• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VDFLATREFERENCE na řemeslníky, opraváře, zkrátka dodavatele zboží/služeb, souvisejících (nejen) s bydlením.
    ISHA
    ISHA --- ---
    Ahoj, neznáte nějakého osvědčeného klempíře? Praha (nejlépe 5).
    O_THREE
    O_THREE --- ---
    Sháním topenáře
    rád bych s ním zkonzultoval možnost podlahového vytápění v rodinném domě. Jednalo by se o instalaci podlahového topení v koupelně na záchodě a v kuchyni.
    Lokalita Praha 10. Díky.
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    EVAN: to spíš babičce kupte lednici novou
    EVAN
    EVAN --- ---
    Prosím o pomoc. Včera mi volala babička, že se jí rozbila lednice Calex. Nemáte prosím někdo kontakt na nějakého slušného opraváře,který by babičku neoloupil o celý důchod? Předem dík
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    Reference: Pozitivní

Název firmy: Sklenářství Šplíchal, Praha 4 - Lhotka

Kontaktní údaje: http://www.sklenarstvi-splichal.cz/cz/

Druh práce: zasklení balkonových dveří

Detaily: Telefonické objednání proběhlo bez problémů - sdělil jsem jen počet skel a přibližné rozměry. Sklenáři přijeli na čas. Fajn chlapíci středního věku, dobře sehraní a lidsky příjemní, uklidili po sobě. Výměna jedné tabule skla 70 x 75 za pár minut. Celkem fér cena 700 Kč. Mohu doporučit.

Klíčová slova: sklenář, balkón
    ANEKKE
    ANEKKE --- ---
    ANEKKE:
    EDIT:
    Reference: Negativní

Název firmy: Sanace Vape s.r.o.

Kontaktní údaje: www.sanace-vape.cz

Druh práce: Kompletní rekonstrukce bytu (elektřina, koupelna, štuky, atd.)
    Místo: Praha

Detaily: Po dokončení rekonstrukce mohu shrnout a potvrdit, že firmu NEDOPORUČUJI.
    - Při provádění prací a vyúčtování jsem zjistila, že statický posudek a technickou část četl z firmy pouze ten, kdo práci naceňoval. Nikoliv ten, kdo práci prováděl. Vyúčtováno to, co nebylo provedeno.
    - Křivá podlaha, která se dělala od základu nová, někde rozdíl až o 1,5 cm a více. Vyjádření podlaháře pana M. Dušičky - neřekli jsme, že chceme rovnou. Následně jsme dostali sice slevu, která ale po té, co jsem prošla celé vyúčtování dostala směšný rozměr. Za podlahu - materiál a práci si účtovali dvojnásobek skutečné rozhlohy podlahy. Pokud bych metry nekontrolovala, pak žádnou slevu nemáme pochopitelně a ještě si připlatíme.
    - Chaos ve vyúčtování (ať náhodný nebo cílený whatever) opakovaně, žádná snaha o nápravu. Vyúčtování položek jinak než uvedeno v cenových nabídkách - samozřejmě dráž. Vysvětlení - den po odeslání CN změnili ceníky. Suma sumárum, mohli si přilepšit o 100 000, kdybych jim vyúčtování a to, kolik mám vlastně zaplatit nevypočítala sama. Účtování položek a prací, které nebyly dodány ani provedeny, dokonce i těch položek, které jsem si pořídila sama.
    - Opakovaně jsem od stavbyvedoucího p. Chramosty a jednatele p. Řezníka slyšela - pro dobrotu na žebrotu, ve chvílích kdy jsem s něčím nebyla spokojená a připadala jsem si, jak kdybych je obtěžovala. To, že jdu ale na žebrotu já, jsem zjistila po vyúčtování.
    - Ať už to byl záměr nebo prostě shoda nešťastných okolností, ve výsledku je to jedno. Firma není korektní, o korektnost se snaží pouze v případě upozornění na řešení problému jinou (právní) cestou.

Klíčová slova: přestavba, rekonstrukce, zednické práce, elektřina, koupelna
    K0RALINA
    K0RALINA --- ---
    Ahoj, zná někdo nějakého ověřeného člověka/firmu, který umí opravit boiler?
    MDFK
    MDFK --- ---

Název firmy: Sklenářství

Kontaktní údaje: Vrbasklo s.r.o. Kačerov, P4

Druh práce: uříznutí zrcadla, vložení do rámu.

Detaily: Zrcadlo jako z Petřína! :D Nenapadlo nás v provozovně to kontrolovat z většího odstupu, zjištěno po závěsu na zeď a poodstoupení od něj. Asi pomsta toho týpka, protože od začátku vypadal nějak napruzeně nebo nedokažu pochopit takovou fušeřinu.

Klíčová slova: sklenář
    ANEKKE
    ANEKKE --- ---
    Reference: Pozitivní

Název firmy: Statika

Kontaktní údaje: Ing. Miroslav Císař, Ing. Alma Ejubovič, www.statika.cz

Druh práce: Statické posouzení objektu, statický posudek

Detaily: Vypracovali statický posudek i konstrukční část posudku, vše srozumitelně vysvětlili. Provedli následně kontrolu provedených prací dle posudku, vše rychle. Jediné negativum je, že to bylo pekelně drahý.

Klíčová slova: statika, statický posudek
    ANEKKE
    ANEKKE --- ---

Název firmy: Sanace Vape s.r.o.

Kontaktní údaje: www.sanace-vape.cz

Druh práce: Kompletní rekonstrukce bytu (elektřina, koupelna, štuky, atd.)
    Místo: Praha

Detaily: Firma pro rekonstrukce bytu využívá služeb jejich smluvních řemeslníků (elektrikáři, instalatéři-topenáři..), akorát se mezi sebou nedokážou domluvit. To co ví jednatel, neví stavbyvedoucí ani zástupce ani chlapi, co práci skutečně dělají. Co ví zástupce neví stavbyvedoucí atd.. Rekonstrukce malého bytu se z půl milionu podle původní cenové nabídky vyšplhala k milionu (a dost se bojim, že ještě nejsme u konce). V průběhu rekonstrukce jsem na vlastní náklady povolala statika a následně technický dozor investora. Tohle jsem měla udělat už na začátku, kdybych nebyla na poli rekonstrukcí naprostej laik a nedůvěřovala jen povídačkám, jak všechno uměj a jsou experti. Na rekonstrukce bytů zásadně nedoporučuji, pokud nechcete být vycucnutí do posledního pětníku a nechcete přijít o nervy.

Klíčová slova: přestavba, rekonstrukce, zednické práce, elektřina, koupelna
    ALENNAI
    ALENNAI --- ---
    JANOCKA: dekuju, jde o to, ze tyhle sluzby jsou pomerne nakladne. Do techto mojich kresem nema smysl investovat vic jak 3k a za to me to proste nikdo ofiko neudela :(
    JANOCKA
    JANOCKA --- ---
    ALENNAI: Je to ofiko calounik, ale mám s ním výbornou zkušenost. Vřele doporučuji. Www.calounictvisvoboda.cz
    ALENNAI
    ALENNAI --- ---
    Nechtel by mi nekdo dohodit nejakeho znameho, ktery by se dokazal poprat s faceliftem kresel? Nejde mi o klasicke precalouneni. Spis takovy punk creative rescue sedmdesátkových kresel. Budu rada za tip na kohokoli schopneho. Platba cash, Praha.
    SEASA
    SEASA --- ---
    ahoj. nevíte, prosím, o schopném a férovém zedníkovi/zednících v dosahu Vraného n. Vlt. (Praha-východ)? bourání a zdění, případně i sádrokartonové podhledy a pokládka OSB podlahy.
    GEEK
    GEEK --- ---
    nemate prosim nekdo dobrou zkusenost s firmou, co dodava kaleny sklo? potrebujeme ho jako obklad za kucyhnskou linkou. praha, praha-zapad, beroun. diky
    LALINA
    LALINA --- ---
    máte někdo zkušenosti s touhle firmou a jejími službami?
    Feel EcoEnergy | Feel ecoenergy
    http://www.feelecoenergy.cz/
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    Kdyby někdo řešil to, co my...
    Bydlíme v paneláku. Zateplovalo se (konečně). A po zateplení byl problém se sítí do dveří na balkon - přes zateplení se tam prostě nevejde. Nakonec jsem našla toto http://www.oknostudio.cz/ a můžu je vřele doporučit.
    Máme síť s otevíráním dovnitř, zateplení nevadilo. Všichni, s kým jsem byla v kontaktu, byli hrozně milí, ochotní a vstřícní. Jsem nadšená, tak chválím dál... :-)
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    Potřeboval bych zrenovovat thonetky s výpletem a kuchynsky stul (výplety,broušení, lakování etc.) Nemáte někdo tip na někoho, v Praze ?
    CESKAKOCKA
    CESKAKOCKA --- ---
    LUCIEN: Děkuji!!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam