• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    MONIOUS: tady bude nekdo velkej fanda nakousnutejch jablek :D
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    MONIOUS: ta kuchyň by se zachránit dala. Ta koupelna už ale asi ne...
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    NEI: Po vyprani je strcili do susicky a necetli stitky
    FJERTIL
    FJERTIL --- ---
    MONIOUS: MONIOUS: Čím víc toho posíláš, tím víc považuji za nutné, aby OSN vydala nějakou chartu, která zakáže prodejnost určitých doplňků a stylů nábytku.
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    tady teda este neco k tem radoby zameckejm nabytkum v panelaku a dneska uz radsi koncim :D
    Sreality.cz • reality a nemovitosti z celé ČR
    https://www.sreality.cz/detail/prodej/byt/3+kk/praha-kyje-federova/4004459596#fullscreen=false&img=0

MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    tohle je vlastne jen trochu barevny, v porovnani s predchozim :D
    https://www.sreality.cz/detail/prodej/byt/3+kk/praha-kyje-sicherova/1618093900#fullscreen=false&img=0

FJERTIL
    FJERTIL --- ---
    MONIOUS: MONIOUS: Chvilku jsem si říkal, že tu koupelnu bych dal... a pak se mi načetl spodek obrázku s umyvadly.
    Každopádně z obou příspěvků jsem smyslově přetížen a jdu koukat do svých bílých stěn.
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    a hned vedle asi bydli kamos, tvl :D
    https://www.sreality.cz/detail/prodej/byt/3+kk/praha-kyje-farkasova/2444744524#fullscreen=false&img=0

MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    such wow
    motorka v obejvaku, pytle v loznici, modrej sklep a ta zelena vsude
    moje oci!
    https://www.sreality.cz/detail/prodej/byt/2+kk/praha-kyje-farkasova/1318573900#fullscreen=false&img=0

LYNX
    LYNX --- ---
    NEI: "Dům stojí v krásně upravené a klidné ulici. Lokalita nabízí ideální kombinaci kulturního a společenského života."
    Docela silný slova na to, že pod oknama jezdí tramvaj a kousek vedle vlak. A hlavně co se týče tý kultury - jestli se nemýlím, právě majitelé tohohle baráku stáli za zaříznutím koncertů na lodi (A)void Floating Gallery, která kotví pod železničním mostem, a poměrně dlouho se snažili o to, aby tam ta loď vůbec nestála, že je ošklivá, rezavá a kazí jejich nájemníkům výhled.
    CUKI
    CUKI --- ---
    NEI: Přesně jak píše TRISSIE: Ne každej potřebuje byt kupovat. Najde se zahraniční klientela co to potřebuje třeba jen na rok nebo i méně.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    NEI: pred drahne lety jsme administrovali byty s najemnym tehdy kolem 500Kc/m2, byty velkometrazni (100-250 m2).
    Braly to zahranicni firmy jako soucast relokacniho balíčku pro expat top management.

Ale naše byly vkusnejsi :-)
    CUKI
    CUKI --- ---
    NEI: To špatně chápeš. Když si připlatíš můžeš ho sundat :-D

..dneska celkem běžná obchodní strategie.
    CUKI
    CUKI --- ---
    NEI: Podle mě dost ručnej plac, ale pokud se vyleješ každej den dole u Rhony, tak pak ti to je asi jedno. Osobně bych raději výhled na Vyšehrad a železniční most, než půjde tento skvost dolu.
    CUKI
    CUKI --- ---
    NEI: Mě to tedy vůbec neuráží. Vzhledem ke k-ci očekávám uvnitř úložný prostor. Podobné řešení jsem už několikrát použil ke spokojenosti investora.
    LYNX
    LYNX --- ---
    Ty mlynářský schody jsou akorát na střechu, mně to přijde jako super nápad. Z čeho jsem měl ale chuť vypláchnout si oči savem, to byl ten vzorek na zdi, včetně tý barvy kojeneckýho průjmu.
    BTW, půlka věcí, nad kterou tady lidi kroutěj hlavou, je v malejch prostorách úplně běžná, viz příspěvek od BLOWUP:.
    Doporučuju YT kanál Never Too Small (https://www.youtube.com/@nevertoosmall), až na občasný úlety příliš kreativních architektů je to dobrej zdroj nápadů na zivot na malý ploše. Sám obývám miniaturní 2+kk a občas letní obytnou dílnu/pracovnu 3,5x4,2m s patrem na spaní, takže ty věci řeším denně.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    VSICHNIMAME: mno nepůsobí... za našich telecích let na střední sme jezdili chlastat ke spolužákovi na chatu, a pravidelně z nich na každý kalbě někdo sletěl
    VSICHNIMAME
    VSICHNIMAME --- ---
    NEI: tyhle mlynarske schody jsou hodně divné, typicky bývají jen poskládané z těch stupňů, bez těch vertikálních vyplní, a pak nepůsobí nebezpečné, jen jsou prikre (dávají se kvůli nedostatku mista).
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    NEI: na cernobily fotce s lounge chair jsou ty mlynarsky schody videt, stejne tak na tom perspektivnim rezu (vedou z prvniho patra do zahrady)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    NEI: tomu se v cestine rika tusim "mlynarske schody" a je to skutecne trochu wtf :-) Nicmene, tam kde clovek chce opravdu usetrit misto je to obvyklej stylistickej prvek, ony zaberou jen pulku plochy. Poprvy jsem je nazivo potkal v sidlisti Halen u Bernu - to je kultovni zastavba od Atelier 5, ktera vznikla uprostred lesa nekdy v sedmdesatych letech. Bydlej tam jenom samy umelci a vubec krasny lidi, a kdyz jsem se tam v jednom tom minidomecku byl podivat, tak pote co jsem si na techhle schodech malem zlomil vaz mi majitelka toho domku asi v devatym mesici tehotenstvi predvadela jak je vybiha poklusem. Musis proste zacit spravnou nohou :-)

Ty obrazky sem imho nepatrej, pro me predstavujou sice hodne podmerecny, ale presto velmi kvalitni bydleni :-)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam