• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    DOKKTOR: Tvl, to akvarko!!!
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    Nebo to znamená že se fotograf fakt snažil, udělal svoji práci jak měl a tohle je to nejlepší co dokázal "vyrobit" :)
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    DOKKTOR: me gusta
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    DOKKTOR: Hlavne tohle vlastni presne ten typ lidi, co sice sami bydlej z takovyhle zemljance, ale u nasledujici nemovitosti komentuji pri prohlidce veci typu “Tato skrinka se neda uplne presne na milimetr dovrit? Hm, aha.”
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    MOODYCAT: ano,taky me fascinuje,co nekdo dokazal vykouzlit z neceho,o cem sme pred deseti lety usoudily,ze dat milion a pul za to,abysme to mohli zbourat,je az moc velky luxus
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    DOKKTOR: Fascinujici je, ze toto jsou oficialni fotky realitky, tj po spolupraci s fotografem.
    Fascinujici.
    KULA
    KULA --- ---
    DOKKTOR: to je jak z policejního spisu. Detail na místo kde ji zabil, detail na místo kde je rozsekal, detail na nástroje, které použil....Jinak se mi extra líbí ten vývar z želvy.
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    ENKATT: a špína a plesnivo
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    DOKKTOR: mám z toho dojem, na který stačí jedno slovo - klaustrofobie
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    voila
    Sreality.cz • reality a nemovitosti z celé ČR
    https://www.sreality.cz/detail/prodej/dum/rodinny/zeravice-zeravice-/66963020#img=28
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    KAIAFOX: tomu nerozumis, to je byt plny umeni!
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    PETRUSCHKA: Proč to vždycky prodávají i s těma krámama? To si to harampádí nemůže původní majitel odvézt? Takový prachy a za to nevkusnou skládku, lol, ten byt ani není vidět.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    SUMIE_DH: to je fakt nechutný :-) podle mě je i nereálný z toho pít....zkuste dát rty na něčí zuby a uvidíte jakej je to šílenej pocit :))
    DIVER
    DIVER --- ---
    anebo to prostě dostanu k vánocům :)
    DIVER
    DIVER --- ---
    každý zboží má svého kupce. kdybych byl zubař, mám to na pracovním stole :)
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    FREDSTER: v te kuchyni smazit neco na panvi, tak nahore v loznici a satne bude dymec jeste tyden
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    FRENNET: Imo už ho našel a dal do poslední věty.
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    BLOWUP: hledas slovo kompenzace?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam