• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRAKKABÍLÝ ŠVÝCARSKÝ OVČÁK - aneb lední medvědi sem!
    SRUBKA
    SRUBKA --- ---
    CYRILA: Super, pokud mi to výjde, potkáme se tam. :)
    SRUBKA
    SRUBKA --- ---
    NOITA: Tak jak se daří štěňátkům? Co nějaké foto? :)
    CYRILA
    CYRILA --- ---
    SRUBKA: my jedem na vystavu i na bonitaci
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    SRUBKA: ja ne...ale chtela bych na podzim do skalice se stenetem na vystavu
    SRUBKA
    SRUBKA --- ---
    Pojedete se podívat na tu výstavu na Svojanov? http://bily-ovcak.cz/text-specialni-vystava-svod-a-bonitace-svojanov-2012/ Zvažuju, že bych to tam jela na jeden den omrknout, abych viděla co nás s Popletou případně čeká v září.
    SRUBKA
    SRUBKA --- ---
    DRAKKA: No jako co do pohodlí psa je určitě klasickej kovovej nejlepší. Ale zas znám případy, kdy pes tim kovovym náhubkem pomlátil druhýho. Plasťák se mi jeví jako rozumnej kompromis pro pohodlí psa a šetrnosti k okolí při případnym střetu. Teď jen vyzjistit tu správnou velikost.
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    Já mám dospělej plastovej, předtím jsem měla dva malý, ale pak už koupila rovnou velkej. Velikost nevím, jediný číslo co jsem na něm našla je "107"
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    SRUBKA: hele ja bych asi do plastovyho nesla...my mame klasicky kovovy, freya ma dlouhy cumak takze je to velikost "kolie-pes" :-))) ale sedi ji dobre. plastovy jsem zkousela jednu dobu ale prijde mi ze v nem pes nema vubec zadny prostor na cumak a celkove si myslim, ze je to mene pohodlne.
    SRUBKA
    SRUBKA --- ---
    Prosim vás, jakou používáte velikost náhubku? Respektive, jaky obvod tlamy má váš dospělej bělouš? Chci začít Popletu postupně zvykat na košík, ale rovnou bych mu koupila dospěláckej (teď stejně košík na nic nepotřebujem). Mohla bych ho sice trénovat na Mamlasův náhubek, ale on má takovej šitej koženej a já bych chtěla ozkoušet na Popletovi něco takovýho
    http://petdiscont.cz/index.php?p=eshop_productinfo&id=9769 ten by se mu mohl zamlouvat víc.. Takže co radite? Velikost 8,9 či 10?
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    SRUBKA: to rada slysim :-) bude z nej zdatny plavec :-)
    SRUBKA
    SRUBKA --- ---
    DRAKKA: Přesně, do večera to uschlo a opadalo. :) Btw, hned další den se Popleta cachtal znovu - po vzoru Mamláska už udělal v rybníce pár prvních temp. :)
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    tak slava, furminator vporadku dorazil :-)
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    DRAKKA: nez jsme dojeli domu tak to uschlo a opadalo :)
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    MARKYSHA: no freya byla cista, takze jsem nekoupala, nevim jak srubka a sirril :-)
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    DRAKKA: koupeš je potom?
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    SRUBKA: no vidis, to me nenapadlo...no tak jeste budu par dni cekat holt...
    SRUBKA
    SRUBKA --- ---
    DRAKKA: V den doručení mi volali. Já si určila platbu dobírkou, tak to asi i díky tomu bylo rychlejší - nemuseli čekat na připsání platby na účet.
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    SRUBKA: tak ja objednala v utery i jsem to rovnou zaplatila a zatim nic. jak dava PPL vedet ze ti to vezou?
    SRUBKA
    SRUBKA --- ---
    Objednávala jsem v neděli a přišel v úterý. Takže v podstatě druhý pracovní den. Pohoda. :)
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    SRUBKA: tak jsem si objednala furminator z toho webu co ty, tak doufam, ze to dojde vporadku ;-) ty jsi rikala ze jsi ho mela do dvou dnu?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam