je mi jasné, že je to na míru od truhláře, ale přesně tuhle kombinaci bílé a toho odstínu zelené má v dětském nábytku IKEA)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    ARAON: vidim to stejne, staci vymenit nabytek a uz to samo o sobe by pomohlo.
    ARAON
    ARAON --- ---
    SAL: Jako asi to sem patri, je to takove... ruske, ale v zasade to (az na urcite detaily) jeste docela jde. Uz jen to, ze to neni zadna novostavba, ale vila z roku 1909.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam