• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech

Interiéry a exteriéry našich domovů v pekelném provedení + mírná diskuse.
    Klub je inspirován Módním peklem, pravidla platí podobná:

- Patří sem pekelné interiéry, nábytek, bytové doplňky a jiné ukázky nevkusu a nesoudnosti národa především českého.
    - Co je pekelné, je čistě subjektivní, takže už moc se těším na přišlápnutá kuří oka ;)
    - Prosím bez přehnaného chatu a flejmu, ale diskuse k věci je vítána.
    - další pravidla možná vyplynou z toho jak to tady půjde.

rozbalit záhlaví
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    BERUSKA_CA: to ma podle mě smysl. Ruskej blud o tom, že jsou pokračovatele svaté říše římské, začal u záchodů
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    BRUSINKA: Na Rudem namesti v Moskve byvala vykachlickovana mistnost a kolem dokola doury. Bez jakekoliv bariery, takze clovek mohl pri vykonu sledovat treba dalsich deset lidi.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    BLOWUP: z Ruska mám bohužel hodně zážitků, ať to byl záchod suchý (často) či splachovací, schopnost ho funkčně postavit, aby netekla hovna všude, a funkčně použít, aby nebyla hovna všude, k nim zjevně nedošla.

Proč asi rusové nosí všichni boty na podpatku?
    KATIA
    KATIA --- ---
    BLOWUP: jako z téhle oblasti mám taky zážitky, matně si vybavuju nějaký polokóje a odtokový kanál, kde to všechno plulo jedním směrem. nebo tak něco.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    BRUSINKA: ja jsem kdysi - nekdy v devadesatkach - na zakarpatsky ukrajine zazil toaletu u restaurace ktery byly koncipovany jako vykachlikovanej prostor od podlahy ke stropu, na jehod delsi strane byl takovej vykachlikovanej stupen s prislusnymi otvory. Nejaky deleni na kabinky nebo tak se nekonalo, a vzhledem k tomu, ze vsechny vodorovny plochy - jak podlaha, tak ten stupen na sezeni - byly pokryty exkrementama a pouzitym papirem, nedostal jsem se k tom tak blizko abych to mohl nejak detailneji zkoumat. Slo se do toho prostoru mimochodem pres malou predsin ktera ustila do takovyho vestibulu - a jak do ty predsine, tak do vestibulu se slo dvernim otvorem bez dveri.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    TOOMIX:

Tak nic, Maláčová trolila.

Maláčová přiznala inzerci sklepního bytu v dezolátním stavu. Lidé nám nadávali, řekla - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/socdem-malacova-byt-inzerat-sklep-praha-falesny.A250225_165353_domaci_svm
    CUKI
    CUKI --- ---
    TOOMIX: Už točej další díl Saw? :-D
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    SPIKE411: sme vděčný i za ně. v jakýmsi státním parku měli v místnosti pět trůnů v řadě.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    ATUARFIK: a záchody
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Jako kabinky na veřejných toaletách v USA jsou taky něco. Dole díra, že tam člověk proleze, stěny vysoké tak, že při svých 190 cm do nich normálně vidím horem, po stranách půlpalcové díry…
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ERRTU: Rusko... buď rád, že tam jsou dveře.
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    ERRTU: Jó, Rusko... Tam jsem se jednou např. octla na záchodech, které byly řešené jako řada kabinek oddělených stěnou, která končila někde u kolen. To by se dalo přežít, kdyby ty záchody nebyly turecké a ten úhel nebyl takový, že člověk viděl několik zadků vedle sebe.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    myslim ze sem to patri taky pro uchovani pro pristi generace...

NELLAS
    NELLAS --- ---
    SILECIA: Na to by ti stačil kbelík a lavor.
    SILECIA
    SILECIA --- ---
    NELLAS: Kdyz chces mít tu cubku privazanou k trubkam cistou :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TOOMIX: Mně se líbí ten nově vypadající sprchový kout uprostřed toho postapo bunkru.
    LYNX
    LYNX --- ---
    ATUARFIK: Hučení tý vzduchotechniky musí bejt príma na usínání. Člověk nemusí utrácet za psychowalkman s relaxačním šumem :-)
    ISCH
    ISCH --- ---
    SALVATOR: Nebo rozšroubovat sprchu a pomoct si vyšším tlakem vody z hadice.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    PREDSEDA: Do sprcháče, ale chce to trochu odbornosti při práci patou.
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    TOOMIX: sere se kam, do toho kýblu?
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    TOOMIX: A rovnou k tomu můžeš mít v tom samém baráku i půdu!
    Pronájem bytu 1+kk 30 m², Praha - Nové Město • Sreality.cz
    https://www.sreality.cz/detail/pronajem/byt/1+kk/praha-nove-mesto-/772805196
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam