• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    MEJLA77: Dafuq? Betonová stolička od Hnutí pro osvícené sraní? Ta červená věc vedle štětky jsou něčí vnitřnosti?

TERRYNKA: tož jako koncept by to snad ještě ušlo, ale můžeme uzavírat sázky, za jak dlouho madlo od trouby vymlátí díru do dvířek skříňky pod dřezem.
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    MONIOUS: pred dvaceti lety jsem bydlela dve patra pod timto bytem. Ty kuchyne jsou tak miniaturni, ze nacpat tam sporak je velke umeni. V mem byte treba nebyl vubec (viva la dvouplotynkovy varic). Nemela jsem, pravda, linku na koso, ale zkosene police ano, protoze jinak by se o ne clovek pri vstupu do kuchyne jebl.
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    DIVER: to asi není vzor ale fakt sesitý džíny.
    Určitě by to ocenily kočky.
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    VSICHNIMAME
    VSICHNIMAME --- ---
    DELIRIUM: vypadá to tam jako v nějakým sklepě (nevím, zda to dělají ta okna, nebo ty fotky).
    DIVER
    DIVER --- ---
    možná jsem divnej, ale mě ten vzor neuráží a v lecjakém interiéru (puberťák, kalírna ap.) mi přijde docela ok.
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    DELIRIUM: na prvni pohled si rikam, ze je to jenom hnusny gauc s divnym vzorem, a proc to sem davas...
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    DELIRIUM: geniální, pár poházených kousků oblečení se tady snadno ztratí.
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    NEI: jsem si říkala, proč sem dáváš normální ordinaci.. Mkay.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    NEI: aha, to není veterinární ordinace nebo tak něco.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    MEJLA77: je se vzdycky divim, jak jsou lidi schopni zit. A to je to urcite dost poklizene a porovnane realitkou. Jinak to ale po rekonstrukci bude fajn domek.
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    MEJLA77: mne se libi jak sou ty fotky poskladany za sebou, ze jako prokladaj ty priserny interiery taky fotkama baraku zvenci, kdyby toho bylo na tebe najednou moc :D
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    MEJLA77: Království za bojler.
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    prý taky Roudnice - by ID Kulda v Čechy kuriózní...

MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    Roudnice je asi zajímavé místo...
    Sreality.cz • reality a nemovitosti z celé ČR
    https://www.sreality.cz/detail/prodej/dum/rodinny/roudnice-nad-labem-roudnice-nad-labem-steparna/2779370572#fullscreen=false&img=0
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    SPIKE411: Schodiště pro tchyni?
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    I'm absolutely no pro, but I'll offer this pro tip anyway.

Maybe don't "live edge" ALL the things.

Woodworking For Beginners | I'm absolutely no pro, but I'll offer this pro tip anyway
    https://www.facebook.com/groups/woodworkingforbeginner/permalink/2498988976922379/

DAANJE
    DAANJE --- ---
    Většinou se snažím nerýpat se moc v něčím nevkusu a alespoň v dílčích věcech ho pochopit, ale tady snad není jediná věc co bych snesl. Vlatně by mě zajímalo co za typ člověka něco takového vytvořil a žije v tom.
    Některé fotky působí spíš, že záměrem je prodat ten strašnej fejkovej nábytek a ne nemovitost

Sreality.cz • reality a nemovitosti z celé ČR
    https://www.sreality.cz/detail/prodej/dum/rodinny/bustehrad-bustehrad-lidicka/614777932

SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    SPIKE411: Na to tady asi odkazují:
    Nová venkovská zástavba frčí. Už to vědí u Benešova i u Plzně, je čas na to, aby se to dozvěděli také obyvatelé Prahy. V Újezdě nad Lesy proto vznikly domy, které uprostřed tvoří náves.

Venkovská zástavba frčí. Letos se dokončila i v Praze - CzechCrunch
    https://cc.cz/venkovska-zastavba-frci-letos-se-projekt-s-klasickou-navsi-dokoncil-uz-i-v-praze

Akorát ta jejich slavná náves vypadá pořád jako cul-de-sac z amerického satelitu, jen to vylepšili malým zeleným ostrůvkem uprostřed.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam