• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech

Interiéry a exteriéry našich domovů v pekelném provedení + mírná diskuse.
    Klub je inspirován Módním peklem, pravidla platí podobná:

- Patří sem pekelné interiéry, nábytek, bytové doplňky a jiné ukázky nevkusu a nesoudnosti národa především českého.
    - Co je pekelné, je čistě subjektivní, takže už moc se těším na přišlápnutá kuří oka ;)
    - Prosím bez přehnaného chatu a flejmu, ale diskuse k věci je vítána.
    - další pravidla možná vyplynou z toho jak to tady půjde.

rozbalit záhlaví
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    MALATI: imho zalezi na celkovym poctu mistnosti a jejich velikosti. Muj tata kdyz stavel mel koncept, ze pro kazdy dite nebo funkci udela samostatnou mistnost i kdyby byla mensi, a celkem se to osvedcilo, stejne jako dostatecnej pocet koupelen. Masters bedroom je diky tomu vicemene autarkni jednotka prijemny velikosti, s vlastni koupelnou i uloznejma prostorama. Deti a navstevy maji kazdy loznici pro sebe, mezi 10 a 12 metry to pro jednu osobu funguje bez problemu protoze zivot se stejne vetsinou odehrava v obytnym prostoru kterej ma asi 60m.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MALATI: s tím jsem se prvně setkala rodině mého prvního přítele. Nastrojený obývák, kde matka pletla a žehlila a byla televize. Malá kuchyň, kde pořád byla většina členů rodiny a návštěv. Střední ložnice. Nejmenší pokoj dva kluci a krom palandy zaskládaný nábytkem, který někde někomu zbyl jak jeden starý jídelní stůl apod.
    Aspoň kluci rychle vypadli z domu.
    MALATI
    MALATI --- ---
    Což se pater týče... nejhorší peklo pro mě je, když je pro děti vyhrazený nejmenší pokoj v bytě. Kolikrát jsem už viděla dvounásobně velkou ložnici rodičů, ve které není nic, jen postel a skříň a pak dětský pokojíček, kde se málem ani nedá projít vedle postele. Todiče se choděj do ložnice jen vyspat, ale ta děcka jsou v tom pokoji celej den,,,
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    GECKO: Nejspis jsi jeste nikdy nesoulozil v aute ;-)
    KULA
    KULA --- ---
    GECKO: Klíčové je, jestli si můžeš narovnat záda, vypnout hrudník když klečíš na kolenou.
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    GECKO: ještě nad tím přemýšlím a pokud má někdo metrové nebo větší péro tak to v tom prostoru může být problém
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    _ANT_: to mi pripomnelo.. prej mel kdysi John Lennon (?) ve svym baraku jednu mistnost kde bylo vsechno vzhuru nohama. Sofa prisroubovany na strope a tak. A vzdycky kdyz poradal divoky vecirky, tak pak rano v ty mistnosti nasli nekoho posranyho strachy jak sedi na zemi a krecovite se drzi lustru. Fotku ty mistnosti bych nekdy moc rad videl.
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    XBAHNO: je to v přízemí, ten malý démon tam má ještě zábradlí a úchyt a to okno je tuším nějaké dvoj/troj-sklo...
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    MEJLA77: eee, v jakým je to patře? Já jenom jak moc vadí, že dítě co uklouzne na schodě na palandu prolitne oknem.
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    Promofotky Malby Jihlava
    JIHLAVA - BEZ CENZURY | Dobrý den přátelé,
    https://www.facebook.com/groups/1620058991547303/permalink/3299727993580386/?flite=scwspnss

MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    GECKO: docela v pohodě a případně je dole ještě rozkládací gauč :)
    CUKI
    CUKI --- ---
    GECKO: Jo já si nevšiml fotky koukal jsem jen na návrh, pro tak nízký strop je to naprd. Navc bych očekával že to končí v toku místnosti.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    GECKO: Tak to se nevylučuje.
    GECKO
    GECKO --- ---
    CUKI: Pokud jsou dveře dvoumetrový, tak tam má tak cca ten metr....

SALVATOR: No.. mě teda spíš napadlo že blbě...
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    GECKO: Vopatrně
    CUKI
    CUKI --- ---
    GECKO: Metr je na patro málo.
    CUKI
    CUKI --- ---
    KURE: Ta barva je doufám Photoshop, protože jinak je to až na pár drobností super. Uložnej prostor se shora je fakt děsně nepraktickej a ten dřez bych taky posunul na kraj. Je to výhodnější kvůli rozvodům a pracovní plocha by měla být mezi sporákem a dřezem nikoli dřez uprostřed.

MEJLA77: Tohle je docela dobrý, to nad se mi ale hodně nelíbí
    GECKO
    GECKO --- ---
    MEJLA77: Vždycky mě zajímalo, jak se souloží v prostoru vysokým zhruba metr...
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    MEJLA77: Tyjo, to vypada, jak kdyby to vysral postizenej jednorozec
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    PETRUSCHKA
    PETRUSCHKA --- ---
    MEJLA77: jo, máš to tu správně
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    KURE: mne se to libi, ale tu pricku mezi loznici a obyvakem mohli nechat. Dvere se nekdy faaakt hodi, ale tak jestli neplanuji mit v tomhle byte deti, tak proc ne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam