• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRAKKABÍLÝ ŠVÝCARSKÝ OVČÁK - aneb lední medvědi sem!
    NOITA
    NOITA --- ---
    DRAKKA: SIRRIL_NEMESIS: jedna velká rodina:)
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    KUURA: ahoj, to je normalni vysvetlavani pigmentu, je min slunicka...:-)
    KUURA
    KUURA --- ---
    Ahoj, mám dotaz:) tomu mýmu troubovi vždycky na zimu jde barva čumáku a polštářků na tlapách do růžova. Nevíte, čím to je?:) Jestli se to tu už řešilo, tak pardon, ale hledala sem :/
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    tak tohle mi napsala pani Peckova

Zdravím,
    platby na účet se posílají pokud vím už hoooodně dlouho, je to lepší i pro nás (pokud příkazy majitelé vyplní tak, že jsou identifikovatelní.....), přihlášku na výstavu můžete emailem taky ( tam se nemusí nic schraňovat).
    Nicméně přihlášky na svod a bonitaci chci posílat poštou i nadále, protože tam každému jedinci zakládám jeho složku, takže bych nedělala nic jiného než tiskla a tiskla a tiskla. Což by byl kromě jiného čas a práce navíc a věřte mi, že mi i tak zpracování a příprava "sežere" tolik času, že si to nikdo neumí představit. A navíc kolikrát to je naskenované buď namrňavo (což je nepoužitelné) a nebo nekvalitně, že to nejde přečíst.
    Takže pro mě i nadále hezky do obálky...
    Věra Pecková
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    NOITA: jee, taky jsme polopribyzni :))
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    NOITA: jeeee, ty jsou kraaasnyyy :-) zdravime polobratricky a polosestricky :-))
    NOITA
    NOITA --- ---
    jejda sorry za velikost
    NOITA
    NOITA --- ---
    Tina Turner Miraja a Elvis Taien :-) štěňátka mají 2 dny

NOITA
    NOITA --- ---
    No on ten klub vůbec zaspal...pořád tetujeme :-(
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    tak jsem vznesla dotaz, uvidime co mi odepisou. mozna kdyby nas bylo vic, tak tomu budou nakloneni vic...?
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    jj, presne, z praveku
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    my jedeme taky minimalne na svod, jeste musim vymyslet jestli zustaneme i na klubovku
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    pac jinak je to teda blby :-(
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    SRUBKA: ja mozna napisu peckove, jestli je to fakt pravda...
    SRUBKA
    SRUBKA --- ---
    DRAKKA: Hehe, zrovna jsem to chtěla napsat. :) Jo tentokrat už konečně jedeme - jak na svod, tak na výstavu. Jsem na to zvědavá. :)
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    jinak jsem docela nastvana, protoze minule se dalo krasne prihlasovat pres email, platit na ucet atd. a tentokrat tam zadne takove info neni, na ucet se zda muzou platit jen clenove a ostatni zas slozenkou a vsechno posilat postou...? :-(((
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    hola, koukam, ze na webu je propozice na jarni klubovku ve svojanove, jedete nekdo?
    CYRILA
    CYRILA --- ---
    pozdě, ale přece PF i od nás
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    tak PF od nas...

DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: no vidis, sikula to je :-) ja porad uvazuju jestli se nejit podivat na mistni cvicak...cvici tam i boxer klub, tak to snad nebude tak marny...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam