• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech

Interiéry a exteriéry našich domovů v pekelném provedení + mírná diskuse.
    Klub je inspirován Módním peklem, pravidla platí podobná:

- Patří sem pekelné interiéry, nábytek, bytové doplňky a jiné ukázky nevkusu a nesoudnosti národa především českého.
    - Co je pekelné, je čistě subjektivní, takže už moc se těším na přišlápnutá kuří oka ;)
    - Prosím bez přehnaného chatu a flejmu, ale diskuse k věci je vítána.
    - další pravidla možná vyplynou z toho jak to tady půjde.

rozbalit záhlaví
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    QUIP: everything is dildo, if you're brave enough
    QUIP
    QUIP --- ---
    Fascinuje me, ze si nekdo v dnesni dobe vyzdobi bydleni rohy z nosorozce.
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    Dle fotky ještě možná Fat glass cocks by Osmany
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    TANKIE_: To bude foukané sklo. Blown glass cocks by Osmany.
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    MEJLA77: "Osmany vyrábí v místní sklárně kohouty."
    Tipuju, že se tahle jeho kratochvíle zove Glass cocks by Osmany.
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    KURE: něco jako tohle: https://youtu.be/Y_eSFYrJLm4?t=48

Jinak teda..zrovna jsem nějak řešila obklady, dlažby, kuchyň (aby byla modern classic english (ehm, neptejte se)) a zaměřila se díky tomu na detaily např. obkladů u pana Osmanyho. PANEBOŽE! To je HRŮZA!
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    MEJLA77: lol ten salonek:D

KRYTON: Ale kam máme jít? Nevíme, kdo jsme - vzpomínky se nám ještě nevrátily.
    ANDY: Do rekonvalescenčního salónku, furt vám to řikám. Žádnej div, že jste získali jen štyry procenta. Páni, to je banda blbců!
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    KURE: Trochu falická...
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    LUCIASHECK: Jako aby si byl host po celou návštěvu dobře vědom, u koho že to pobývá. :)
    KURE
    KURE --- ---
    DELIRIUM: LUCIASHECK: je.
    ideální opatření, aby se hosti necítili zbytečně pohodlně, a neprotahovali pobyt :D
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    DELIRIUM: Neni to navic jedna z hostinskejch loznic? :-D
    KLATIC
    KLATIC --- ---
    MEJLA77: libej se mi parkety a prkna na podlaze, zbytek do bazaru
    KURE
    KURE --- ---
    MEJLA77: imho je to je pekelně zařízený. Ta stavba sama, je úplně boží.
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    MEJLA77: Fakt bych chtěla mít fotku svého obřího ksichtu v ložnici nad postelí. To nemohu říct...
    FJERTIL
    FJERTIL --- ---
    MEJLA77: Myslel jsem, že jsem připraven na všechno, ale ta zlatá, klečící mužská skluptura v životní velikosti s jeleními parohy mi způsobila šok.
    Hodiny s jelenem expert level.
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    já bych řekl, že místy to je dost peklo, místy je to v pohodě - takové lehce kontroverzní... posuďte sami :)

Jak bydlí Osmany Laffita? Z hvězdárny vytvořil ráj
    https://www.prozeny.cz/clanek/bydleni-tipy-pro-interier-bydleni-osmanyho-laffity-v-tripatrove-hvezdarne-schody-na-dalkove-ovladani-i-vzpominky-na-kubu-88157
    CUKI
    CUKI --- ---
    JASMINOVA:
    PLOMBDENTIST: Tohle funguje i v třeba v Norsku. Na jednu stranu je třeba v Oslu pomalu kastovní systém, podle toho kde bydlíš. A stejně tak je tam "sociální" bydlení, kde jsem (tedy jen z doslechu) slyšel o případu, že ten byt museli před odchodem "downgradeovat" zase zpátky poměrně drahou rekonstrukcí na původní neutěšený stav.

Tohle jsou ty divoké cesty zpátky k totalitě.
    MAEQ
    MAEQ --- ---
    JASMINOVA: V odpovědích na komentář ještě spekulují, že ve skutečnosti nebydlí ve vlastním, ale v "městském" bytě na dobu neurčitou, takže může byt do jisté míry upravovat, provádět některé opravy dokonce i musí, ale nepatří jí to - proto jí město do všeho "kecá".. Sám nevím, kde je pravda, ale znělo mi to věrohodně
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    JASMINOVA: pro me je nejvic wtf ze tohle uplatnujou i u bytu kterej ti patri a ve kterym sam bydlis. Celkem zoufalstvi no, ale zase nic co by se nejak vymykalo levicackymu videni sveta - akorat ze v tom Berline maj moznost ty svoje sracky realizovat.
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    PLOMBDENTIST: V určitých lokalitách ano - chtějí tím zabrániot spekulacím - koupíš dezolát, "luxusně" opravíš a draze prodáváš. Ale ten způsob provedení..to je něco.
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    To má bránit gentrifikaci tím, že byt bude ošklivej a nepraktickej a nikdo si ho nebude chtít koupit/pronajmout, tak jeho cena klesne a muze si ho pak dovolit i duchodce?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam