• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    ARAON
    ARAON --- ---
    Vzpomněl jsem si na Takovou normální rodinku, když se mužská část vrátila domů po malování: “Tohle jste si vybraly?”
    “Vy máte nápady. Z toho by i Poldinky dostaly psotník.”
    “Já ti povím co by to chtělo. Černý brejle a nebo spíš ještě bílou hůl.”
    PETRUSCHKA
    PETRUSCHKA --- ---
    GECKO: ale no jo, trochu jsem to přehnal s tou krásou :-D Chatová blešárna. Ale rozhodně mi to bylo sympatičtější než výsledek
    GECKO
    GECKO --- ---
    PETRUSCHKA: Hele, já ten článek někdy předevčírem jen prolít, ale pokud ten "krásnej útulnej interiér" myslíš vážně, tak máš tedy nějakou poruchu vnímání. Ten interiér byl slepenec kdečeho nalezenýho všudemožně a naskládanýho zcela bez ladu a skladu tak, jak to postupně dováželi.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    FJERTIL: hele nějaká ta fialová na té fasádě zjevně původně byla, jen milosrdně oprejskaná.
    PETRUSCHKA
    PETRUSCHKA --- ---
    KATIA: ano, paní domácí se to taky líbí. A klidně, ať si takhle zabydlí domek, je to úplně v pohodě. Ale v podstatě trampská chata bez vody a elektřiny, kde majitelé chlubí, jak si tam dělají večery s kytarou? No tyhle časy skončily. Zcela zřetelně se to zračí ve tváři toho dědy: "říkal jsem mladejm, ať si s tím dělají, co chtějí, ale tohle jsem teda nečekal"
    KATIA
    KATIA --- ---
    PETRUSCHKA: Mně se ten vnitřek i líbí, navíc pak tam budou veci atp, zabydlí se to. Ale zvenku, to je teda hnus fijalovej :-)
    ANNONKA
    ANNONKA --- ---
    PETRUSCHKA: Z celé té velké skupiny lidí nikdo nepoužil mozek?
    FJERTIL
    FJERTIL --- ---
    PETRUSCHKA: Jakože borůvkově fialová fasáda a venkovní hranaté květináče na chatě? Za to by měli normálně topit ve Vltavě.
    Vnitřek oproti tomu působí jen blbě strilně.
    PETRUSCHKA
    PETRUSCHKA --- ---
    87HIGHFLYER: já to tam taky okomentoval s souvislosti s dědou :-D
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    PETRUSCHKA: pobavil me ten pan na videu, jak neveri vlastnim ocim. Trefne v komentarich "chudak deda".
    PETRUSCHKA
    PETRUSCHKA --- ---
    Teď jsem se pokochal na rekonstrukci chaty. Z krásného útulného interiéru udělali sen panelákové bydlenky, barva exteriéru by zapadla do bungalovového pekla na okraji maloměsta. Přitom to stačilo jen přetřít a vyřešit pár krizovek...

Česká chata snů se proměnila, téměř osmdesátiletou stavbu nepoznáte - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/bydleni/rekonstrukce/chata-ceske-chaty-snu-rekonstrukce.A230324_122414_rekonstrukce_rez
    WERKA
    WERKA --- ---
    MONIOUS: Ale ušetříš za pokličky, protože hrnce na vařiči můžeš přikrýt vyklopeným oknem
    ENDER
    ENDER --- ---
    Me to pripomina oltar...
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    DURDIN
    DURDIN --- ---
    CUKI: to mi připomělo, kolega kupuje nový byt "po rekonstrukci" a říkal, že se tam byl podívat a veškerá elektroinstalace je vedená v lištách.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    MONIOUS: Než mi došlo, že to kormidlo je vodoznak, tak to vypadalo jako slibný začátek nějakého steampunku.
    CUKI
    CUKI --- ---
    MONIOUS: No tak ještě to není připrveno k nastěhování tohle bych pochopil. Do 1.4. ještě pár dní zbývá.
    Po tom co majitel toho kokota, jež natáhl tu digestoř těmi skříňkami, vyhodil ze 4. patra, teď asi marně hledá, kdo by to za něj dokončil. :-)
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    jako tohle je taky varianta, otevreny police, to je pred ted moderni
    Sreality.cz • reality a nemovitosti z celé ČR
    https://www.sreality.cz/detail/pronajem/byt/1+kk/bystrice-nad-pernstejnem-bystrice-nad-pernstejnem-forota/4039189580#fullscreen=false&img=0

ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    PRGBEAR: Stačí říct, tou špicí uprostřed to půjde jako nic.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam