• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    MEJLA77: zrekonstruovaný:)))...jako, dalo by s tím dost kouzlit, to jo. Ale to co tam naprasili, to sem právem patří.
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    VSICHNIMAME: https://www.mmreality.cz/nemovitosti/832916/

fb a ještě k tomu mobilní asi není optimální link - mně to na kompu ukázalo jen jednu fotku, tak jsem si to dohledal a je to docela pěkný dům u cesty, jen vstup má za rohem, interiér je takový zvláštní, hlavně jsou ty fotky docela dost deformované použitým objektivem, ale jo asi to sem patří :)
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    SEDELAVLOKALE: chtěl bych morfovacího želvošneka, musel by se ale hýbat a měnit z jednoho zvířete ve druhé :)

SEDELAVLOKALE: zase pak mají tvůrci hororů poměrně jednoduchou inspiraci...

SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Hlavne to, ze si to nekdo koupi, ok, tyhle lidi známe. Ale kdo to doprdele vymejsli? Kdo udava trendy v tomhle odvetvi? Co je to za cloveka, ktery navrhne takovehle bolave hovno a rekne si to je vono?
    KEB
    KEB --- ---
    SEDELAVLOKALE: tchýně...
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Jako jestli nekdo potrebuje silny dukaz toho, ze tahle civilizace je uplne v prdeli, necht navstivi veletrh dekoraci. Mama tam mela brigadicku, tyhle sracky miluje, ma jima zaplavena vsechna mozna i nemozna zakouti v dome a mne to pusobi fyzickoi bolest. Posilam jen vyber z hroznu....
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    KEB: ze Švédska.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    KEB: peklo nejsou vrici kotle plne trpicich dusi, to si myslej krestani, peklo je plny tehle trpasliku, umelych kvetin a zavesnych srdicek...
    KEB
    KEB --- ---
    Může mi někdo, prosím, vysvětlit odkud se vzali tady ti hnusní trpaslíci bez očí?
    CUKI
    CUKI --- ---
    MONIOUS: No co, zbyla nějaká fasádní barva tak ji přeci nevyhodíš ne? :-D
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    kdyz chcete, aby vnitrek ladil s vnejskem :D

Sreality.cz • reality a nemovitosti z celé ČR
    https://www.sreality.cz/detail/pronajem/byt/1+1/most-most-jaroslava-vrchlickeho/4051960908

ELIS
    ELIS --- ---
    DELIRIUM: Prostý lid se bouří proti lgbt a více než dvěma pohlavím, a pak si dá do obýváku drag šmudlu.
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    Třeba doceníte něco menšího. Takový rozkošný čajový trpaslík, to nemohu říct.
    ANGELINE
    ANGELINE --- ---
    DELIRIUM: Mě vždycky bolí oči z těch vykřivenejch uřvanejch smajlíků. Nechápu jejich funkci, nedá se to číst a pochybuju, že se autorka řeže smíchy.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TANKIE_: zejména když by na tu zeď krásně pasovala krbová římsa
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    Proč si proboha někdo koupí takovouhle chujovinu? 8))
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    Dvoumetrový trpaslík :")
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam