• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    MIST: ja se obavam, ze to je jeste ta lepsi cast. Za zidkou je normalni zachod a za lednickou linka....tedy muzes si u krajeni cibule stahnout kalhoty a jen couvnout dva kroky dozadu, kdyz to na tebe prijde....
    MIST
    MIST --- ---
    SEDELAVLOKALE: ovsem ten pisoar, nebo co to je, naproti lednicce. Mam zaludek az v krku.
    DELIRIUM: a tenhle zachod mi jeste pritizil
    KEB
    KEB --- ---
    DELIRIUM: už nikdy nebude studený prkýnko!
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    To je dobrý termín :D

PETRUSCHKA
    PETRUSCHKA --- ---
    MEJLA77: paní má slušné nalejváky. Na to dědové sledující Šlágr TV poletí
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    PETRUSCHKA: ta paní mi někoho připomíná... :)
    HOJ_TY_STEDRY
    HOJ_TY_STEDRY --- ---
    PETRUSCHKA: V obývací části se zpěvačce podařilo dosáhnout ideální rovnováhy mezi účelností a mladistvým designem.
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    PETRUSCHKA:
    Zdi koupelny navíc harmonizuje dekor s florálními motivy. OLOL
    PETRUSCHKA
    PETRUSCHKA --- ---
    Nate, popaste se! Výprodej v Hornbachu v sekci Bydlenky a nezávadné ezo

Zpěvačka Lucie Třešňáková z TV Šlágr si postavila vysněný dům u Poděbrad - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/bydleni/na-navsteve/tv-slagr-tresnakova-zpevacka-podebrady-rodinny-dum-stavba-svepomoci.A221024_191258_dum_osobnosti_web?
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    to je spis sem ne? ;)
    [ZpsYchIcKÉ ObRáZkY]
    BASIK
    BASIK --- ---
    Idealni misto, kam prijit pod vlivem :)

KATIA
    KATIA --- ---
    VON_GILOTINE: vozíčkář potřebuje postel z boku, aby prostě mohl přesednout. nebo mu pomůžeš přehodit nohy a pak nadzvednout. to si nedokážu představit, jak by se sunul sem a rovnal se do té polohy.

podle mě to prostě někomu přišlo cool :-D
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    VON_GILOTINE: mi to prave prijde, ze uz je to nad pasem, to bys toho vozickare musel nadzvednout.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    MONIOUS: tenhle typ bytu znam z Harfy. jeste to melo malou predsinku s koupelnou a kk
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    such wow
    Sreality.cz • reality a nemovitosti z celé ČR
    https://www.sreality.cz/detail/pronajem/byt/1+kk/praha-karlin-vitkova/2884507468

VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    ETERNITY: to stoji vozickar bokem a ty si ho chytis kolem pasu a on tebe da ruce kolem krku a zvednes ho a otocis se s nim smerem k posteli kam ho posadis. na to ten prostor co tam je naprosto staci.

pak me jeste napadlo ze mohli mit naky zkurv skřetí pejsky co nevyskocili nahoru tak jim tam udelali schudky.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    VON_GILOTINE: ten pohyb s invalidou si moc neumim predstavit, ale je fakt, ze pokud to bude nejaky skorolezak, alespon mu nehrozi prastit se o hranu policky nad posteli.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    ETERNITY: jako muze to byt dobre pro invalidy nebo jinak telesne postizene lidi, ta vyska, na prendavani z vozejku atp ale je to fakt trochu divny
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Vsechno dobry, ale tu postel jsem nejak nepochopila
    Sreality.cz • reality a nemovitosti z celé ČR
    https://www.sreality.cz/detail/prodej/byt/2+kk/frydek-mistek-frydek-bavlnarska/3227391820#img=1
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam