• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    MIST
    MIST --- ---
    _ANT_: LSD?
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    MAR_TINA: tak urcite ;)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    _ANT_: ale má pěkně uklizeno
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    Na tohle je nekdo pysnej. Wau, just wau.

TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    Byt za 17 milionu a v nem tohle. Me OCD rve nadsenim.
    Fotogalerie | Dům pod Vyšehradem
    https://www.dumpodvysehradem.cz/fotogalerie/

JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    TRISSIE: můžou se vyplížit francouzským oknem... takže šach mat.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    JASMINOVA: tak aspoň se ti děcka neproplíží po večerce z baráku ven, zatímco ty čučíš v obýváku na telku! :-)
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    JASMINOVA: teď jsem dohlédla, kudy se do toho domu leze, v dispozici, nějak jsem měla na první dobrou za to, že do té úzké chodby a odtud dále, ale ono ne. Jde se do zádveří, odtud rovnou do obýváku a z obýváku za roh do té úzké chodby do ostatních pokojů.
    No shit!
    Tak tohle bych nevymyslela...
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    JASMINOVA: Ja myslela, ze tahle zelena uz je davno zakazana.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    OUKE: ani ne.
    DREDKKA
    DREDKKA --- ---
    APRILMOUSE: Tak tam bych se vyspala a ráno rovnou skočila z okna
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    JASMINOVA: asi to tak bude, i kdyz moje fantazie momentalne narazi na svoje limity pri predstave, ze tyhle kreace v nejakej moment sveho vzniku videly architekta. Ok, ty jsi napsala architekt / projektant, hm.
    Kazdopadne, moje teorie apartheidu vkusu, puvodne myslena jako korelace financnich moznosti, imho dokaze bejt na nich dost nezavisla, jak se zda. Coz moc nechapu: nekdo kdo ma k dispozici dost penez v mym vesmiru toho architekta angazuje a tahle jednoducha skutecnost vetsinou vede k nejakymu mozna excentrickymu a ukricenymu, ale zpravidla funkcnimu a kultivovanymu vysledku.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    JASMINOVA: jo, to zanoření do svahu misto zvýšení na druhé straně ukazuje, jak tlačil rozpočet dolů. Stavěl dům na kšeft a hodlal vydělat každou možnou korunu.
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    Omylem jsem to odeslala dřív...
    Nenápadní, inteligentní lidé měli nenápadný, ale neskutečně promyšlený dům.
    Extrovertní exot prostě bude mít dům, co křičí do světa - tady jsem a interiér na pěst.
    A ta krabice do L...já nevím, tam je prostě vidět, že ten stavebník byl škrt a všechno věděl nejlíp.
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    MAR_TINA: čím dál tím víc, když poznávám různé majitele různých domů, postavených jimi od začátku do konce, zjišťuju, jak moc jsou ty domy odrazem osobnosti. Volba architekta/projektanta s tím dost souvisí a ten výsledek vlastně podtrhne. Třeba interiér jednoho miliardáře, který dělal kolega, byl prostě špičkový, ale ten vkus tam nějak chyběl...
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    ta digestor je taky zajimave umistena, to si udelam doma :D
    KURE
    KURE --- ---
    BLOWUP: to je standardni součást opevnění, pod střílnama, říká se tomu diamantový příkop. :D
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    JASMINOVA: ta vstupni situace je docela fascinujici. Pusobi to, jakoby ten barak uz staveli a najednou si nekdo vsiml ze do domu nevede vchod, tak tam narychlo nejaky random dvere udelali, halt tam vedou z obrannyho zakopu no.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ASAFA: já bych upozornila, že projektant a architekt jsou lidi, co umí kreslit domy. Ne lidi, kteří vždycky mají vkus.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    PETRUSCHKA: V brnenskem Siku maji krabice se zbytkovymi obklady zdarma. Vyjde to... no.... nejak tak.
    Nebo se daji roztriskat na mozajku, coz zas vytvori ty kreace nize.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam