• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech

Interiéry a exteriéry našich domovů v pekelném provedení + mírná diskuse.
    Klub je inspirován Módním peklem, pravidla platí podobná:

- Patří sem pekelné interiéry, nábytek, bytové doplňky a jiné ukázky nevkusu a nesoudnosti národa především českého.
    - Co je pekelné, je čistě subjektivní, takže už moc se těším na přišlápnutá kuří oka ;)
    - Prosím bez přehnaného chatu a flejmu, ale diskuse k věci je vítána.
    - další pravidla možná vyplynou z toho jak to tady půjde.

rozbalit záhlaví
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    MAR_TINA: uz je to rozhodnute. Barak zustane. Oni ti lide maji dost zkusenosti se zachranovanim starych baraku.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    SEDELAVLOKALE: mokrý až po vršek zdi, ne zolovaný sklep a základy, nezateplitelny, eternit na střeše. Dispozice z pravěku.
    Nadělat romantický fotky a zbourat.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    On se teda bourat nebude, mozna to nevypada, ale zas tak spatne na tom neni. Pry vsichni, ktere tam pritahla prave realitka, chteli bourat.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    GECKO: tak on ten původní je na zbourání, ale aspoň je tvarově hezkej
    GECKO
    GECKO --- ---
    SEDELAVLOKALE: No vlastně tím na férovku říkají, že to kupující má zbourat a postavit tam úplně jinej barák...
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Tady jeste k tematu vizosek. Mam tu jednu, kvuli ktere jsem si poprskala stul kafem....aspon maji dostatek slusnosti tu fotku oznacit jako vizualizaci. Nicmene, posudte sami:

TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    JAKE_UP: my zrovna lovíme dům a jsme tudíž z drtivý většiny inzerátů pěkně nasraný. Díky, fantazii mám, nepotřebuju ohavnou vizualizaci exteriéru.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    JAKE_UP: Mor. Tohle uz ma realne tretina inzeratu. Kdyz to vidim, neklikam, otravuje me to.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    JAKE_UP: hlavne ta AI vizualizace se mi ani nezda atraktivnejsi nez skutecny stav
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    Peklo realitní. Prvních několik fotek AI generovaný jak by to mohlo vypadat. U interiérů už jsem si na to zvyknul, beru to často jako realiťákovu snahu ukázat, jaký má místnost potenciál (a většinou je hned vedle původní stav). Tady je ale skutečný stav exteriéru až na posledních fotkách. To je podle mě snad už klamavá reklama, ne?

Prodej rodinného domu 218 m², pozemek 573 m², Erbenova, Mladá Boleslav - Mladá Boleslav II • Sreality.cz
    https://www.sreality.cz/detail/prodej/dum/rodinny/mlada-boleslav-mlada-boleslav-ii-erbenova/2632872780
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MEI: je to peklo
    Proč má 2kk vnitřní schody? A dá se důstojně a funkčně žít s úložnými protostory pod pódiem a u stropu?
    A ten tik z obkladů, jak píšeš
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    NELLAS: ale to "mně" se mi hezky povedlo, že?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    KATIA: "pojď ke mně, ukážu ti moji sbírku netopýrů" :D
    KATIA
    KATIA --- ---
    ELIS: není tohle na netopýry?
    ELIS
    ELIS --- ---
    MEI: Normálka, indoor včelí úly.

MEI
    MEI --- ---
    Není to total peklo, ale u toho obložení v kuchyni a koupelně, podia a poliček nad posteli mi oko tika.

Pronájem bytu 2+kk 64 m², Táborská, Černošice • Sreality.cz
    https://www.sreality.cz/detail/pronajem/byt/2+kk/cernosice-cernosice-taborska/3544019788
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    při sprchování můžou stát v záchodě a pokud jim nevadí za ledničkovejma dveřma obyčejnej foch, můžou se krásně zabydlet a po párty blejt z postele přímo do záchodu, ani kbelíku netřeba!
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    NELLAS: 730 je cena v eurech? V czk je to 17000.
    CUKI
    CUKI --- ---
    NELLAS:
    DOCKINEZ: Myslím, že pro člověka který se rozhodne bydlet v Blavě je takové bydlení ten nejmenší nedostatek. :-D
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    NELLAS: Vzhledem k umístění kohoutků a hadice se sprchovou hlavicí tipuju AI a žert.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam