• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRAKKABÍLÝ ŠVÝCARSKÝ OVČÁK - aneb lední medvědi sem!
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: mas obe na nastence, slusi vam to :-)
    KUURA
    KUURA --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: Maličkej medvídek:)
    KUURA
    KUURA --- ---
    DRAKKA: Jo jo, je to s nima složitější, na druhou stranu v porovnání s tím jezevčuldou je poslušnej jak hodinky:D jezevčík je sice menšího vzrůstu, ale je to velkej pán...má svojí hlavu. Tohle je spíš trochu trouba:)
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    Ježiš sorry za plachtu!
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    JSem slíbila ty fotky :) asi nejaktuálnější jsou tady, budu muset něco nafotit. :)

DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    KUURA: no ja jsem na ovcaky zatizena a bso se mi desne libilo v psu priteli cloveka (casopis) kde o nem psali. navic povaha dle vseho dokonala, a navic zrovna kdyz jsem chtela tak jedna moje znama chovatelka mela stenata...no pak jsem trochu vystrizlivela co se te povahy tyce :-)) mam jeste jednu fenku, krizenku NO z utulku, no a ten vycvik a vychova to se vubec neda srovnat :-)) kde to s Tori byla pohoda a slo to jakoby samo, tam to s Freyou vubec nefungovalo (napr. prvni rok bylo venku vse zajimavejsi nez ja, i kdyz doma se ode me nehla na krok...). No ale nejak jsme se za ta leta spolu naucily...teda spis ona me naucila jak na ni :-)))
    KUURA
    KUURA --- ---
    :D ha, já se na to chtěla zeptat taky...protože se mě na to ptala i máma, proč zrovna on...a já na to nedokážu odpovědět. Vůbec nevim. To bylo tak, že nám umřel předtim jezevčíček, měli jsme ho 17 let...a naši pak už psa nechtěli. Jenže já to vydržela asi rok a už to prostě nešlo, tak jsem koukala po inzerátech a nějak jsem narazila na tyhle. A když jsem se pak podívala na to, jaký jsou povahově, tak prostě to byla jasná volba. On je úplně stejnej lajdák jako já. Když dám k noze, tak si tak jako sedne částečně k noze a částečně někam úplně do háje, prostě pokud to není nutný, tak na to kašle:D je skvělej a jinýho bych nechtěla...takže sice nevím, jak jsem se k němu tak náhodou dostala, ale neměnila bych
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    KUURA: jeste obligatni dotaz - proc sis vybrala zrovna bso?
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    KUURA: no vlka slychavame pomerne casto :-) taky husky, albin...no a tak :-)
    KUURA
    KUURA --- ---
    DRAKKA: :D Mě se párkrát někdo zeptal, jestli je to malamut, což moc nechápu, ale tvůj arktický vlk je lepší
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    KUURA: no zacinaji byt pomalu pomalounku popularnejsi, i kdyz porad je dost lidi co se me ptaji co je to za rasu. tuhle mi jeden delnik tvrdil ze mam arktickeho vlka :-))))
    KUURA
    KUURA --- ---
    DRAKKA: Děkuju:) a je to zvláštní, ale když jsem si ho brala, tak jsem je nikde neviděla a teď najednou jsou všude :D
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    KUURA: super, mam ji tam :-)
    KUURA
    KUURA --- ---
    a ještě jedna...já mám samý takový v pohybu, tak vypadá jako bílá šmouha

KUURA
    KUURA --- ---
    Tak dospělá

DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    KUURA: :-))) zase srst je samocistici, vetsina bordelu sama opada :-)
    KUURA
    KUURA --- ---
    DRAKKA: No já si taky myslím:) ale když jsem ho přinesla domů, tak mi mamka řekla, že sem ho našla někde u cesty a že vypadá jako prase. Vůbec jsem nepochopila, kde na to přišla:D
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    mas jeste nejakou dospelou fotku ze bych ji pridala na nastenku?:-) at vidime jaky je ted fesak :-)
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    KUURA: jinak s ridicem projednej, bylo by to super kdyby se nas tam s bilaskama seslo vic :-)
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    KUURA: oni jsou tak roztomily kdyz jsou stenatka :-))))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam