• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    BLOWUP: Tak tyhle krytiny jsou takový i na pohled příjemnější, než ty vyblejskaný velkoformátový obklady. My máme v předsíni 15m2 terazza, tak mi šutr nevadí, teď hezky chladí a děti mi tu lítají i v zimě na boso..
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    KAIAFOX: dlazba v obejvaku je cim dal na jih tim castejsi jev. V Italii asi nejcastejsi podlahova krytina je terracotta nebo mramor. V mym predeslym baraku jsme v celym prizemi meli terracotta dlazbu. V lete chladi, v zime (s podlahovym topenim) hreje.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    KAIAFOX: Doma u Patilu je to pochopitelne, ale pred par dny jsem videla byt ve FM, ktery mel cernou dlazbu ve vzhledu kamene vsude vcetne loznice. Takze jo - dlazba is the thing!
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    KAIAFOX: v teplých oblastech je dlažba blaho i v ložnici
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    ETERNITY: Koukám, Vémolovic dlažba v obýváku není ojedinělý jev...
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    ETERNITY: uuuhu..to je teda něco - tak nějak všechno, co na té stránce je :D
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    PHRASE: "Pro 1 českého nekuřáka bez zvířat. " Co mi to jen...
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    PHRASE: jee, ten uz tady jednou byl, asi se to moc neujmulo :)
    PHRASE
    PHRASE --- ---
    Nechcete nekdo prijemny bytecek na leto...pak asi majitel rozjede sexualni sluzby
    https://reality.bazos.cz/inzerat/155689028/na-3-mesice-pronajem-garsoniery-30-m2-ul-u-koleji-praha-6-liboc.php
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    TRISSIE: Tak on to píglovat nebude, že jo.
    GECKO
    GECKO --- ---
    ETERNITY: Co tě vede k té úvaze o kvalitě provedení? Z těch (komprimovaných) fotek IMHO kouká spousta detailů, kde to je nepřesný, nesedí to a tak... tak nevím...
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ETERNITY: vzory jsou záležitost (ne)vkusu, ale tu překližkovou vyřezávanou zástěnu metr od plynovýho sporáku (mastné páry na pokec), tak za tu se bude solidně proklínat :-)
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Kolega si zrovna zrekonstruoval byt. Az priste uvidim "moc vzoru" a "moc materialu", nebudu tvrdit, ze je to nevkusne, ale indicke:)

A vubec, docela to k sobe tak nejak sedi a provedeni bude stokrat kvalitnejsi, nez u nas.
    https://www.facebook.com/Spatiumsolutions/ (space 47)
    ALONSIA
    ALONSIA --- ---
    JASMINOVA: taky mě napadlo že by to bylo pěkné místo na nějaký kousek umění nebo i instalaci, ale knihovna co nejde obsluhovat je k pláči. Osobně taky nerada uklízím, tak nemám ráda otevřené police celkově a v kuchyni, kde si rád sedá mastný prach tuplem. Ale není to můj byt.
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    ALONSIA: byl by tam lepší obrovský obraz a ta knihovna na té zkosené stěně za gaučem...ale asi jsem moc gazdinka.
    Působí to nedodělaný.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    DELIRIUM: Mi tyhle veci z prirodnich materialu prijdou docela mile. Asi starnu:)
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    Počítá se i tohle z Kutné Hory?
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    ALONSIA: to je jen kvůli návštěvám, aby věděli, o čem se bavit :)
    ALONSIA
    ALONSIA --- ---
    MEI: to musí být hodně vysoké štafle:-D Však říkám, jsem trochu hnidopich. A to utírání prachu z otevřených polic musí být taky prima, ale jinak to vypadá hezky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam