• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    BERUSKA_CA: ale jinak tenhle (až na ty dveře) není úplně špatnej, protože má v kuchyni jeden dřez s baterií a jeden sporák, dokonce s digestoří nad ním. Tohle AI většinou nezvládá, buď je tam jenom sporák, nebo místo pracovní plochy dva dřezy (ideálně bez baterií), a jednou jsem viděla dokonce tinyhouse bez kuchyně, zato s digestoří v ložnici vedle postele. Pravda, mohl to být dům pro osoby trpící nadměrnou flatulencí! :-)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    BERUSKA_CA: mně by se to líbilo, kdyby byly ložnice přístupné. Pohled z obýváčku na synchronní koity, nejlépe ještě s volbou led podsvícení, to je paráda.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    TRISSIE: Aha! Mne to sdili byvala kolegyne z VS. Podezrivam ji, ze ma nejaky plan, az deti dorostou, o kterem manzel ne tak uplne tusi :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    tyhle AI generated tiny houses mi to na fcb hází do feedu taky. Je to taková hra, kdo najde nejvíc skrytých chyb, vyhraje!
    KEB
    KEB --- ---
    BERUSKA_CA: mně se líbí, že kuchyňská linka nemá zásuvku
    PRGBEAR
    PRGBEAR --- ---
    BERUSKA_CA: už podle ty trouby nějaká blba AI
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    Tohle na prvni pohled nevypada jako peklo, ale za mne je peklo ze mam dve loznice a ani do jedny se nedostanu?
    Kudy se tam leze?

C8400
    C8400 --- ---
    MONIOUS: Dobrý peklo. Taky jsem se málem poblikal.
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    já sem překvapená, že sem v tom cirkuse okamžitě detekovala křivý a ohnusnělý kachlíky pod sprcháčem.
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    FJERTIL: jo to neni vodotisk...
    FJERTIL
    FJERTIL --- ---
    MONIOUS: Já bych tedy vypíchnul ty inovativně použité stropní polystyrenové kazety s vlysovaným vzorem pláclé i na kuchyňskou stěnu.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    CUKI: to je minitrouba

MONIOUS: paradoxně na tenhle druh garsonky to má slušně vyřešenou kuchyň v prostoru. Jen to celý stříknout bíle :)
    CUKI
    CUKI --- ---
    APRILMOUSE: Já po chvilce šilhání (a zvracení) třeba vidím dvě mikrovlnky.
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    MONIOUS: chvíli jsem přemýšlela, jestli na to mám začít šilhat, abych viděla 3D obrázek :D
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    KCE: ale ideálně tam hned skončit a pokračovat dynamitem.
    KCE
    KCE --- ---
    MONIOUS: v podstate kdekoliv.. :D
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    kde zacit...
    Pronájem bytu 1+kk 33 m², Italská, Kladno - Kročehlavy • Sreality.cz
    https://www.sreality.cz/detail/pronajem/byt/1+kk/kladno-krocehlavy-italska/292324172

CUKI
    CUKI --- ---
    CUKI: Za co ten mínus? Pokud tam je chyba, rád bych se o ní dozvěděl. Děkuji předem anonymovi.

ACIDQA: Z druhou částí souhlasím, jen je prostě škoda že je to na úkor prostoru, ta chodba pak nemusí bejt chodba ale plnohodnotný obytný prostor.

A tedy když pominu kvalitu těch staveb a divoké okolní prostředí, tak mám pocit že tam byli i byty s nějakými opravdu využitelnými terasami za podobnou cenu jako bez ní, ale mám pocit, že to nebyli ty úplně horní byty, takže taky žádné soukromí. Na to dát si ráno rozespalej venku nahej na sluníčku raní kávu to asi nebude :-D
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    CUKI: ty navstevy jsou asi dost individualni a souvisi s otevrenosti a zvyklostmi dane rodiny, ne? Moji rodice maji navstevu minimalne jednu bez vyjimky kazdy den. Vikend se navic michame navstevy mimo rodinu + najizdim ja a segra s rodinou/dalsimi lidmi.

Neni vyjimkou, ze mi pise nekdo z mejch kamosu, kdo zije ve meste jako mi rodice, za tam jde na kafe, jestli tam nahodou taky nebudu… :)
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    LUSINDA: segra ma obdobnej byt taky na stodulkach a za me uplne na pohodu. Jedna koupelna ma vchod z loznice a je rodicovska, druha koupelna je naproti detskym pokojickum, takze detska… a na druhy strane chodby je hajzl, kterej je ideal pro navstevy. Nelezou ti do tvy koupelny.
    Meli jsme to tak vzdycky i v baraku u rodicu (ve starym i novym).

Za me je to dobry rozlozeni. Nase rodina travi veskerej cas spolecne - u jidelniho stolu nebo obyvaku. Porad mame navstevy, ktery taky sedi bud u jidelniho stolu nebo v obyvaku.

Do tech malych pokoju se prodte chodi spat. Ani si jako dite nepamatuju, ze bychom se segrou nejak zasadne zasivaly do pokojicku.

Podporuje to pospolitost. Mame se radi, umime se spolu bavit a je u nas neustale zivo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam