• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRAKKABÍLÝ ŠVÝCARSKÝ OVČÁK - aneb lední medvědi sem!
    Klub pro rodiče a přátele všech bílých ovčáků na Nyxu. Přijďte se pochlubit, sdílet informace a zkušenosti. Fotky vítány, můžem kdyžtak domluvit i nějaký sraz :-)
    rozbalit záhlaví
    SRUBKA
    SRUBKA --- ---
    DRAKKA: to jsou holky hodný. :)
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    holky vyckavaji nez nakrmim dite :-)

DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    tak jsme byli koupat

DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    SRUBKA: to jde
    SRUBKA
    SRUBKA --- ---
    SRUBKA: Tak samočistící srst v praxi:
    Den poté...

Jen na zádech je ještě hodně špinavej v místech, kam jsem mu aplikovala tu protiklíštěcí vodičku.
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    Já musím říct, že jsem tuhle ve vedru kromě koně vzala hadicí i Valiho.. a ač ostatní mokří psi se šli okamžitě válet, tak Vali poslušně schnul a schnul.. a ani několika nestřežených chvil nezneužil :D
    SRUBKA
    SRUBKA --- ---
    DRAKKA: No ono to má i jiný důvod. Dva dny zpátky jsem mu nakapala na hřbet Advantix, tak se mi to nechce hnedka smejvat šampońem. :D
    Mno uvidíme, do jaký míry se během dneška ta srst sama pročistí (jsem vlastně i sama zvědavá), pokud to bude pořád peklo, do vany půjde.
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    SRUBKA: no jasne:-)) ale jsi teda hrdinka ze ho nechavas opadat, ja bych okamzite doma strkala do vany ;-)
    SRUBKA
    SRUBKA --- ---
    DRAKKA: Včerejší podvečerní nepřízeň počasí nás neodradila od smluveného venčení s Popletovym kámošem - štěnětem zlátýho retrievera... A světlí psi si přece vždycky k vzájemnému povalování vyberou jedině ta nejzablácenější místečka. To je ZÁKON. :D
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    SRUBKA: kdepak jste byli?:-)))
    SRUBKA
    SRUBKA --- ---
    Bílý švýcarský ovčák... ehm. :D
    SRUBKA
    SRUBKA --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: TO JE DOKONALÝ!!!! :)
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    CYRILA: jeste nastesti ne, az za mesic. zatim se szivam s tim lidskym...
    CYRILA
    CYRILA --- ---
    DRAKKA: a už máš doma i to psí mimino? docela by mě zajímalo jak se to dá zvládnout
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: no super, to je pekne ze jste se tak sesli :-) a co, vsimla sis nejakych povahovych rozdilu?
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    A Vali v akci a po akci :) celá galerie tady :) http://voyager.lupomesky.cz/fotky/tracy/032/

SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    Včera jsme měli štěněcí sraz :) aneb poznej svoje štěně :D

DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    SRUBKA: diky. jo, ja vim...jsem rada ze mame ted nejaky cas na aklimatizaci :-) ale az mimino trochu povyroste bude to mnohem lepsi :-)
    SRUBKA
    SRUBKA --- ---
    DRAKKA: Super, ještě jednou velká gratulace!! Ale budete to mít teda pestrý: dvě psice a dvě mimina (ač jedno bude psí) :) Na fotky se těšim.
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    ahoj vsichni, hlasim ze jsme uspesne doma z porodnice, privitani probehlo ocekavane - freya malou oblizla zleva zprava a kdyby jsme ji nehnali tak by ji nejspis uslintala totalne :-)) v nejblizsi dobe vas budu asi otravovat fotkami dite&pes :-)
    NOITA
    NOITA --- ---
    DREAMWEB: jupíí jupíí gratulujeme!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam