• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    ILLUZE: Ten Scarface je tam ale dobrej, zbytek je cringe, ale Scarface palec nahoru.
    KURE
    KURE --- ---
    ILLUZE: To je neuveritelny :D
    A co to muselo dat prace
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    NELLAS: Kamen s ni je. Ne amen.
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    U 3D vizualizací je to pro mě někdy těžší rozeznat, jestli je to realita nebo uměle vytvořené a třeba můj klient, kterému dělám všechny 3D vizualizace produktů pravidelně vysvětluje lidem, včetně třeba tiskaře, že to nejsou fotky, ale 3D :)
    https://www.pestoandchilli.cz/ - dělá to fakt dobré, doporučuji :)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    NELLAS: neni
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    HUGILA: To neznamená, že si vizualizaci nepořídil v nějakém... ech, nechám toho. To je tedy s kuchyní ámen.
    HUGILA
    HUGILA --- ---
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    KEB: muze bejt za nima stejne jako je v tom druhym rohu
    KEB
    KEB --- ---
    MEJLA77: rychlo varná konvice a kávovar nemají zásuvku.
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    NELLAS: může být, nemusí, z tohoto obrázku to bezpečně nepoznám - jediné, čeho jsem si teď při větším přiblížení všiml je divné umístění dvou kamenů na jedněch dvířkách velvo vedle trouby, ale zase to může být nějaký ten výklopný roh, kdy se tažením otevřou jakoby dvoje dvířka a vysune se koš s nádobím... může to být AI, nemusí... ¯\_(ツ)_/¯
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MEJLA77: A fakt to není spíš AI?
    TENZO
    TENZO --- ---
    ERRTU: presne. Zmacknes spravnou dlazdici a potkas bose
    STAMBLY
    STAMBLY --- ---
    RSZ: Nerozporuju. Ale vkus nemá :)
    RSZ
    RSZ --- ---
    STAMBLY: vedle umyvadla je rozjedený štrůdl? hodná matinka!
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    MEJLA77: Ještě jsem si teď všiml, že na těch dvířkách vlevo je jeden šutr na otevírání a ten druhý uprostřed dveří je asi ozdoba...?
    CUKI: Je to špatně z několika důvodů - estetický (o tom asi můžeme diskutovat, každému se může líbit něco jiného, ok), ergonomický (bude se to blbě chytat, překáží to hodně do prostoru, IMO hrozí i odlomení a pak se to asi bude měnit i s dvířky, naštěstí nemají v kuchyni kachle, ty by to mohlo rozbít), designový (myslím ty šutry mimo střed zásuvky, časem to ty zásuvky nejspíše vykřiví, problém s čištěním)
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    TRISSIE: a u zásuvek nejsou uprostřed, takže se budou tahat šuplíky šejdrem a časem se začnou vykřivovat a zasekávat... je to tedy nejen ohyzdné, je to navíc i designově špatně a IMO i ergonomicky, asi bych si to musel zkusit, ale fakt si myslím, že se tlustý kámen bude chytat hůře než madlo přiměřené tloušťky, tak snad aspoň ty lávové kameny nejsou moc porézní, to by se tam ještě zanášely nečistoty z vaření a mohlo by to časem smrdět - přeci jen kovové nebo i plastové neporézní úchyty se lépe udržují a bohužel někdy v kuchyni nastane situace, že se na něco sáhne rukou nějak znečištěnou od potravin...
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    STAMBLY: priznam se, ze se mi libi ten hnedej retro obklad a luxferova nudle.
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    KEB: tak ta je ukazkova!
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    VERSONNENHEIT: +jeste jak je kazdej jinak vysoko...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam