• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech

Interiéry a exteriéry našich domovů v pekelném provedení + mírná diskuse.
    Klub je inspirován Módním peklem, pravidla platí podobná:

- Patří sem pekelné interiéry, nábytek, bytové doplňky a jiné ukázky nevkusu a nesoudnosti národa především českého.
    - Co je pekelné, je čistě subjektivní, takže už moc se těším na přišlápnutá kuří oka ;)
    - Prosím bez přehnaného chatu a flejmu, ale diskuse k věci je vítána.
    - další pravidla možná vyplynou z toho jak to tady půjde.

rozbalit záhlaví
    DIVER
    DIVER --- ---
    TRISSIE: to ne a matematicky to pochopitelně nevychází, ale prostě musíš udržovat zásobu na třech místech. výhodou je, že toaleťák skoro nikdy nedojde, protože někde nějakej vždycky je :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    DIVER: jako s tím třikrát víc toaleťáku... to si jdeš po jedné potřebě utřít zadek na každý záchod zvlášť? :-)
    DIVER
    DIVER --- ---
    SEDELAVLOKALE: to je právě to peklo! třikrát víc toaleťáku a třikrát víc údržby a čistění! a zrovna žádná holka, co by se o to starala :) a k tomu další tři kočičí hajzly. to už je občas přes míru, i když jsi zrovna někdo jako Big Lebowski :)
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    DOBYTEK: jo, to ma i tchyne damsky a pansky zachod. A dalsi znama to mela taky. Jen to, holky, stejne uklizej cely samy.
    DIVER
    DIVER --- ---
    DOBYTEK: no a to ještě v mojí pánské modré koupelně toužím po mušli na močení :)
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    DIVER: klozetu neni nikdy dost. Jako vyssi level mi kamaradka kdysi odhalila genialni koncept damske a panske koupelny a to ma taky neco do sebe.
    DIVER
    DIVER --- ---
    hele, já jsem to tak koupil - byla tu nějaká firma. ale odmítl jsem zrušit byť jen jediný záchod. tři už jsou Adidas :)
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    DIVER: to ti závidim. Neni pak člověku trochu líto, že má jen jednu prdel? 8)
    DIVER
    DIVER --- ---
    a mě se to docela líbí, protože jsem teď single a klidně si po baráku chodím nahatej a seru kde chci, protože mám tři záchody ve dvou patrech.

ovšem z těch luxfer bych měl možná trochu schízu :)
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    MEJLA77: tvl kezby! Na tu dvojplotynku narvanou do rohu na max panev neposadis....:-/
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    KID_MCHUTT: tohle je to sklo ktery se da znepruhlednit, jak jsem psal, v hotelich uz celkem casto k videni :-)

Eastman meeting room
    https://www.eyrise.com/de/project/Eastman%20meeting%20room
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    KID_MCHUTT: Tak my jsme ted ve fazi vybirani produktu, takze ceny jsou spis orientacni. Nahrubo to vychazi tak, ze kompletne timhle sklem prosklena fasada stoji asi stejne jako jeji alternativa se zdvojenou fasadou (odvetrany vnejsi zaskleni, v meziprostoru lamely, potom normalni izolacni zaskleni) coz u nas je asi 900 - 1000 CHF/m2.
    V interieru to vyjde pochopitelne levnejc, obcas to bejva k videni v hotelich prave jako oddeleni koupelny.

eyrise® - Projekte
    https://www.eyrise.com/de/projects
    KURE
    KURE --- ---
    KATIA: asi tam byly odpady... ale je to pochopitelně prasárna :)
    KATIA
    KATIA --- ---
    KURE: Nebo sledovat jestli ti nepřetýkaj brambory :-)) Já to fakt nemůžu pochopit. Snad i na malej prostor se to dá nacpat rozumně, kolikrát v hotelech je taky mini pokoj a je tam vše... Ale tohle...
    KURE
    KURE --- ---
    KATIA: můžeš sedšt na záchodě a míchat guláš :D
    KATIA
    KATIA --- ---
    MAR_TINA: Asi chci vidět, co za člověka napadne, že je dobrej nápad dát záchod vedle linky?? O tom, že není ani vizuálně oddělenej nemluvě. Jako... Jak taková osoba přemýšlí??
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MAR_TINA: ne. Ale pokud stavba byla už zkolaudovana a rekonstrukce nevyžadovala stavební povolení, je to visí to asi v nějakém vakuu, než to někdo začne řešit. Asi tam bude změna užívání stavby nebo tak něco.
    Nenapadá mě, co tam dříve bylo. Pokoj se společnými záchody a sprchou na chodbě?
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    MAR_TINA: tak mě napadá, jestli to vůbec může dostat kolaudaci...?
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MEJLA77: ani na koleji nemůže být záchod vedle kuchyňské linky.
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    MONIOUS: IMO jsou to luxusnější koleje... v tomhle snad nikdo nebydlí trvale, každopádně to může být super sledovat spolužákovo sraní nebo sprchování u smažení topinek :)
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    MONIOUS: ta cena je teda husta!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam