• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    GECKO
    GECKO --- ---
    MEJLA77: Tak i kachle jdou přemalovat :) Jako první ta žlutá řada nad vanou v koupelně s jinak úplně jiným dekorem kachlí... třeba na ostrou fialovoou...
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    SHARKIE: a kromě kachliček by to mělo jít přemalovat...
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    SILVEIG: Mne sa divoke farbicky pacia (aj ked tu fialovu bych urcite vymenila, kludne za tu svietivo zelenu :D), ale chce to trochu s citom, no. Jako dom je cely divny, ale ta farebna "veselost" ma na nom uraza najmenej. :)
    GECKO
    GECKO --- ---
    SILVEIG: Tak ono ta šatna a pokoj vpravo jsou nad těma garážema, ten zadní pokoj navíc IMHO vznikl dodatečně jako ta pravá garáž. A jako obytný místosti to není zkolaudovatelný, protože i uprostřed pod hřebenem to je vysoký jen 2m (přesně na výšku dveří). IMHO i ta zimní zahrada a terasa je až dodatečná akce... I tak je teda celý ten dům zprasek, to vypadá jako nějaký levný development, kdy se uprostřed ničeho postavili dva dvoudomky a prodaly se hejlům...
    SILVEIG
    SILVEIG --- ---
    CUKI: unikl, ty pokoje jsou úplně kreténsky vymyšlený. Přitom by stačilo alespoň prohodit ložnici a šatnu.
    Obdobně v přízemí - vchod z obýváku na cosi jako zasklenou verandu, to taky vyvolává hodně otazníků.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TRISSIE: Wow.
    CUKI
    CUKI --- ---
    KURE: Tak věřím že třeba takovej Turek parkuje jedině na koberci :-D
    KURE
    KURE --- ---
    CUKI: klasickej českej barák. největší a nejluxusnější místnosti v domě jsou garáž a lidi bydlej v podřepu v nízkym podkroví.
    CUKI
    CUKI --- ---
    TRISSIE:
    KATIA:
    Já myslím že neunikl, ono to na tom půdorysu vypadá divoce, ale je to nizounké podkroví. Tam toho moc nevyřešíš. Je to prostě jen takový prostor na víc. O plnohodnotně využitém prostoru nemůže být řeč. Pracovna-šatna-pokoj je za mě naprosto ok. Když se to alespoň vymaluje na nějakou přijatelnou barvu. :-)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    KATIA: no jako trochu jo.

KATIA
    KATIA --- ---
    TRISSIE: chápu to dobře, že jim unikl koncept chodby a mají vše za sebou?
    A udržovaná zahrada, tvl
    CUKI
    CUKI --- ---
    CUKI: ..tedy pardon dnesk už socdem nebo komunisti a teď se toho zbavujou protože přesedlají na rudou... :-D
    CUKI
    CUKI --- ---
    SEDELAVLOKALE: To bude nějaká klíčová místnost. Kdo ví co je za těmi dvířky :-)

Jinak ta kuchyň mi přišla jak z nějaké budovy sídla ČSSD :-)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    "V prvním patře se nachází koupelna s vanou, samostatné WC, jeden neprůchozí pokoj vhodný např. jako ložnice nebo pracovna, tři průchozí pokoje, které lze využít jako dětské pokoje, hernu nebo domácí pracovnu, a další pokoj s prostorem pro šatnu – ideální jako komfortní ložnice s úložným zázemím. Dispozice domu tak umožňuje využití pro vícečlennou rodinu."

To budou mít děti radost, když dostanou průchozí dětskej pokoj, zvlášť pak v pubertě! "Klidně si hoň dál a mě si nevšímej, já jen procházím!"
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SEDELAVLOKALE: to je soukromá kaple!
    GECKO
    GECKO --- ---
    SEDELAVLOKALE: Kumbál na košťata pod schody pro Harryho...
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    SILVEIG: nejvic se divim tehle fotce...nechapu,co to je a proc to vubec je v te fotogalerii plne zarivych barev.

PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    FJERTIL: ta kuchyň je zrovna boží :)
    FJERTIL
    FJERTIL --- ---
    SILVEIG: Čekal jsem vše, ale tu kuchyň ne.
    SILVEIG
    SILVEIG --- ---
    Chybí snad jen svítivě zelená místnůstka. Ovšem ten cit pro detail v podobě žlutého záchodového prkýnka a ladícího soklu v koupelně ….

Prodej rodinného domu 150 m², pozemek 643 m², Mělecká, Louny • Sreality.cz
    https://www.sreality.cz/detail/prodej/dum/rodinny/louny-louny-melecka/13337420
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam