• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    SARGO: to HOME me v tomhle pripade boki nejmin :'-(
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    SARGO: moje pritelkyne bydli v takovy vile kde jsou dva byty. V tom hornim nad ni bydli jeji kamaradka, a ona obcas pro ni prebira baliky. Ted nedavno prisla ooobrovska krabice z Anglie, musela to dovlect do chodby s pomoci toho dorucovatele, a tak se pri nejblizsi prilezitosti zeptala co v tom proboha bylo. Ukazalo se, ze slo o fake krb kterej se da proste pristavit nekam ke zdi. Se vsim vsudy, s kamennou rimsou, a dokonce s takovejma tema umelejma plamenama na zmacknuti knofliku. Kamaradka do ty Anglie prej casto jezdi, nekde to tam videla a proste ji to prislo cool :-) Fotku bohuzel nemam.
    SARGO
    SARGO --- ---
    SEDELAVLOKALE: V tomhle jediném bych se jí zastala - tvořit je prostě pěkný a hrozně moc správný a je to dobré vždycky, i když holt nemáš na víc než vybarvování předtištěných obrázků nebo aranže z Kiku. A pro děti je určitě lepší, když nějaká výzdoba a připomenutí běhu svátků je, než kdyby nebylo nic. Jen jaksi... ano, člověk s nějakým minimem vkusu by byl raději, kdyby ta bydlenkovská laťka byla o kus výš :-D
    Nešlo by ty "HOME" dekory zakázat? :-D
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    SARGO: mi pripada, ze si ten "krb" pani vyrobila sama z krabic, ve kterych ji prisly z aliexpresu ty dekorace a prijde mi smutne, ze nekdo svuj tvorivy potencial vlozi do takove zbytecne hovadiny.
    SARGO
    SARGO --- ---
    DELIRIUM: Já těm lidem vlastně závidím... pořídit si pohodu v nejbližším hrabáku za pár kaček a bejt spokojený... co by za to moje peněženka dala :-D
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    DELIRIUM: co to je za bizarni picovinu, doprdele? Valku na tyhle lidi!
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    DELIRIUM: stačí otevřít dveře a svěrače povolují
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    PETRUSCHKA:
    Na to sere pes. Levandule všude = Provánc
    PETRUSCHKA
    PETRUSCHKA --- ---
    DELIRIUM: utěrák s nachystaným výrobním salámkem tě usvědčuje ze lži!
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    PETRUSCHKA: To je Provánc, ty tupče!
    PETRUSCHKA
    PETRUSCHKA --- ---
    DELIRIUM: úplně pařížský fíling!
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    SEDELAVLOKALE: Připomíná mi to mou první práci jako poskok v hospodě. Před nahlášenou kontrolou od hygieny naše ukrajinská uklízečka vypíglovala sklad a na každý regál dala háčkovanou dečku. Málem nás tenkrát zavřeli, protože si mysleli, že si z nich děláme prdel.
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    SEDELAVLOKALE: Bala bych se, že si umeju nádobí kečupem :)
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    DELIRIUM: jak je to tam vsechmo hezky naaranzovane. Nejdriv kecup horcice, pak houbicky na myti nadobi... Mmmm
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    DELIRIUM: máš vyňuňanou kuchyňku,!
    jen ty rukavice jsou obě pravé ;-()
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    DELIRIUM: tam se teda prdelata teta nevykadi
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    DELIRIUM: tohle meli jacisi znami, ke kterym jsme chodili na navstevu, kdyz jsem byla mala. Uplne nejvic moc nejhorsi na tom bylo, ze se nedaly zamknout dvere.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam