• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    77WHITE: tak vzdyt to je byt pro jednoho, no. Je to takovy upravny, ja bych to peklem nenazyval. Ty krabickovy obrazky a svitidlovej koncept jsou trochu genericky rozpacity, ale i to se da udelat znovu a lip :-)
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    77WHITE: Přesně, mohli tam tu skřiňku prostě neudělat. Nic jinýho nezmiňuju.
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    JAKE_UP: z toho by me jeblo a to rikam jako clovek, co zil v panelakove dvougarsonce pul zivota, jeste suplata! Ale ono je toho vic, nechat tam vsude klasicke dvere misto soupacek, splacana koupelna, sprchovy kout misto walk-in sprchy, klasicke otvirani skrinek vsude, nejlepe do jinych dveri, malo ulozneho prostoru, hromady robustniho nabytku, co stoji vsude v ceste... co hur, od pohledu to nebylo zas tak lacine a pritom tam zustaly vsechny nesvary 60s dvougarsonek. Tohle neni ani usmevne, to je proste k placi.
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    JAKE_UP: nevim, kezby tohle peklo mela vetsina lidi…Mohli tam tu skrinku proste neudelat, ale to je na rozhodnuti klienta. Ja mam v kuchyni pruchod mezi linkou a sporakem 50cm a taky s tim de prezit, jen je to fakt kuchyn pro jednoho.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    COSMY: Nojo, teď už takovýhle pohodlí není nic platný, to tam měli dát, když se tam Gabčík a Kubiš schovávali.
    GECKO
    GECKO --- ---
    STARE_CASY: Zas musíš vzít v úvahu, že tam někde je cedule, že jestli hledáš konec světa, musíš se kus vrátit...
    COSMY
    COSMY --- ---
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    PLOMBDENTIST: Tak třeba poslední patro toho paneláku v Holešovicích (vedle bývalých Vodních staveb) by mi vůbec nevadilo. Nedávno se to prodávalo, tuším asi za 17 mega (aspoň podle inzerátu, kdo ví, jaká byla finální cena)? Bylo to něco jako 75 metrů byt a 100 metrů terasa. Chtěl jsem tam jít aspoň na prohlídku, protože ten výhled mě fakt zajímal.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    KATIA:
    PLOMBDENTIST: Nedivte se, beztak koupili řadovku někde v polích za Prahou za 15 mio, tak potřebujou tohle dobře střelit.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    PETRUSCHKA: To je naprosto k zblití. Tam není na míru ani hovno. Já jsem tak vděčnej za to, jak bydlím.
    STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    Velmi pobavil snaživý home staging od realitky. Já bych to takhle nechal a jenom zvedl cenu, protože přeci jen tři mega za takový luxus je málo.

Sreality.cz • reality a nemovitosti z celé ČR
    https://www.sreality.cz/detail/prodej/dum/rodinny/cernousy-boleslav-/1746835020
    KATIA
    KATIA --- ---
    PETRUSCHKA: 6mio za to, že můžu spát v kuchyni, to je teda terno!
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    PETRUSCHKA: Mozna by to srovnal sesty nebo sedmy dekor dreva...
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    146k za m2 v podlednim patre panelaku, to se zajemci pohrnou
    PETRUSCHKA
    PETRUSCHKA --- ---
    Tohle možná bude připadat jako peklo jen mě, ale ten "nábytek na míru" v ceně bych rozštípal a vyházel z okna

Prodej moderně zařízeného bytu 2+kk, 43 m2, Praha 4 - Háje | Reality.iDNES.cz
    https://reality.idnes.cz/detail/prodej/byt/praha-11-brandlova/6274c9aee8595741b5127fdc/?
    PETRUSCHKA
    PETRUSCHKA --- ---
    JASMINOVA: počítá se s přivýdělkem za vstupné k HUPu
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    SITH: v současné době je v jednotce hlavní uzávěr plynu 😄
    Takže celý barák od toho má klíče nebo jak?
    HOMOLOVKA
    HOMOLOVKA --- ---
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    SITH: To by mělo být trestný..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam