• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRAKKABÍLÝ ŠVÝCARSKÝ OVČÁK - aneb lední medvědi sem!
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    DRAKKA: doufám. Z jiné (nejmenované) strany jednatelů klubu už taková vstřícnost a pochopení pr omylnost lidí nebyla.
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: tak vidis :-) vsechno dobre dopadne a budete uspesne svedeni :-)
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    Uf, Pecková je snad anděl, byla milá, příjemná a vtipná a zdá se že se slitovala :)
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    Tvl.. tak přihlášky na svod má na starost Pecková a chce to poštou, přihlášky na výstavu má na starost někdo úplně jiný a chce to mailem. Momentálně jsme tedy na výstavu přijati, na svod nevím. Pecková říkala ať ji to tedy pošlu mailem, že na to koukne, ale když jsem se ptala na adresu, jestli tedy na tu "hlavní poradce chovu zav. ovcak", tak rekla normalne na "bily ovcak . cz" .. nekde jsem vyhrabala adresu jmeno zav. bily ovcak, ale ta nefunguje, tak mi z toho asi jebne.
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    DRAKKA: ta ma i svod na starost.. tak ja ji cinknu.
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: zavolej pani peckove, je docela vpohode, urcite ti poradi
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    DRAKKA: Hm, tak to by zalezelo kdy presne, abychom mohli. Ach jo, to me tak sere.. premyslim ze tam zavolam, ale jsem nervni, tak nevim jestli to dam psychicky ten telefonat :I
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: brezen-duben. ale snad ti to takhle vezmou...
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    Holky, pls, jak je to s tím svodem? Čtu do osmnácti měsíců, nevíte kdy bejvá na jaře? Jsem teď zjistila že mi ráno neodešel mail s přihláškou, uzávěrka byla osmýho čili teď už včera, poslala jsem to asi před dvaceti minutama znova s omluvou, ale jsem na nerv, že jestli si kvůli takovýhle píčovině pokazim celý uchovnění, tak se asi půjdu zastřelit.
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    Tak takhle se Riverka u nas ma...

krmime ji primerene :-)

rada pozuje...

no a dneska jsme byly na prvnim treningu agility, tak si jen tak trochu pohrala...

SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    SRUBKA: když jsem to viděla tak jsem ti to musela vyfotit :D
    SRUBKA
    SRUBKA --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: je to frajer! :D
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: aspon se ti s nim bude dobre cvicit :-)
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    DRAKKA: až mě to trochu děsí :D
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: chytrej pejsek :-)
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    Popisovala jsem v neděli Srubce, jak mě můj vychcanej Vali lanaří ke hře. Že když mu nechci házet hračku, vymyslí kam jí strčit, abych se jí nutně musela zbavit (např. když sedím u tv a držím hrnek tak mi ji položí do ohybu lokte)...

No a dneska koukám na pc na military na LOH a co nevymyslel...

KUURA
    KUURA --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: Já ho kontrolovala, jestli vůbec žije, protože ta poloha je krajně nepřirozená a nepohodlná dle mého názoru:D
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    SRUBKA: hezky vam to holky i kluci slo :-)
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    KUURA: vždycky když to tu vidím, tak mám nutkání... tak si to konečně splním :D

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam