• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    CUKI: samostatně stojící dům (ve skutečnosti ruina k demolici) s užitnou plochou 70 m² na pozemku o rozloze 111 m² v debilně dostupné části středčekého kraje s mizernu vybaveností za 1,6 mio?
    SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    VERSONNENHEIT: Proto jsou tam asi všude ty podpěry.
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    CUKI: mě děsí ty praskliny všude možně, zajímalo by mě jestli to viděl statik...
    CUKI
    CUKI --- ---
    MAR_TINA: Za mě jediné co se s tím dá udělat (a nerozebrat) je použít pouze to patro a spodek nechat jen jako temperační prostor nebo sklad. Ale pořád tam jsou viditelné statické problémy, které se blbě řeší. Jako nespadne to, ale bude to dál praskat. Stačí aby udělali výkop v silnici.

To podkroví si tedy nedovedu představit vůbec a to jsem zvyklej na malé prostory. Zvednout se to nedá, protože je tam ten debilní sloup. A to může trvat roky než se podaří přeložit vedení jinam.

Jako pozemek pro parkování pro sousedy asi dobrý, ale za 1M6? :-D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    CUKI: ono by to šlo okopat ze stran a .... ou wait, 3 další majitelé podle zdí a z toho jedno cizí stavba...
    CUKI
    CUKI --- ---
    OMNIHASH: Pak do toho zahučíš ještě dřív než vyřešíš hydroizolaci. Navíc pěkně pod cestou, to je terno.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    VSICHNIMAME: sundat a postavit nové nemusí projít, ale rekonstrukce se zachováním původního půdorysu a výšky reálná je.

Vadilo by mi venkovské bydlení absolutně bez pozemku.

Je to parcela st. 5/1, ta st. 5/2 a 8/1 má jiného majitele! a podle rozměrů už nepatří k prodávanému majetku. Tam bude ještě levota realitka koupila část domu a tu prodává a tlačí majitele přilehlé stavby ke koupi nebo prodeji.

OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    GECKO: tak ruina z metr tlustejch cihel s krovem už je celkem slušná hrubá stavba, rozhodně bych koupil radši tohle, než nějakej na půl dostavěnej bungalov z ytongu a papundeklu...
    ELIS
    ELIS --- ---
    CUKI: Hezká zřícenina. Nebourat, postavit stánek se zmrzlinou a pokladnu a začít vybírat vstupný:))
    GECKO
    GECKO --- ---
    CUKI: Hezký... jako za tuhle ruinu vážně 1,6 mega? To v tý díře fakt stojí pozemky 16k za metr? No mnoho štěstí tomu, kdo to koupí...

VSICHNIMAME: No, když tam dům stojí tak při troše štěstí ano, ale budou s tím potíže... odstupové vzdálenosti a tak, spousta výjimek...
    VSICHNIMAME
    VSICHNIMAME --- ---
    CUKI: vážně by mě zajímalo, zda je reálné tohle sundat a na tom pidi pozemku postavit nový dům k bydlení. Většinou chtějí obce, aby pozemek měl určitou velikost.
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    CUKI: jj AI je poslední dobou populární - je to už nějaký čas, co tu proběhly obrázky, kde byla i lepší silnice vedoucí před domem :)
    CUKI
    CUKI --- ---
    Prodej rodinného domu 70 m², pozemek 111 m², Pozdeň - Hřešice • Sreality.cz
    https://www.sreality.cz/detail/prodej/dum/rodinny/pozden-hresice-/3156890188

Není to úplné peklo, protože tam nic není. Peklo je ten interát "vaše představa", protože je nereálná a navíc dost hnusná. :-)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ANGELINE: takže ten inserát vyvěsila paní majitelka z urny? To už jim tam dávají wifinu?
    C8400
    C8400 --- ---
    ANGELINE: Ta urna vedle TV je dobry postreh. Trochu strasidelne.
    Jinak mi to neprijde jako extremni peklo, spis takova pekna studie kazdodenni lidove tvorivosti a designu minulych 50ti let.
    ANGELINE
    ANGELINE --- ---
    LUCYLUZ: Tak já nevím, nějak se mi tomu nedaří smát, když majitelka bytu je v urně na komodě vedle televize. Je to pěkný či můj vkus? Není. Ale asi ji to činilo šťastnou a viděla jsem mnohem horší věci.
    WERKA
    WERKA --- ---
    PRAASHEK: :D - ne to je můj odhad pamětníka, jak vypadaly byty před 35 lety ;-)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    WERKA: aha, takže to je tvoje nabídka?
    WERKA
    WERKA --- ---
    PETRUSCHKA: To je taková směska, co přinesl čas - ty bílé skříňky s kulatými úchytkami v ložnici frčely, když jsem se stěhovala do svého prvního bydlení (tj. r. 85). obývací stěna bude tak o 5 až 10 let starší a kuchyňská linka tak něco mezi tím :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    MEJLA77: to bílé v té "fasádě" je sníh.

until next time
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam