• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    CUKI: jen dostat bohatého japonského turistu do Jeseníku :D
    CUKI
    CUKI --- ---
    COSMY: Mě to přijde jako výborná investice. Koupelna chce trochu poladit a pak několik drobností, ale jinak je to jak dělný pro bohaté Čínské a Japonské turisty. Z toho budou totálně paf :-D
    COSMY
    COSMY --- ---
    RABBIT: hele jo pod tím je nejakej satelit a vedou kabely :))
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    RABBIT: ony se ty koupelny a kuchyne delaj blbe do stylu. Cernou kuchyni v panelaku neudelas a necky uprostred obyvaku by dnes nenahradily koupelnu ani tomu nejvetsimu romantikovi.
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    RABBIT
    RABBIT --- ---
    COSMY: Tak tohle je nejvíc. To zarámované na sloupu je, předpokládám, televize? A fakt škoda, že koupelna se vymyká a není ani za mák gotická :-).
    COSMY
    COSMY --- ---
    Prodej bytu 3+1, OV, 75 m² - Bezpečný prodej vaši nemovitosti. | Víme jak na to.
    https://vlastimildrimal.cz/prodej-bytu-3-1-ov-75-m?
    DR_RIC
    DR_RIC --- ---
    MEJLA77: Jestli vony ty trubky nebudou jenom jako.....
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    BLOWUP: možná je to záměr, aby na tom šly sušit ručníky a to se pak tedy divím, že tam není více linií kolem dokola, abych těch ručníků šla pověsit hromada... jo a taky je to asi docela praktické, když je člověku zima na ruce, jen si sáhne na žhavou trubku a hned ohřívat nepotřebuje :)
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    LUSINDA: tam se nekomu splasila gumova kladiva s tema obkladama.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    LUSINDA: nic v horních berkovicich nemohlo být krásná chalupa :D
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    LUSINDA: jedna ze zasad idustrial designu kterym se tohle nejspis inspirovalo byla snaha po utilitarnich navrzich kde funkcnost a minimalni spotreba materialu byla nejvyssim kriteriem. Cukimu nejspis prave praskla zilka :)
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    Chybí mi tu klub peklo v exteriérech.
    CUKI
    CUKI --- ---
    LUSINDA: Skoro bych řekl, že jsem autora už někde potkal. :-)
    Ta takhle jedu zkontrolovat jednu stavbu před zaklopením. Volám ráno stavbyvedoucímu a ten mi oznamuje, že no problém. Vše je připraveno jen tam externí topenář propojí horní a spodní patro (jedna vodorovná trubka podél stěny a jedna stoupačka do patra). Přijede max do hodiny, já ať dorazím tak za dvě až tři hodiny.

Dorazil jsem už skoro za tmy pozdě večer a koukám, že se tam ještě svítí. Potkám topenáře, nějakej mladej klučina naprosto vyjukanej se mi omlouvá, že to dneska nedá, že mu došel materiál!?! Tak na to koukám a on protože neměl čím provrtat trámky objel z druhé strany celou místnost pod stropem a a všechny přiznané trámy zespodu upravených do oblouku precizně obešel, každé asi deseti kolínkama. Nahoru dolu nic neřešil... Tak jsem mu doporučil, aby tam dorazil brzy ráno a že jsem tohle vůbec neviděl. :-D

Byla tam sic oběhovka, ale mělo to fungovat i jako samotíž, chvíli to vypadalo hodně podobně.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    KURE: pravděpodobně to tak nebylo myšleno :-D bohužel
    KURE
    KURE --- ---
    LUSINDA: to neni peklo, to je steam punk. doslova :D :D
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    jedna vana z inzerátu na """zrekonstruovanou"" chalupu

HEDERAHELIX
    HEDERAHELIX --- ---
    SPIKE411: dolů je to proto, aby držela štěstí pod pokličkou... Aspoň tak to kdysi někdo vysvětloval mně.
    TROJKA
    TROJKA --- ---
    ETERNITY: stran věšení podkov se taaak casto opomina moznost na C nebo rekneme D, případně ji fajnšmekři věší jako zvonek. .a myslim , ze někteří Němcí ji na lesklých mřížkách chladičů lacinỷch rádobylimuzín vozí tradičně setrvale stále nahyčmo. .
    .podkova má i dirky , to uz je skoro jako venkovský lego ..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam