• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    CUKI
    CUKI --- ---
    SPIKE411: tvl, kde se dají sehnat ty jednocestné palety s exotického dřeva? Nikdy jsem takovou neviděl. Odkud se EKO-LOGICKY dopravují? :-)
    FJERTIL
    FJERTIL --- ---
    SPIKE411: Jako věřím, že si to své zákazníky najde, myšlenka je to hezká, ale já bych to doma mít nemohl. Mně stačí dlaždičky s nahodilými vzory glazury. Tohle je už moc štěstí najednou.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Ughhh…

JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    KASUMI: Cením, že vyhověli přání nebohého dítěte a nainstalovali mu oprátku.

PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    ta podlaha je linorit do PVC
    :)
    CUKI
    CUKI --- ---
    tedy podlaha mě dráždí nejméně, pak ještě strop je ok, ale vše mezi je děs :-D
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    SALVATOR: to je dost mozne.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    KASUMI:
    TERRYNKA: Není to jenom vyluxovanej koberec, kde část vlasu je položená jedním směrem a část druhým?
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    BLOWUP: nerekla jsem zvlastni. Rekla jsem, ze me by z toho jeblo :-) Kombinace nizkych stropu a takovehle vymalby ve me vzbuzuje dojem krabice, pusobi to na me stisnene.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    TERRYNKA: co presne je zvlastni na vymalbe sten az pod strop?
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    TERRYNKA: Te podlahy jsem si vubec nevsimla 😂 to je strasny:))
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    KASUMI: me by jeblo i z kombinace nizke stropy-vymalba zdi dotazena pod strop. Vysledny dojem je stisnena krabice.

Take nejsem schopna identifikovat co se stalo te nebohe podlahove krytine.

Velky spatny ve Velky dobry.

KASUMI
    KASUMI --- ---
    Ja nechapu tenhle styl ukladani obleceni
    Jeblo by me z toho

Jinak barak peknej, ale interiery teda mimo.. ty baroknesecesni ci co to je do te moderni drevostavby jsou desna pest na oko

Prodej domu 265 m2 s pozemkem 7 000 m2, Velká Dobrá, okres Kladno // redema.
    https://www.redema.cz/dum-velka-dobra?

DIVER
    DIVER --- ---
    to chciii!!!
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    u nás hlídá Nora bonbony :-D
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    Tak tak, u nás Nora (Lumír) hlídá cash 8).

PETRUSCHKA
    PETRUSCHKA --- ---
    SEDELAVLOKALE: jelenů je všude plno, ale popelník s medvědicí Norou je ceněná sběratelská záležitost
    SILVEIG
    SILVEIG --- ---
    Já tedy na svatbu sehnala bez problémů (za korunu z Aukro), ale pravda, na nějaké celistvosti mi moc nezáleželo (protože co zvýší už tak děsný level příšernosti svatebního daru, než ulomené paroží). A díky Bohu za to, protože se mi to pak nechtělo vejít do krabice, a tedy jsem ještě musela kus zbylého paroží odklepnout navíc :)
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    DIVER: to se strasne blbe shani, nechapu. A jeste popelnik s lednim medvedem. Chtela jsem taky kamisum ke svatbe, ale nesehnala jsem vcas :'-(
    DIVER
    DIVER --- ---
    SPIKE411: kdysi se můj kámoš podruhý ženil a řekl nám, že nechce jiný svatební dary než porcelánový sošky jelenů. tyve, to byl docela problém sehnat, aby neměly olámaný to paroží! nakonec jsem sehnal porcelánový sousoší, jak psi koušou a strhávají jelena. osobně jsem to kupoval někde v Karlových Varech.

tyve, to byla pak sbírka na tý svatbě! :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam