• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRAKKABÍLÝ ŠVÝCARSKÝ OVČÁK - aneb lední medvědi sem!
    Klub pro rodiče a přátele všech bílých ovčáků na Nyxu. Přijďte se pochlubit, sdílet informace a zkušenosti. Fotky vítány, můžem kdyžtak domluvit i nějaký sraz :-)
    rozbalit záhlaví
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    SRUBKA: vsak si vzpomen jak silela freya jen co tu zmercila vodu :-))) jsem rada ze se Popletovi koupani zalibilo, ma vyborny kukuc :-)))

CYRILA: u nas umi otvirat lednicku jen kocour a nastesti jen nevestavenou. jsme na te predchozi meli kvuli nemu detsky zamek :-)))
    CYRILA
    CYRILA --- ---
    taky bych nekdy chtela mit psa co neumi otvirat dvere....ikdyz ted je to dobry,nase beloba umi otvirat jenom dvere, cuba pred ni zvladla i okna a lednicku.....o kralikarne ani nemluvim :)
    SRUBKA
    SRUBKA --- ---
    Jinak jsem šla dnes kolem toho místa, kde si Popleta při našem společnym venčení prvně v životě smočil tlapky. Jakmile to tam poznal, nečekaně tryskově vystřelil, běžel fakt jak pominutej a celej šťastnej do toho potoka hupsnul. :) Prostě BŠO je opravdu super vodní pes.
    Už jsem sice dávala fotky vedle, ale tak ať je to i tady trochu veselý... :)

SRUBKA
    SRUBKA --- ---
    DRAKKA: Freye přejem k 7mým narozeninám všechno dobrý. :) Jestli se ti zdá prdlá, s novým štěněčím přírustkem hádám duševně omládne ještě víc. Btw, já jsem teď nedávno přes lidi, co našli Mamlase, zjistila, že mu není 4,5, ale už 5,5. Narodil se na podzim 2006. A přitom je to pořád takovej hravej magor. Běžně si mi v parku stává, že si o něm myslí, že je štěně - podle stylu hry. Jeho psychickýmu mládí určitě přispívá i právě Popleta.
    SIRRIL_NEMESIS: Teeeda, tak to je dobrej frajer, že si otvíra dveře. :) Naši to naštěstí neuměj. Jinak Popleta je taky darebák. Když ho nestihnu na procházce před mym odchodem řádně vyčerpat, umí si taky vymyslet opravdu pozoruhodnou zábavu. :)
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    DRAKKA: doufám že mu to průzkumničení zůstane :)
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: jj, to je asi nejjednodussi reseni. je to takovy pruzkumnik koukam :-)
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    DRAKKA: Valimu to bohužel dost rychle. Tak holt když bude třeba tak ho budem v pokoji zamykat, no.
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: pekny zlaticko...moji psi nastesti zatim neprisli na to jak otvirat dvere, tak pevne doufam ze to tak i zustane, pac bych v dome nerada obracela kliky nebo je vymenovala za koule
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    Mno.. Miláček si dnes během mé dvouhodinové nepřítomnosti otevřel dveře z pokojíčku do kuchyně, vytahal vyprané prádlo z prádelního koše položeného na židli, otevřel do předsíně a nanosil mi do postele 4 boty včetně mých zabahněných trekingů a otevřel do obýváku, kde převrhl koš se synovcovými hračkami, polovinu z nich roztrhal, druhou polovinu roznosil po bytě (jeden mončičák v předsíni, druhý u mě v posteli v botě) a následně aby toho nebylo málo posral koberec a rozťapal to po parketách po půlce obýváku... nudíte se? Kupte si bšo.
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    tak co u vas noveho belasci? freya o vikendu oslavila 7.narozeniny...nechapu ze uz ji je tolik :-))) je porad stejne prdla...
    NOITA
    NOITA --- ---
    DRAKKA: trénuje výstavní postoj
    JULYZ
    JULYZ --- ---
    DRAKKA: strejda evžen je neskutočne milý a trpezlivý
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    a jeste...jedno velmi, ale velmi drsne stene :-)))

DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    stenata radi se strejdou evzenem :-)) diky id julyz za fotky...

CYRILA
    CYRILA --- ---
    DRAKKA: dik :) takova mensi starsi pani s tmavym mikadem,nemam tuseni jak se jmenovala a druha byla vyssi trochu mladsi a blond.nekde to asi bude na tom papire.... :))
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    tak zas jedna prochazkova tapeta...

DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    CYRILA: gratulace k uchovneni :-) kdo posuzoval?
    SRUBKA
    SRUBKA --- ---
    CYRILA: Já to právě kvůli tomu hnusnýmu počasí nakonec vzdala a podívat se nejela. Fence gratuluji. :)
    CYRILA
    CYRILA --- ---
    tak pro protrpene sobote, plne cekani a deste mame doma chovnou fenku :) treba nekdy budou i miminka, kdyz najdem nejakyho fesnyho tatinka. kazdopadne me potesilo, ze nejen ta nase je uzvanena zavislacka
    CYRILA
    CYRILA --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: je kouzelnej :)
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: krasnej klucina z nej roste :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam