• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech

Interiéry a exteriéry našich domovů v pekelném provedení + mírná diskuse.
    Klub je inspirován Módním peklem, pravidla platí podobná:

- Patří sem pekelné interiéry, nábytek, bytové doplňky a jiné ukázky nevkusu a nesoudnosti národa především českého.
    - Co je pekelné, je čistě subjektivní, takže už moc se těším na přišlápnutá kuří oka ;)
    - Prosím bez přehnaného chatu a flejmu, ale diskuse k věci je vítána.
    - další pravidla možná vyplynou z toho jak to tady půjde.

rozbalit záhlaví
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    KEB: mne na tom spis vadi to, jak idiotsky ja to vymalovany vsude jinak vysoko, z toho bych mela morskou nemoc :D
    KEB
    KEB --- ---
    MONIOUS: v hodně podobné barvě si moje doktorka nechala udělat ordinaci a po prvním šoku to zase tak špatně nevypadá.

Naživo to tak marcipánove vypadat nebude.
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    Prosim, nema nekdo tip na interieroveho architekta, nebo architekta z okoli Boskovic-Letovic....
    DIky :)
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    SEDELAVLOKALE: Jako působí to celkem utulne, to jo :")
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    DELIRIUM: nevim proc, ale jako prvni me napadlo, ze na staromladeneckou hajovnu jeste docela dobry.
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    Myslivecke peklicko
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    MAR_TINA: Na co ty hned nemyslíš... ty sežral fotograf.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    AXTHEB: a dortíky jsou kde?
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    MONIOUS: To vypadá jak obydlená cukrárna ;)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    FRENNET: Temahle dverma rovnou doleva, dvacet kroků přes dvůr...
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    NELLAS: Tvl unikovka hadry! Jak .ses dostala do koupelny?
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    CUKI: jsou to dvě samostatné stavby a řekla bych i dva různí technici. Jedno je byt a druhé rodinný dům. Jinak jo... občas je to na další polemiku, kde jsou příčiny závad.
    CUKI
    CUKI --- ---
    JASMINOVA: TVL, jko zvou si mě lidi často na různé kuriozity, které chtějí koupit. Většina se dá odhalit už po netu, aniž by mě to stálo můj čas a klienta peníze.
    Ale tohle? To ten dům paní neviděla před tím než ho koupila? To je spíše než-li na právníka, na bílé pláště pro paní.

Technik má sice poměrně pěknou výbavičku, ale stavební fyzika mu často moc neříká. Některé problémy jsou zjevně jiného původu. Například rám okna, kde není hlavní problém zatékání v rohu, ale kondenzace. To okno je vidět že dole "uskočilo" od renovace fasády a okna jsou evidentně mnohem starší. Mezera je mezi oknem a APU. Tedy dost pochybuji, že je kotvení a spára správně vyřešena. Je to vidět i na té termokameře.

To že v roku sprcháče není silikon není vada, jen se to bez něj dělá úplně jinak... Silikon ve sprcháči je za mě za tři :-D

A jsem zvědavý, co s tím právník. Dobře je za tři. Dům stojí, neteče do něj, má novou fasádu. A celý byt odpovídá jeho stavu. No a byt je připraven na kompletku. :-D
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    DURDIN: ja jsem ted musela hodne zapatrat v pameti, kdo z meho okoli pouziva mikrovlnku jinde nez v kuchynce v praci. Nejvic me ale udivila ta digestor, celkove ma ta kuchyne husty vychytavky.
    DURDIN
    DURDIN --- ---
    SEDELAVLOKALE: to mi připomíná, jak jsme byli na prohlídku pronájmu jednoho bytu a nebyla tam trouba (ani místo pro ni) a realiťák se strašně divil, že kdo dneska vůbec potřebuje mít troubu, když má mikrovlnku?
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    SEDELAVLOKALE: Tohle mi připomíná, že včera jsme se s mužem rozhodli podívat se na pár hororů:

Kontrola bytu ktorý mal byť v dobrom stave...
    https://youtu.be/AmhUD5lS-fQ?si=S0WQtpvkS6E4GEs6

Elektro revízia rodinného domu keď vyhrala tá najlacnejšia ponuka...
    https://youtu.be/gR9pxKR3FX8?si=-O4ObwptfwIFRG8p
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    MEJLA77: koukam na to, rikam si hm hm jo klasika, nic spesl, takhle je zarizenych spoustu baraku, chat atd.... Ale pak se objevilo tohle a ja se ptam: "coze?"

MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    http://hucek.cz/drazba/?

prosím zachraňte někdo ty fotky pro budoucí generace, nechci tady postovat 95 % fotek, prostě se mrkněte, dokud to jde :D
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    CUKI: pravdivé je to v obou případech - s velkými i malými "r" :)
    CUKI
    CUKI --- ---
    MEJLA77: Tak a teď ještě ty velký a malý písmena :-)

SARGO: Ti dají v ceně kanystr z petrolejem a hadr. Každý večer uděláš kolem postele kolečko s hadrem no. :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam