• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    FRUITS
    FRUITS --- ---
    FAITH: to vypadá jak kdyby to vybavoval někdo v the sims
    CUKI
    CUKI --- ---
    KATIA: Mě tyhle inzeráty vždy děsně namíchnou. Mě na tohle zavolal klient, jestli bych to nešel omrknout, že už to má i projekt na rekonstrukci a že by se měl vejít do 2M6 Kč. V podstatě po mě chtěl spíše formální schůzku, kde potřeboval vyřešit pár drobností. Doporučil mě jeho soused, pro kterého jsem kdysi dělal konzultaci jen tak mimochode když už byla skoro ruka v rukávu. A tohle fakt není ojedinělí scénář. :-(

Jinak u nás se právě prodala jedna chatka asi za 4 míče. Je to třetí majitel za necelý rok. Minulý to koupil jako skoro hotovku. Vrazil do toho skoro 2M a neprodal to ani za tu cenu, protože je to na zbourání. Dost by mě zajímalo jestli nový majitel půjde stejnou cestou...
    KATIA
    KATIA --- ---
    CUKI: tak ta cena je každopádně úlet, u nás nám to před lety přišlo totálně přepálené asi za 800k - ruina na malém a nepravidelném pozemku. Ale udělali to pěkně a celkově je lepší v zástavbě opravit, než koukat na tu ruinu. Ale ty ceny jsou šílený. A lidi asi neví do čeho jdou? Asi 4 roky nazpět tu někdo koupil domek za cca 5 mio, tak loni to nakonec celý strhli a teď to staví znova.
    VELCORO
    VELCORO --- ---
    87HIGHFLYER: Hm asi jo, mazu se.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    VELCORO: to je nějaký nemocniční zařízení, asi to má nějakej účel
    CUKI
    CUKI --- ---
    KATIA: To já netvrdím že z toho nejde udělat něco pěkného, ale že je to prostě postižená nemovitost, která by měla být znát na ceně. Protože to řešení bude vždy náročnější a to především finančně. A tohle ekonomicky zachraňovat fakt nemá smysl. A rekonstrukce bude vždy ekonomicky i ekologicky zoufalá.
    KATIA
    KATIA --- ---
    CUKI: nevěřila bych, ale kousek od nás něco podobného fakt hezky dali do pořádku. Ale netuším, kolik je to stálo...
    CUKI
    CUKI --- ---
    Hlavně inzertní peklo, ale pro pobavení: https://www.sreality.cz/detail/prodej/dum/rodinny/svrkyne-svrkyne-/2233602892
    Chtěl bych mít takovou fantazii :-)

..kdyby napsali alespoň pidi pozemek zatížený ruinou a sousedními stavbami.
    FAITH
    FAITH --- ---
    ANGELINE: Ako Oresin neni spatny, jazdi tam aj mhd.
    A ak je nahodou viditelna, tak sa stadial da pozorovat aj polarna ziara :)
    ANGELINE
    ANGELINE --- ---
    FAITH: Ja se klidne obetuju, to okoli vypada paradne a uvnitr bude hodne svetla. Trochu prekopat a povyhazet veci v interieru, mno, zmakla bych to)
    AIJA
    AIJA --- ---
    ROBOOTEK:
    A stromek vesele opadává....:-)
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    Jedno vanocni peklicko.. nastene kelimkove svitidlo ala vlastovci hnizdo je Top! TV pretekajici komodu a do toho vseho narvanej zaves. Divim se ze ten stromek dopadl vcelku dobre ;)

CUKI
    CUKI --- ---
    FAITH: Za mě koncept podle mě docela povedenej, navíc tím domem zajistili na své zahradě soukromí, ale vnitřek a TZB už asi dělal nějakej ignorant.

No a ten oltářík? Ono když se dostaneš divoce k penězům aby jsi si pořídil tohle, tak se prostě potřebuješ každý den modlit, aby tě o to jiný mafián nepřipravil :-D
    SILECIA
    SILECIA --- ---
    JAKE_UP: podlahu do oblouku dělá imho širokáč...
    PAKOBYLKA
    PAKOBYLKA --- ---
    jako terasa dobrá, ale hlavně z toho důvodu, že z ní nevidíš ten barák.
    Můj první dojem byl - hele kostel. A druhej, tak teda ne kostel, ale zjevně se ta hlavní místnost do kostela s oltářem stylizuje... za mě teda docela dost úchylné.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    Mě nejvíc uráží nedostatek prostoru okolo kulečníkového stolu. Proč to ty lidi dělají? Vždyť se z jedný strany pořádně nedá zahrát šťouch.

Ta podlaha položená do oblouku musela být realizačně nelehká, ne?
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    FAITH: wow. Slusnej drakulov. To si clovek zadela na zaludecni vredy uz jen z tech fotek. Ale maj hezkej vyhled a ocividne jim nekdo rekl ze dobrou architekturu poznas podle toho, ze v ni stoji lehatko od LC.
    KURE: ok, timto jsme prokazali, ze se nikdy nestanes zakaznikem nasi kancelare :)
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    OMNIHASH: mně to jako klasická sedlová úplně nepřijde... ale nechci se hádat, nejsem stavař
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    MEJLA77: tak jestli to stavěli nějak příčetně, nemělo by, furt je to jedna sedlová střecha. Tenhle problém postihuje spíš všechny ty DIY přístavby, kdy se o padesát let pozdějš a úplně jinou technologií vyžene půlka baráku o štok, nebo přistaví pokoj, a pak se tam matlá přechod eternity do bramacu...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam