• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    KATIA
    KATIA --- ---
    JASMINOVA: Z čeho vychází ten koncept vany přímo v ložnici? Já to v těch drahejch velkejch bytech nechápu. Znám to z bytů různého substandardu, koupelna a kuchyň v jednom a podobně. A nechápu, proč si to dát dobrovolně? Je to jakože sexy? Spát v koupelně...?
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    Tohle jen přidávám do zlatého fondu.

JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    :))

TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MAR_TINA: tak víš co, je fér dát varování ještě před vstupem! :-)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ha, ulovila jsem nápis HOME na mapy.cz (v Bašti) :)))))

ERRTU
    ERRTU --- ---
    _ANT_: ja si rikam co mi to evokuje a oni jsou to simpsons jako color bars!
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    JUTA: boze ten web je peklo samo o sobe. Navic tak stary, ze bych se bala, jestli ten barak jeste stoji. (stoji).
    JUTA
    JUTA --- ---
    ETERNITY: zbytek je takový retro styl (vlastně lepší než spousta jiných sterilních interiérů) pozor z galerie už není návratu http://www.vilagratia.ic.cz/
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    JUTA: Vite, jak jsem zminovala, ze ze zbytkovych kachlicek to proste neni ono...
    Ktery penzion to je?:)
    JUTA
    JUTA --- ---
    Hledám takhle penzion v Luhačovicích, když tu objevím tento sladěný poloostrov

WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    WOODMAKER: Treba mam nejakou poruchu, nevim. Chtel bych, aby tady bydlel tenhle Gracjan: https://youtu.be/u9yFZ7VUwFY?t=336
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    _ANT_: Mne se to libi. Pardon. Je mi to vizualne prijemny a trochu jako "pribory jsou v zelenym supliku" a je to jasny. Jenom bych redukoval mnozstvi harampadi
    TAUMATAWAKA
    TAUMATAWAKA --- ---
    APRILMOUSE: To je jak nějaký nepovedený render.
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    BLOWUP: mramorova kobka. U stropu me napadlo to same.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    JAKE_UP: jj, obcas se to tak udela kdyz neni misto. Od urcity sirky prostoru to neni nutny.

Me ale spis fascinuje ten mramor a jsem trochu zklamanej, ze neni i na strope, to by bylo jak nejaky hrbitovni umeni.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    TERRYNKA: Mam to presne takhle. Misa na stredu by neumoznila umistit umyvadlo a skrinku.
    NIKDAS
    NIKDAS --- ---
    77WHITE: plus tam vzniklo vetší místo na štětku a záchoďák
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    JASMINOVA: dyt na tom vyoseni neni nic spatnyho, presne jak rikas. Je to hajzl, ne galerie. Navic az to umyvadlo usadi, zase se to vizualne vyvazi, jinak by to cely padalo na stranu.
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    TERRYNKA: Přesně vím, jak to vzniklo. Kurva, v úterý jdu překontrolovat všechny dispozice, co jsem kontrolovala kvůli něčemu jinýmu nedávno.
    Mám podezření, že někde ten hajzl na osu nebyl... protože se tam přesně jak zde, tak tak vešlo umývátko. (Zatracený hajzly.)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam