• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    PLOMBDENTIST: Říkala jsem si, že ceny šly sice nahoru, ale tohle je asi trochu moc - díky za potvrzení.
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    ATUARFIK: není
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    OUKE: Když odhlédneme od toho, že jde o Náprstkův fanfiction z Pottery Barn... ta cena je realistická, nebo jen realiťákův mokrý sen?
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    JASMINOVA: inzerát tam pořád je. A nedivim se, koupíš za 18 mio a musíš všechno sundat až na jádro a začít od nuly. To by měli započítat do ceny
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    OUKE: nábytek může zůstat - ne, děkuji.

Jinak teda dobrá sbírka haraburdí z cest.
    NIKDAS
    NIKDAS --- ---
    JASMINOVA: To je DE-KO-RA-CE
    GECKO
    GECKO --- ---
    JASMINOVA: Tak jestli to prodává jak to stojí a leží... tak čistý cihly cca 150 Kč, mlíka dalších 150, vrátíš ty flašky od piva, to taky něco hodí, nějaký ty vody, to už je skoro 500, skleničky a to další harampádí. no prodávající je celkem realista...
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    JASMINOVA: ty prazdne lahve od piva jsou pekna takova tresnicka na uz tak prisernem dortu
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    Asi sem...

GECKO
    GECKO --- ---
    MAR_TINA: Já tam nahoře vidím nerezový odkapávač, takže to asi pokračuje dřezem ne...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MONIOUS: co je ta skříň napravo od sporáku?
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    MONIOUS: skoro stejnou kuchyn mela moje dcera. akorat ji teda bylo 6, a ten sporak mel 30cm a nebyl funkcni.
    DAVETESS
    DAVETESS --- ---
    MONIOUS: Na tu záclonu těsně za sporákem aby byl někde po ruce nachystanej šestilitrovej hasičák (a nejlépe i přítomna stálá požární hlídka).
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    MARTIK: Ne, mas uklizecku.
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    TUILE: ale líbí se mi ta zrcadlová stěna. Jsem normální?
    MEI
    MEI --- ---
    MONIOUS: To jen někdo naaranžoval na fotku. Jakoze vtip.
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    TOOMIX: hoďte na to atomovku.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    GECKO
    GECKO --- ---
    JASMINOVA: No jasně... Mám za to, že když děd stavěl původní barák, tak kotel a bojler byly ve sklepě, když ještě nebyl strop... Výměna pak holt znamenala naznačenej postup. Bojler tehdy nechával svařovat z kotlovýho plechu, když bylo třeba ho dát pryč, musel se ve sklepě rozřezat flexou :).

MAR_TINA: Jak kdy. Ale ne nutně to znamená, že se s danou technologií v celku musí prosít všude. Někdy je holt potřeba to rozhodit a zase složit, nebo holt někde vybourat futra no. Naši teď měnili první plynovej kotel za novej kondenzační. Ten rpvní byl Viadrus cosi, taková debilní kostka, po shodech jsme to tam odnesli ale prošel taktak. Novej vypadá jak větší karma a bez problémů to do sklepa odnesl jeden člověk.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam