• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech

Interiéry a exteriéry našich domovů v pekelném provedení + mírná diskuse.
    Klub je inspirován Módním peklem, pravidla platí podobná:

- Patří sem pekelné interiéry, nábytek, bytové doplňky a jiné ukázky nevkusu a nesoudnosti národa především českého.
    - Co je pekelné, je čistě subjektivní, takže už moc se těším na přišlápnutá kuří oka ;)
    - Prosím bez přehnaného chatu a flejmu, ale diskuse k věci je vítána.
    - další pravidla možná vyplynou z toho jak to tady půjde.

rozbalit záhlaví
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    DOBYTEK: ale dalo by se, kdyby to dostali do ruky šikovní stageři... ale měli by dost práce, no :-)
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    MALATI: jako jo, meli fotit zahradu, protoze ten barak je fakt tak leda komplet zborit a postavit znovu
    MALATI
    MALATI --- ---
    TANKIE_: Ale mají nádhernou zahradu.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    TRISSIE: Hele, ona je prostě taková šmudla.. piksla hrášku a tuňáka na zemi pod policí s hrncema... Eh, nemám slov.
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    TRISSIE: Já furt nechápu, proč ten šílenej dům ukazovala a proč to někdo publikoval. V tom není špetka inspirace. Jen bordel a "chatařina".
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ATUARFIK: něco jako krabička od sirek? :-)
    ale jinak jar přinesli z kuchyně, tam není:

ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    TRISSIE: Ta je tam kvůli měřítku. Jen pořád přemýšlím, jestli je to litrovka nebo ta menší, poloviční.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ATUARFIK: a uklidit tu flašku jaru?
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    JASMINOVA: Že se teda ještě navážím do té koupelny, ale... to nemohli před focením ten umatlanej zapranej ručník alespoň narovnat?
    GECKO
    GECKO --- ---
    JASMINOVA: Tohle je zhmotnělá noční můra... teda spíš ranní, řachnul bych se tam do hlavy úplně pokaždý.

Zase ale oceňuju, že použili dřezovou baterii a tak je někde konečně vyfocený umyvadlo, kde by se skutečně daly umýt ruce, kdyby se k němu teda dalo dostat.
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    ..PRAKTICKY A JEDNODUŠE!! :D)
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    ATUARFIK: nevejde.

OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    JASMINOVA: já myslím že pohoda, za rok na to shodiště nabouchaj OSB desky a Jasněnka může trénovat na Harryho Pottera
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Když si uvědomím, co dělají profesionální fotky interiérů s perspektivou, mám z těch prostor klaustrofóbii. V té koupelně u umyvadla se snad ani normálně vzrostlý dospělý nevejde, ne?
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    JASMINOVA: To je naopak velmi praktické. Když ti na těch schodech něco upadne, bez problémů to najdeš na hlavičce nemluvněte.
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    TANKIE_: no ty vole...

Ale ta postýlka pod schody je snad ten nejhorší a nejnehyginiečtější způsob umístění dítěte, který jsem kdy viděla. Pořád mám v hlavě ten červeno černý nevkus v bytě na Belárii, ale tohleto to ještě předčilo.

DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    TANKIE_: celé je to jak nějaký penzion hrůzy v pohraničí
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    TANKIE_: slusnej blivajs..
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    KURE: ona cela ta fotka "koupeny" je super. A pokoj synu z predchoziho vztahu jak luzka z extra utulneho diagnostaku.
    KURE
    KURE --- ---
    TANKIE_: mě zase to umyvadlo, nad kterym neni místo protože zkosenej strop.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    TANKIE_: Proč jim ten autor článku tak strašně maže med kolem huby? "Šikovná Eliška", "synům se věnují, jak jen mohou", "Jasněnka už ve dvou měsících drží hlavičku nahoře"... To se dá nějak zaplatit?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam