• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    SARGO: hřebíky po umelejch kytkach nacházíme obcas na nečekaných mistech dodnes, po 10 letech. To byl neuveritelnej masakr (svetska rodina důchodců)
    SARGO
    SARGO --- ---
    APRILMOUSE: Uf, teď jsi mi dala, nějak jsem vynechala to "když jsem si ho poprvé byla prohlédnout" a mozek tu strašnou možnost odmítal přijmout :-D Rozhodně by si obyvatel bytu rozuměl s mou babičkou :-D
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    Bomba, uplne mi to pripada jako muj byt, kdyz jsem si ho poprve byla prohlidnout, vcetne vejire nad postelí :-)
    Sreality.cz • reality a nemovitosti z celé ČR
    https://www.sreality.cz/detail/prodej/byt/1+1/krupka-marsov-karla-capka/1004622924
    KEB
    KEB --- ---
    TEKKET: takže ty klecové byty co mají asi 3 m3, jsou o třídu vyšší standard než tohle? Ptám se pro kamaráda
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    TEKKET: hned se mi vybavila tahle fotka
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    TEKKET: to je hovno využití prostoru, ty postele jsou moc široké!
    TEKKET
    TEKKET --- ---
    Trochu jiné peklo. Údajně nejlevnější bydlení v Hong Kongu...
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    BASIK: ten šprajc na nohy tam je asi aby mohl ve spánku cvičit, tomu říkám efektivní využití spánku.
    SARGO
    SARGO --- ---
    CUKI: Inspirace se rodí z podivuhodných míst :-D
    Ále, postel je aspoň vtipná. Ale jinak ty kombinace dřev, materiálů a stylů, hned chalupa, hned panelák (a to jsem panelákový fanda :-D)... trpím. :-))
    CUKI
    CUKI --- ---
    SARGO: Co je na tom špatného? Já pořád nevím, kde uskladnit zbylé fošny z nějaké akce. Tady to schoval pod postel. Za mě palec. :-D
    SARGO
    SARGO --- ---
    BASIK: Když nejsou prachy, tak budiž, nějak se to zbastlí. Ale když jsou a dopadne to takhle, tak jaksi chybí ty polehčující okolnosti, aby to člověk bral vlídně :-D
    SARGO
    SARGO --- ---
    KEB: Počkej, to není masážní strojek? :-O
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    KEB: na sixpack ;)
    KEB
    KEB --- ---
    BASIK: ty řidítka jsou jakože na nohy nebo co to je?
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    BASIK:
    "Co vás nejvíce zaujalo?"
    "Kachle"
    PETRUSCHKA
    PETRUSCHKA --- ---
    BASIK: jéé, Flinstonovic autíčko!
    BASIK
    BASIK --- ---
    Barák je celej takovy predpekli, ale postel model Kostnice 1415 me vylozene pobavila.

Sreality.cz • reality a nemovitosti z celé ČR
    https://www.sreality.cz/detail/prodej/dum/chalupa/havlovice-havlovice-/4265296972#fullscreen=true&img=9

KEB
    KEB --- ---
    Milovnice 40. let žije v dobově zařízeném domě, vaří si válečná jídla a poslouchá hudbu z vinylových desek - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/bydleni-tipy-a-trendy-milovnice-40-let-zije-v-dobove-zarizenem-dome-vari-si-valecna-jidla-a-posloucha-hudbu-z-vinylovych-desek-40424247

spíš zajímavost než peklo :)
    JUTA
    JUTA --- ---
    MONIOUS: ty jo 65 000 + 11 000 poplatky domu + spotřeba to je nájem víc jak za 80 tisíc
    SARGO
    SARGO --- ---
    MONIOUS: Koukám na to a najednou zjistím, že mi zní v hlavě píseň "plakat budeš, dívko má, že odešel jsem z domova..."
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam