• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VDFLATREFERENCE na řemeslníky, opraváře, zkrátka dodavatele zboží/služeb, souvisejících (nejen) s bydlením.
    SNELA
    SNELA --- ---
    Zároveň sháníme:

- topenáře - výměna radiátoru
    - zhotovení sádrokartonového podlhledu + případná výmalba

Za doporučení předem díky
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Vasyl Beranek nam zateploval posledni stranu domu, natahoval fasadu, instaloval parapety a opravil chyby po predchozich zednicich. Cena vybrona, prace vyborna, domluva luxus a je peclivej. Samo dela i ostatni zednicky prace, ale ty nemuzu hodnotit. Mam v planu ho jeste pouzit na venkovni dlazbu. Je z Prahy..

777 906 652
    ATTILAH
    ATTILAH --- ---
    Byl u nás teď na pračku pan Illek, trochu brucoun ze začátku, ale oprava i cena úplně fér. Číslo nemam u sebean da se i najít urciten jinak mužů dat zittra do pošty
    COMATORY
    COMATORY --- ---
    shanim ferovyho opravare pracek - Brno.
    LAGARTIA
    LAGARTIA --- ---
    Sháním šikovného truhláře nebo kutila, který by mi vyrobil tři poličky na míru za nějaký slušný peníz. Praha
    BOS
    BOS --- ---
    dobrý den, ráda bych si nechala opravit šperky - něco bižuterie, něco drahé kovy. víte prosím o o někom dobrém (a ráda zaplatím kvalitu) z Prahy? děkuji.
    LADY_CANDAR
    LADY_CANDAR --- ---
    Nemate nekdo zkusenost s timto panem? http://rekonstrukce-staveb.cz/cs/kontakt-30

Zatim mi pripada fajn, vecem rozumi, nenabizi hovadiny... zatim za sebou mame konzultaci, co by nam mohli udelat a za kolik a cekam na rozpis cen za prace.
    RODWY
    RODWY --- ---
    Domestik s.r.o. ... všechno spatně!!
    Stavba domů, domy na klíč, rekonstrukce, půdní vestavby - Domestik s.r.o.
    http://www.domestik.cz/
    HONZAK2
    HONZAK2 --- ---
    ...tak jsem se spletl.chtel jsem oslovit tyhle: http://aparkety.cz/ vychazej o neco levnejc a maj dost podobnej nazev
    HONZAK2
    HONZAK2 --- ---
    LANTHAL: o je vtipny - na ne jsem se chtel obratit jenom jsem potreboval slyset nekoho se zkusenosti.Diky
    LANTHAL
    LANTHAL --- ---
    HONZAK2: podlahy mi brousili a lakovali asi před půl rokem tihle: http://www.aparket.com/podlahy ... rychlé jednání, cena velmi slušná myslím, lak bych řekla kvalitní, nemám k nim výhrad
    HONZAK2
    HONZAK2 --- ---
    Hledam nekoho na vybrouseni parket a opravu plastovych oken.Mate prosim kontakt na nekoho s dobrou referenci? Diky, Honza
    NIAM
    NIAM --- ---
    Ahoj, prosím máte někdo tip na šikovného opraváře praček - Praha? Díky!
    SIMONLIFE
    SIMONLIFE --- ---
    V nedávné době jsem rekonstruoval svůj panelový byt na Praze 10, řemeslníky jsem si nechal doporučit od svého kamaráda který si od nich nechal dělat byt na Barandově se kterým byl také na výsost spokojen. Udělali mi celkovou rekonstrukci celého bytu 3+1 pomohli vybrat obklady i vhodný nábytek od poliček (které sami vyrobili) až po vanu a zařízení kuchyně. Vybourali staré umakartové jádro dosadili novou vanu i celou kuchyň. Mám teď krásný a moderní interiér který jsem si vždycky přál. A to za měsíc a půl což je ve 2 lidech neuvěřitelné. Jediný problém je že jsou z Moravy takže je třeba jim zaplatit i cestovní náklady ale to se vzhledem k tomu na jaké podvodníky můžete narazit vyplatí hned dvakrát protože na všechno mám záruku. Jedná se však vzhledem k kvalitě práce o velice vytížené lidi (i v zahraničí) tak bych je radši kontaktoval s předstihem :)

Kontaktní údaje:731 442 476
    Druh práce: Rekonstrukce bytových jader a rodinných domků, Zedničina, Malování, Koupelny, Kuchyně, Nábytek na míru, Převoz nákladu, Stěhování, Elektřina, odpady, plyn, zateplení... všechno na co si vzpomenete
    Místo: Celá ČR
    Klíčová slova:
    DELVIT
    DELVIT --- ---
    HE11_KNIGHT: nic. maily nic. Tak uz je to to pul roku a uz mam po prestavbe u jine firmy, kde sem byl spokojen.
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    DELVIT: A kdyz mu zavolas?
    DELVIT
    DELVIT --- ---
    HE11_KNIGHT: To kdybych měl, tak to už mají v rukou právníci. Na zorientovaní stačí, že byla dohodnuta cena za rekonstrukci, měli se doladit poslední detaily ohledně úprav a najednou .... nic. Žádné práce neproběhly, protože nebylo s kým se domlouvat.
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    DELVIT: Heleď a měl jsi už nějaké předběžné smlouvy a faktury? Já jen abych se v tom pořádně zorientoval.
    DELVIT
    DELVIT --- ---
    GEEK: Taky doufám, že konečně budou mít méně práce a budou se muset začít snažit.
    GEEK
    GEEK --- ---
    tuhle svinarnu, bych rekl, dela v soucasny dobe hodne remeslniku. poptavka bohuzel prevysuje nabidku. takze oni na vsechno kejvnou, ze v pohode, to udelame, ale vubec nekomunikujou. mezitim delaji jinou (asi lukrativnejsi) praci. a kdyz jim nahodou dojde, tak maj furt zadni vratka, takze se muzou vrhnout konecne na tuhle praci, pokud jim teda zavolas ty. oni se neozvou, protoze mezim uz maj zase nekolik novejch zakazek.
    takhle jsem poslal do haje jedno projektanta, kterej nas tri mesice tahal za nos misto toho, aby rekl, ze nema cas. mohli jsme davno shanet nekoho jinyho.
    nechci nic privolavat, ale financni krize je obcas v necem prospesna.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam