• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRAKKABÍLÝ ŠVÝCARSKÝ OVČÁK - aneb lední medvědi sem!
    SRUBKA
    SRUBKA --- ---
    KUURA: :D
    KUURA
    KUURA --- ---
    Takhle se u nás pohodlně spí:D

SRUBKA
    SRUBKA --- ---
    CYRILA: A pokud krom barfu nenažraně luxujou i granule svýho parťáka, jsou velký a tlustý. :D
    CYRILA
    CYRILA --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: štěňata na BARFu právě bývaj vetší :)
    SRUBKA
    SRUBKA --- ---
    O velikosti mi vůbec nemluvte. Ten můj dareba krásně rovnoměrně rostl, byl pěkně štíhlej a teď z ničeho nic před očima zloustl (ukázalo se, že nějaký čas nepozorovaně kradl granule druhýmu psovi - teprv o víkendu jsem ho nachytala). Takže nás čeká šetrná dietka a ještě více pohybu...
    Tady jedna aktuální pro dobrou náladu. :)
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    CYRILA: jeee:-) krasne obe :-)
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    CYRILA: můžu pár centimetrů podarovat, já se zas bojím aby nepřerostl :D a pak že jsou štěňata na barfu malý :D
    CYRILA
    CYRILA --- ---
    DRAKKA: já jsem právě čekala fotku štěnátka a ona už vypadá jako malá slečna :) je moc krásná
    já se zase tiše modlím, aby moje mrně dost povyrostlo a nebyl z ní trpaslík .)
    s Wiki už jsou velký kámošky

DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    NOITA: jako ze bych psovi jeste zvlast kupovala pivo?:-)) to by byla jediny pivar z rodiny :)
    SRUBKA
    SRUBKA --- ---
    DRAKKA: Fakt hustý tohle období, kdy rostou před očima. Kor když má člověk druhýho psa, se kterym může to tempo růstu přesně porovnávat. :)
    NOITA
    NOITA --- ---
    DRAKKA: Musíš ji dát pivo, to je ověřený český recept, aby nebyla po mamince almara :-)
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    SRUBKA: to mi povidej...uz dorostla tori a to ji jeste neni ani 5 mesicu...tise se modlim aby neprerostla, ale bohuzel je dost velka sance ze budu mit obri fenu ;-)
    SRUBKA
    SRUBKA --- ---
    DRAKKA: A River je už teda pěkně veliká!
    SRUBKA
    SRUBKA --- ---
    DRAKKA: Odpočinek na zádíčkách u balkónovejch dveří je koukám oblíbená klasika... :) Popleta ve 3 měsících
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    tak jeste jedna fotka od nas...River a Freya si hraji :-)

PETJU
    PETJU --- ---
    Amaterasu

DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    a s Freyou, ktera ji prave trochu terorizovala...

DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    mokra fesanda :-)

DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    taak konecne nejake Riveri fotky :-)

Riverka spici
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    SRUBKA:
    SIRRIL_NEMESIS: tak co nejaky jiny vikend behem leta? zkuste navrhnout termin vy. jinak ja chci jen vystavu, river bude tesne 6 mesicu, to mi prijde na svod jeste ukrutne brzy, pujdeme asi az na jare...ale jestli najdu freyin PP tak prihlasim na vystavu obe ;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam