úplně moc to nechápu... po prohřátí na vyšší teplotu to jde skrz, ale ven ne. Zkusil jsem to ještě jednou a stejný výsledek - můžu to tlačit dovnitř a skrz trysku ven, jakmile to tahám zpátky nahoru, tak se to v jedné chvíli kousne a nejde to (nejde to ani velkou silou, když mám trysku venku a strunu z toho tahám kleštěma). Jedině to ustřihnout a ABS strunou protlačit zbytek.
Proč to vůbec řeším - slintá mi to při přejezdech. Prostě jakmile se extruder zastaví, tak z toho ještě docela fest vytéká pořád plast (což na výtisku dělá takové šeredné věci). Zkoušel jsem teď snížit teplotu o 10C (na 215 u ABS) a nezkoušel jsem teda dát tisk, ale při ručním posuvu se to chová pořád stejně - vytlačím kus ručně a následně to jede samo... Co se na tom chová ještě divně (a dříve jsem si toho nevšiml, až když jsem teď donesl do práce další koupený rebelix složený někým šikovným), tak na tom funkčním, když tlačím plast do ze vzduchu ručně, tak z toho vylejzá krásná rovná linka, která jde k zemi. Zatímco u toho mého se to hned po východu z trysky začne šíleně kroutit, což vede k tomu, že se tam vytvoří hroznej smotek, co se nablemcá na trysku. Co by to mohlo způsobovat? Respektive mám nějakou šanci, že když to začnu rozebírat, že tam najdu něco, co půjde spravit? Nebo se s tím prostě smířit, případně vyměnit? Hotend je PEEKový z číny, 1,75 / 0,4mm, víc údajů k tomu moc neposkytli :)