• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech

Interiéry a exteriéry našich domovů v pekelném provedení + mírná diskuse.
    Klub je inspirován Módním peklem, pravidla platí podobná:

- Patří sem pekelné interiéry, nábytek, bytové doplňky a jiné ukázky nevkusu a nesoudnosti národa především českého.
    - Co je pekelné, je čistě subjektivní, takže už moc se těším na přišlápnutá kuří oka ;)
    - Prosím bez přehnaného chatu a flejmu, ale diskuse k věci je vítána.
    - další pravidla možná vyplynou z toho jak to tady půjde.

rozbalit záhlaví
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TRISSIE: tak láska jsem tam nedávala. A to jsem Kare tušila. Díky, moc díky.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MAR_TINA: nejtěžší bylo dát dohromady ty správný klíčový slova :-)
    Soška Love Dogs 20cm | KARE Design
    https://www.kare-shop.cz/katalog/25713-soska-love-dogs-20cm.html
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    MAR_TINA: Já bych brala ten mikrofon, do kterého ta kočička tak hezky zpívá 😅
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Netušíte někdo, kde jsem na popud tohoto auditka, koupila sošku souložících buldočků? :)

KCE
    KCE --- ---
    jeste jedna opravicka
    KCE
    KCE --- ---
    nejaka ta pekla (nejen) pro autisty

AIJA
    AIJA --- ---
    TOOMIX:
    To spadá do kategorie napadeno kutilem:-)
    CUKI
    CUKI --- ---
    TOOMIX: To je ta lepší varianta. Ale jen se zeptám, kde má ten byt záchod? Čistě ze zvědavosti a pro jistotu, abychom věděli, kam to vlastně koukáme :-D
    KEB
    KEB --- ---
    TOOMIX: a nemá tam saunu? Bych to podle toho obložení tipnul 😀
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    MAR_TINA: a proč ne? Párty ve sprše s mojitem a cuba libre!
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TOOMIX: proč?
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    Musím říct, že tak hnusnou obřadní síň pro rozloučení s blízkými jsem dlouho neviděla.

ALENNAI
    ALENNAI --- ---
    Třeba to je běžné, ale přímotopy na radiátorech jsem viděla poprvé.

MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    GECKO: taky mám zkušenost se skákající whirlpool 6th sense a předtím ještě jeden starší model. jako tedy necestuje moc, pár mm za praní, ale i tak... tak příště mrknu i na tenhle parametr :)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    GECKO: hm, asi nebudou halt vsechny stejne dobry, no. Taky nejspis bude z patentovejch duvodu vic reseni. Ja mam zkusenost pouze s Miele a s V-Zug a obe jsou ok.
    GECKO
    GECKO --- ---
    BLOWUP: To sem si myslel taky do doby, c jsme letos v lednu koupili narychlo Whirpoolku místo AEG, u ktrýho se při rozebrání kvůli výměně ložisek zjistilo, že vana má praskliny a nová již není dostupná. To AEG bylo tichý a naprosto klidný, ať se do ně dalo co se do něj dalo. Whirpool je proti tomu hlučnej a třteba při praní potahů na sedačku a křesla se teda vyvážit nedokáže a reálně cestuje po technický... trochu jsem to omezil až těma gumovejma antivibračníma podložkama... ale i tak to je nahovno... celkem mi to sere...
    SAYUZ
    SAYUZ --- ---
    BLOWUP: Tak jasný neskace to po místnosti, ale zadelat to akrylem/ silikonem nebude úplně ideál ani pro ty něj, nehledě na odvětrání.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    SAYUZ: ja to nemeril, ale ten system ten buben umi vyvazit cerpanim vody do takovejch tri komor a pusobi to velmi klidne.

Coz nic nemeni na faktu ze zabudovat takhle pracku je zoufalstvi, uz jenom ze servisnich duvodu. Kdyz uz tak se pro ne delaj takovy skrine s lamelama, ve kterejch bejva rovnou vsechno co clovek k prani potrebuje.
    SAYUZ
    SAYUZ --- ---
    BLOWUP: Prosím prohlídku 😂 opravdu ani o milimetr?...
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    BLOWUP: v tom případě nejsou Čech
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam