• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech

Interiéry a exteriéry našich domovů v pekelném provedení + mírná diskuse.
    Klub je inspirován Módním peklem, pravidla platí podobná:

- Patří sem pekelné interiéry, nábytek, bytové doplňky a jiné ukázky nevkusu a nesoudnosti národa především českého.
    - Co je pekelné, je čistě subjektivní, takže už moc se těším na přišlápnutá kuří oka ;)
    - Prosím bez přehnaného chatu a flejmu, ale diskuse k věci je vítána.
    - další pravidla možná vyplynou z toho jak to tady půjde.

rozbalit záhlaví
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    KEB: z toho je to focené
    KEB
    KEB --- ---
    PETRUSCHKA: celou dobu jsem čekal kde stojí to rytířské brnění 😁
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    PETRUSCHKA: Nejvíc mě děsí představa rodinného oběda u toho kulatého stolečku.
    PETRUSCHKA
    PETRUSCHKA --- ---
    Taková zámecká klasika

Prodej bytu 3+kk v osobním vlastnictví 65 m², Praha 9 - Černý Most | Reality RE/MAX
    https://www.remax-czech.cz/reality/detail/375120/prodej-bytu-3-kk-v-osobnim-vlastnictvi-65-m2-praha-9-cerny-most?
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ANNONKA: no to je přesně to, jak se snaží mít tu strašlivou "koupelnu" kdesi na chodbě bez dveří hezčí.
    Peklo to je.
    ANNONKA
    ANNONKA --- ---
    MAR_TINA: nemluvím o velikosti, jsou i menší, ba ani o tom boa z jehličí, ale ta malůvka.............
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ANNONKA: i z toho malého výřezu je vidět, že to bydlení je mizerný. Tak to nejspíš budou lidi, co nemají mpc volbu.
    A snaží se si to přizdobit :)
    ANNONKA
    ANNONKA --- ---
    DELIRIUM: skutečně je někdo schopen v něčem takovém bydlet???????????????????????????
    KEB
    KEB --- ---
    DELIRIUM: peklo v interiéru...
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    TANKIE_:
    ATUARFIK: to by byl šmrnc jak sviňa!
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    ATUARFIK: ovsem vyzdoba z uhorich kuzi by mela neco do sebe
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    SEDELAVLOKALE: Na telefonu to vypadalo, jak když po obvodu visí úhoří kůže.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    DELIRIUM: hele znovu na to nevericne koukam a ze on je lem a bambulka cepice vytvorenickovana z lufy? The more you look the worse it gets
    KEB
    KEB --- ---
    DELIRIUM:

Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn!

SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    DELIRIUM: tyjo, dlouho jsem nedokazala pochopit, na co to koukam
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    DELIRIUM: Stromeček má jen jednu kouli?
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Jako trochu zvráceně/zhýčkaně lituju, že jsem místo průměrného nudného bytu v sedmdesátkovém činžáku v Mokřadu nepodědil nějaký takový nepraktický šmajchlkabinet s terasou. Bejt ta terasa soukromá, nainstalovat tam pergolu, prosklenou saunu… to by byla krása.
    Ale za svý bych si to v životě nekoupil. Moc rozvětvenou rodinu taky nemám, tak po nějakém ztraceném strýčkovi asi taky nic takového nezdědím. Tak leda že bych někdy vyhrál pár desítek milionů v loterii. Ale to už bych radši koupil ten střešní byt v tom jediném paneláku v Holešovicích, jak stojí vedle budovy bývalých Vodních staveb (asi si to tam postavili pro zaměstnance a nahoře bydleli šéfové). Před asi dvěma roky se prodával snad za 15-16 milionů, je to tuším 85 m², 120 m² terasa ze tří stran, nejvyšší barák široko daleko takže tam nikdo nečumí, luxusní výhled…
    YELLOWKNIGHT
    YELLOWKNIGHT --- ---
    a ten sprcháč takhle, by pro tebe byl úplně vpohodě?
    VSICHNIMAME
    VSICHNIMAME --- ---
    CUKI: osobně mi tam přijde jako úlet ta kuchyně, která vypadá, že patří k mnohem většímu bytu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam