• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    ukradeno z FB - kamínky jako masážní prvek.......návrh a realizace. Vysvětlí mi někdo kde se tenhle ""trend""" bere? :-D

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Nutné potřebuju žužu ryby všech barev.
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    připadám si ošizena. máme ryby odjinud.

VINCENT_V
    VINCENT_V --- ---
    JAKE_UP: No tak nějak. Nevím, jak se té barvě přesně říká :)

JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    VINCENT_V: Cukříkově lososová?
    ANNONKA
    ANNONKA --- ---
    MONIOUS: Proč, také máme ledničku výš než je obvyklé, ne až tak vysoko, ale přece jen a nikdy se nic nepodělalo.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    BONEMINA: to bývala standardní součást jedné sektorové kuchyňské linky za socíku, to jsme měli doma taky! Vzpomínám si, že v jednom tom šuplíku bydlely brambory :-)
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    TUILE: misto soklu mam v kuchynske lince dalsi sadu supliku. Je to nejaky samodomo bastl byvalych majitelu, ale miluju ho.
    VINCENT_V
    VINCENT_V --- ---
    MONIOUS: Hele je to šílenost, ale ty dvě barvy (pouze ty dvě barvy - tmavě modrá a cukříkově lososová) jsou spolu fakt super.
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    moje nova oblibena kuchyn
    Sreality.cz • reality a nemovitosti z celé ČR
    https://www.sreality.cz/detail/pronajem/byt/2+kk/karlovy-vary-drahovice-rumunska/1939769164#fullscreen=false

SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    TANKIE_: Třeba je to rodina basketbalistů.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    MONIOUS: jj, pro me coby nekoho kdo vubec nechape nejenom samotnou existenci volne stojicich lednic, ale i faktu ze si je nekdo kupuje, je tohle - volne stojici lednice kterou nekdo zabudoval do linky - tak rikajic svatym gralem ktery uz tezko neco prekona. I kdyz, ten navrh Eternity aby si nekdo v predsini povesil na zed vysavac a oplastil ho sadrokartonem tomu dost brutalne slape na paty.
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    MONIOUS: vysoky police chapu, muzes do nich dat veci, ktery nepouzivas casto, ale lednice u stropu? Tam se skladujou sladkosti, na ktery se nesmi?
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    TUILE: když jsme posledně sundávali sokly kvůli opravě myčky, tak jsem pod linku vypustila vysavač. Motal se do kabelů, zasekával se mezi nožičkama, všemožně pípal a pískal a efekt veškerý žádný :-(
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    KURE: jo tyhle. Tak ty jsem radši vytěsnila.
    Je to proto, že kuchyň měla menší příděl prostoru - dlažba a ti buržousti chtěli lednici a vyšla až na koberec :)
    KURE
    KURE --- ---
    MAR_TINA: nene, ty mě nerozumíš, ty nožičky toho soklu pod lednicí.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    KURE: přední nožičky od lednice jsou šroubovací, aby šla vyvážit. Vypadají téměř vždy takto - bílá tlapička na šroubu, ale tady to je hrozivě vidět.
    KURE
    KURE --- ---
    MAR_TINA: tak pod takhle vysokejma nožičkama to aspoň jde vytřít.

MONIOUS: vypadá to blbe, ale pokud ta lednice nepada sama když stojí na podlaze, nebude padat ani na soklu.... i když vidim dobře, že dy krajní nožičky jsou podložený nějakejma kouskama?
    Beru zpět, to je strašidelný.
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    o nozicky nejde, ta lednicka me desi :D
    TUILE
    TUILE --- ---
    TRISSIE: nahodou, kuchyn na nozickach = pod linkou muze bydlet vysavac a nikde neprekazi.
    ja to v jednom byte mam podobne (sokly nedrzely pevne a casek odpadaly) a prijde mi to takovy cistsi reseni nez kdyz to otevres jednou rocne a vysbiras tu tunu prachu, co tam kdovi odkud nalita.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam