• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    FRANCINE: Uvazuju, ze poptam ten obraz, muzu zkusit pribrat i ty zidle:D
    FRANCINE
    FRANCINE --- ---
    ETERNITY: Omlouvám se za OT, ale nevíte někdo co jsou zač ty židle? Jméno nebo podnik který je vyráběl? Mivala je babička, a už jako děcku se mi tenkrat moc líbily. Dikes.

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ETERNITY: trochu vysoká cena za obraz.
    Dům je spíš na stržení.
    PETRUSCHKA
    PETRUSCHKA --- ---
    MONIOUS: kundapíčo, tvořilka...
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Spis kuriozita, nez peklo. Majitele znam, pribeh domu je tezce pohnuty... a presvedcit silne verici maminku, ze zrovna TENHLE obraz je idealni do jidelny, to je za sto bodu:)
    Prodej domu • 80 m² • Rudice, Zlínský kraj | Bezrealitky
    https://www.bezrealitky.cz/nemovitosti-byty-domy/745880-nabidka-prodej-domu-rudice?
    NIKDAS
    NIKDAS --- ---
    PLOMBDENTIST: Jestli můžu doporučit, tak loft white z hornbachu, je rektifikovaná (tzn ořízlé hrany) má tebou napsaný rozměr, je to matná bílá s velmi jemným "kamenným" vzorem a cenově vychází velmi dobře. Právě z ní děláme koupelnu a obkladač říkal, že za tu cenu je dost kvalitní :)
    KURE
    KURE --- ---
    PLOMBDENTIST: matnou bilou nic nezkazíš, nikdy to nebude z mody a nikdo neřekne, joo tohle dělali ve 20tych letech.
    Ale bílá spárovka tě může časem začít srát čistit.
    Dost často se obklady/dlažby prodávaj v seriích, kde maj několik odstínů od stejnýho designu, tak vzít to samý, ale světlější? (pokud to nedělaj, tak viz MAR_TINA, nějakej kamen v béžovo žluto šedý, světlejší než ta tvá dlažka) A nějakou béžovou/šedou spárovku.

Co do tvaru a velikosti, asi bych volil jinej rozměr na zeď než na podlahu. Ale nemám na to silnej názor, spíš bych se snažil to nacpat do nějakýho koupelnovýho designeru, kde bych viděl jak ty rozměry jdou k sobě.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    PLOMBDENTIST: postup tmavá podlaha a světlejší zdi je tradiční a dobře funguje, prostě země pod nohama je tmavší. Tím nic nepokazíš. Nějaký světlý do žluta matný v nabídce nemají? Takové ty jako pískovce či jako opuky (ta tvoje vypadá taky jako "kámen"). Velikost stejná na centimer být nemusí, určitě ale vol stejnou nebo trochu menší. Buď taky takový dlouhý obdélník, delší strana vodorovná nebo klidně čtverce.
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    PLOMBDENTIST: zatím to vidím na obklad bílý, matný a ve stejné velikosti jako je dlažba, bez všch dekorací
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    Nerad bych vyrobil dalsi peklo, tak se zkusim zeptat tady:)
    V koupelne o pudorysu 122cm x 224cm bude na zemi tato dlazba (rozmer je 29,7x59,8)
    Jake bych k tomu mel idealne zvolit obklady a o jake velikosti?
    Predpokladam, ze by byly do vyse cca 2m, vyska stropu je 3m.
    Moje preference jsou radsi svetlejsi nez tmavsi, jednoduche a konzervativni.
    Predem diky za vsechny rady:)

JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    U tchánů jsem se začetla...

ALDARION
    ALDARION --- ---
    MEI: Jižní Korea to samý, ale to byly neskutečně minimalistický byty.
    KEB
    KEB --- ---
    https://twitter.com/StaryBlazen/status/1603115306406273028?s=20

Půjčeno u sousedů
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ANNAWA: Já bych si polámala hnáty i na těch hotových. :)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    ANNAWA: mazu
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    MAR_TINA: je to tak

GULAZ
    GULAZ --- ---
    BOYLER: to mi pripomina muj prvni (mestky) byt. Tam byla v chodbe tapeta, pod ni stuk a pod nim dalsi tapeta:)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ERRTU: já myslím, že je to konstrukce PŘED přiděláním schodů, tedy nosník bez stupňů.
    BOYLER
    BOYLER --- ---
    BLOWUP: Já teďka narazil na tuhle šmakuládu,)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam