• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech

Interiéry a exteriéry našich domovů v pekelném provedení + mírná diskuse.
    Klub je inspirován Módním peklem, pravidla platí podobná:

- Patří sem pekelné interiéry, nábytek, bytové doplňky a jiné ukázky nevkusu a nesoudnosti národa především českého.
    - Co je pekelné, je čistě subjektivní, takže už moc se těším na přišlápnutá kuří oka ;)
    - Prosím bez přehnaného chatu a flejmu, ale diskuse k věci je vítána.
    - další pravidla možná vyplynou z toho jak to tady půjde.

rozbalit záhlaví
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    C8400: Samozreme, sadrokarton se vzdycky montuje na ocelovy profily.
    C8400
    C8400 --- ---
    MONIOUS: nejdřív jsem myslel, že to je nějaký AI foto glitch, ale po prohlédnutí ostatních fotek, je to fakt design. Divný, ale taky svým způsobem kreativní. Doufám, že v tý zdi vevnitř je alespoň ocelový rám...
    MARTYYNO
    MARTYYNO --- ---
    VSICHNIMAME: desing, neasi
    VSICHNIMAME
    VSICHNIMAME --- ---
    DIVER: mě spíše překvapuje, že když už tam ta zeď je, že ji neprotahli o toho půl metru dolů.
    DIVER
    DIVER --- ---
    copak televize. ale je to 1+kk. první větší kalba s kámošema a ráno by to leželo v troskách, kde by se procházely kočky. a všichni by se snažili setřást ze sebe vinu, než bychom došli k závěru, že si nikdo nic nepamatuje. já bych mávnul rukou a shodli bysme se, že si to ta blbost zasloužila.

televize jako vysvětlení ok, ale soukromí se dá řešit i nějakým skládacím a přenosným paravánem. navíc to imho v takovém bytě nemá význam.
    MARTYYNO
    MARTYYNO --- ---
    GECKO: tak treba moje oled 65" ma skoro 25kg bez stojanu

montujes to na drzak co ma pohyblivy rameno, takze ta paka na to kotveni (a celou tu nesmyslnou zed visici ze stropu) bude takova, ze pokud s tim pri vyrobe nepocitali a neni pod tim nejaka konstrukce treba s fosnou tak to urves hned, to ti garantuju :D

u sebe doma jsem to kotvil do cihly na 8 der po 12mm a jeste s chemickou kotvou, fakt nechci v zadnem pripade riskovat ze mi to treba spadne na dite...

predstav si ze ti na tom sdk panelu ze stropu visi televize, ty o neco zakopnes a svoji vahou na ten panel spadnes, opres se o nej... nechapu jak nekdo muze takovou blbost vymyslet :D
    GECKO
    GECKO --- ---
    MARTYYNO: Tak ono dnešní televize mají i v celkem gigantický úhlopříčce pár kilo... a prastarou plazmu tam asi nikdo instalovat nebude. V tom bych problém neviděl.
    MARTYYNO
    MARTYYNO --- ---
    GECKO: z toho bych byl vylozene nadsenej instalovat televizi na takovouhle sdk slupku :)
    GECKO
    GECKO --- ---
    TRISSIE: Spíš ne, ono to z týhle fotky je blbě vidět ale podle dalších fotek se mezi postelí s tou opičárnou dá pohodlně projít... je tam mezera. IMHO to je "kreativní" způsob, kam instalovat televizi....
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MONIOUS: asi ráda sex s rizikem :-)
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    TRISSIE: jako ja bych mela strach pod tim nechat chodit psa, natoz se o to oprit :D
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MONIOUS: třeba si to majitelka ráda rozdává opřená o zeď?
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    wtf ta "zed" tam?

Pronájem bytu 1+kk 39 m², Přeštická, Praha - Hostivař • Sreality.cz
    https://www.sreality.cz/detail/pronajem/byt/1+kk/praha-hostivar-presticka/1689465420

ANGELINE
    ANGELINE --- ---
    CUKI: "nez si tuto oazu bezpeci zarezervuje nekdo jiny"
    CUKI
    CUKI --- ---
    Prodej garáže 19 m², Míru, Kladno • Sreality.cz
    https://www.sreality.cz/detail/prodej/ostatni/garaz/kladno-kladno-miru/814072396

Já tedy nevím, ale tam to vypadá, že někdo to peklo zažil a teď je zakopaný pod garáží :-)

Když už to prodávám "s příběhem" tak to po sobě alespoň před prodejem uklidím ne?
    DIVER
    DIVER --- ---
    SARGO: dík. chjo, si budem muset zvykat, než to celý převezme Skynet.
    SARGO
    SARGO --- ---
    DIVER: Je to ne moc povedené AI :-)
    DIVER
    DIVER --- ---
    není to celý jen nějaká dekorace nebo kulisa pro film? se mrkněte na ty škvíry v jinak fajn podlaze. to by v 21. století imho nenechal ani žádný gothic.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ERRTU: To ale taky nadělá hroznýho bordelu a někdo to musí uklidit.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    SALVATOR: tam se taky nevaří, tam se jen páchají demonstrativní sebevraždy
    DURDIN
    DURDIN --- ---
    HNILOB: celý pokoj má takový nádech 90tek. A nejsem nějaký odborník na Apple, ale tenhle Mac Pro se imho prodával kolem roku 2000. Každopádně to nic nemění na tom, že bych naboso sedět nad bednou kočkolitu teda nechtěl:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam